Evet canım çok doğru adımlar atmamiz gerekiyor. Boşanma süreci sadece biz değil ailemiz de yipraniyor sonra herkes unutuyor illa ki temiz bi sayfa aciyosun fakat bu defa da sorun bitmiyor.Benim ayrilmam bir seneyi gecti yeni birisiyle tanistim daha pek tanimiyorum ama umudum var.Bizim sutten agzimiz yanmis yogurdu ufleyerek yememiz lazim bence cok daha iyi secim yapcagiz.Bosanmak o kadar zor ki hele evlilikte yasananlar hep hayal kirikligiMutluluk bizimde hakkimizSadece askla degil mantikta olcak artik.Iki arkadasim ikinci evliligini yapti ikisi de cok mutlu hatta bi tanesinin dugunu ruya gibiydi.
Aynen öyle ya hayırlısı buymus.Benim 1 arkadasım, ayrıldı , çok emek vermişti ağır depresyona girdi, ama sanırım 2 sene sonra evlendi ve çok mutlu şimdi. İkizleri oldu hemen.
Bir diğer arkadasım da 2 ay evli kalıp boşandı, o da Yen'i evlendi, şimdi mutlu .
tabiki boşanmak zor ama böyle örnekleri gördükçe hayırlısı öyleymiş demekki diyor insan
Aynen sadece kendimi degil ailemi de dusunuyorum cunku ilk evliligim de hic istemediler onlari uzdum bu sefer uzulmelerindense hic evlenmem.Meslegi,karakteri,ilgisi her seyi onemli.Daha cok yeni ama cok ilgili ve makul geliyor bana.Daha sevgili olmadim emin olmadan da hemen kendimi kaptirmak istemiyorum.Artik lay lay lom bi erkekle hic ugrasamam cok yorgunum.Bi de bosandigini soylemeycksin herkese eger karsina cikan kisiden eminsen soyleyeceksin onu anladim.Tabi karsima cikanlardan bazisi bosandigimi sorun yapti kimisi onemsemedi.Sanki bosaninca vebaliyiz.Senin kac yil oldu cnmEvet canım çok doğru adımlar atmamiz gerekiyor. Boşanma süreci sadece biz değil ailemiz de yipraniyor sonra herkes unutuyor illa ki temiz bi sayfa aciyosun fakat bu defa da sorun bitmiyor.
Karşıdaki kişiye güvenebilir miyim diye . Tek kendimizi değil ailemizi de düşünerek hareket etmemız gerekiyor.
İlişkin nasıl gidiyor peki hersey yolunda mi ?
Eminim çıkarır, inşallah gönlünüzce olsun.Aynen öyle ya hayırlısı buymus.
Ama ben böyle mutlu örnekleri gördükçe çok seviniyorum. .
İnş Rabbim hayırlı birilerini çıkarır
İnanır misin tüm yazdiklarina harfiyen katılıyorum.Aynen sadece kendimi degil ailemi de dusunuyorum cunku ilk evliligim de hic istemediler onlari uzdum bu sefer uzulmelerindense hic evlenmem.Meslegi,karakteri,ilgisi her seyi onemli.Daha cok yeni ama cok ilgili ve makul geliyor bana.Daha sevgili olmadim emin olmadan da hemen kendimi kaptirmak istemiyorum.Artik lay lay lom bi erkekle hic ugrasamam cok yorgunum.Bi de bosandigini soylemeycksin herkese eger karsina cikan kisiden eminsen soyleyeceksin onu anladim.Tabi karsima cikanlardan bazisi bosandigimi sorun yapti kimisi onemsemedi.Sanki bosaninca vebaliyiz.Senin kac yil oldu cnm
eeet eeett buluyorsun...İyi geceler sevgili hanımlar.
Dert tasa değil dertlesmek istedim.
Evlenip ayrılmış olup ne kadar süre sonra yeni bır ilişkiye başladınız? Hak ettiğiniz aşkı sevgiyi doğru kişiyi buldunuz mu? Hepimiz ne hayallerle evlendi belki. Belki çoğumuz istemeden bitirdik bazı şeyleri.
Bazen düşünüyorum bır gün gerçekten hak ettiğim değeri görebilecek miyim.
Evlenip ayrılmış olup bu aşamaları yaşayanlar hayat nasıl gidiyor?
Eminim ki hersey 4*4luk olmaz fakat aradığınız insanı buldunuz mu merak ediyorum.
Böyle tek başıma yaslanip gitcem sanki bır umut kaynağı olun :)
Amin teşekkür ederim.Eminim çıkarır, inşallah gönlünüzce olsun.
Ben çekilen büyük acıların ardından genelde bi mükafatın olduğuna inanırım
Yaa :) maşallah o zaman Allah daim etsin. .eeet eeett buluyorsun...
örnek : eşimin 2. eşiyim. ve beni buldugu için mutlulugu yakaladı
Zaten zaman cok guzel ilac.Bir yilda bende her seyi unuttum sanki hic yasanmamis gibi.Bende kendimi hazir hissediyorum birini sevmeye ama evlilige degil tabi ki:) Benimde bi tane plotonik var aynen dedigin gibi kardesim gibi goruyorum aslinda cok iyi biri insani mutlu edebilcek ama insan kalbi de atsin istiyor:) Mantik evliligi yapcagiz diye hicbir sey hissetmedigimiz insanla da omur gecmez.Insallah bu sefer cok mutlu oluruz canim senin icinde dua etcemİnanır misin tüm yazdiklarina harfiyen katılıyorum.
Çok iyi yapıyorsun canım bi tanı bakalım kafana göre mi . Bır ömür birlikte geçer mi.
Sana nasıl davranıyor nasıl bır karakter.
İyi biridir umarım.
Benim resmi olarak biteli 1 yıl oldu fakat duygusal anlamda 3 yıl oluyor.
Kendimi yeni bır ilişkiye hazır hissediyorum yani.
Kafam resetlendi herseyi sildim hayata umutla bakıyorum.
Sadece doğru insanı bulmak önemli.
Bi kaç talipli vardı hiç sorun etmediler.
Hatta şu an da bi msj la çok sevinecek platonik biri var fakat ben onu kardeşim gibi görüyorum.
:)
Çok tatlisin canım ya Allah razı olsun bende dua edicem. . :)Zaten zaman cok guzel ilac.Bir yilda bende her seyi unuttum sanki hic yasanmamis gibi.Bende kendimi hazir hissediyorum birini sevmeye ama evlilige degil tabi ki:) Benimde bi tane plotonik var aynen dedigin gibi kardesim gibi goruyorum aslinda cok iyi biri insani mutlu edebilcek ama insan kalbi de atsin istiyor:) Mantik evliligi yapcagiz diye hicbir sey hissetmedigimiz insanla da omur gecmez.Insallah bu sefer cok mutlu oluruz canim senin icinde dua etcem
saol ve sizlerede allah böyle bir evlilik ilişki nasip etsin.Yaa :) maşallah o zaman Allah daim etsin. .
Senden de Allah razi olsun cnm sende oylesin:) Iste cok guzel bi secenekmis ama kalbin hic atmiyorsa da olmaz yani ama ben inaniyorum hem kalbimiz atacak hem mantigimiza uyacak insallah:)Bende cok buyuk bi ask aramiyorum sadece seveyim huzurlu hissedeyim ve her seyle denk olalim yeter .Evlilik icin en az 3 sene goze alamam bu bir sene bile cabuk gecti zaten.Çok tatlisin canım ya Allah razı olsun bende dua edicem. . :)
Aynen öyle ben şu an onla birşeye baslasama eminim sorunsuz mükemmel bır ilişki olur.
Çok mutlu eder el üstünde tutar başına taç eder biliyorum. .
Fakat kalbim atmiyo ki.
Aşk yok.
Ilkinde aşk evliliği oldu bundada biraz olsun yani diyorum.
Mantık demiyorum yine.
Bende evliliği düşünmüyorum canım çok erken daha.
Amin canım amin inşallah. .saol ve sizlerede allah böyle bir evlilik ilişki nasip etsin.
eşim karısı istedigi için boşanmış. sebep genc yaşta evlenmeleri- kv ve eşimin küçük bir kasabaya taşınmak istemesi.
kv ile bende sorunlar yaşadım. çünkü kadın ogluna hastalık derecesinde baglı. eşimde bu konuda dengeyi saglayamıyordu. düzeldi. anladı. ama gençlikte becerememiş. kızda hali ile...
genc yaşta hormonların etkisi ile evlenmişler.
eşim boşandıgında cok üzülmüş. baya depresyonda gibi gezdim dedi. sonra asla evlenmem diyor. boşandıktan 4-5 sene sonra da biz tanıştık. ve o asla dedigi şeyi benle yaptı. 10. yılı devirdik..
Bende inanıyorum canım böyle bi his var içimde.Senden de Allah razi olsun cnm sende oylesin:) Iste cok guzel bi secenekmis ama kalbin hic atmiyorsa da olmaz yani ama ben inaniyorum hem kalbimiz atacak hem mantigimiza uyacak insallah:)Bende cok buyuk bi ask aramiyorum sadece seveyim huzurlu hissedeyim ve her seyle denk olalim yeter .Evlilik icin en az 3 sene goze alamam bu bir sene bile cabuk gecti zaten.
Tabi buyuk konusmayalim hayirli kisi hayirli zaman ne zamansa o zaman olsun.Allah buyuk umudumuz biterse her sey biter.Bende inanıyorum canım böyle bi his var içimde.
Sanki bi yerlerde beni bekliyor Muş gibi.
Umarım yalanci bi his değildir :)
Bende öyle diyorum 3 sene olmaz .
Allah büyük yani büyük te konuşmak istemiyorum ne olacağı belli olmuyor .
Çok bişey istemiyorum bende yeter ki karakteri düzgün olsun
Aynen canım Allah büyük ya..Tabi buyuk konusmayalim hayirli kisi hayirli zaman ne zamansa o zaman olsun.Allah buyuk umudumuz biterse her sey biter.
bu dunyada severde öbürünü bilmiyorum... huriler muriler... sen şimdilik o tarafı karışma burada sevsin yeter.Amin canım amin inşallah. .
İşte ya hayatta neler olacağını bilemiyorsun.
İlla ki sorunlar oluyor.
Çok birsey istemiyorum beni ezdirmesin sadece bu dünya değil diğer dünya için de sevsin korusun.
Saygimiz bitmesin istiyorum.
İnş olur ya :)
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bizde sizler gibi olalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?