Evlenip ayrıldığımı bile bilmiyor, aşkımı ona ilan etmeli miyim?

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
Kızlar uzun süredir birini çok beğeniyorum. Beğeniden fazlası hatta. Çok düzgün bir çocuk. Arkadaşları arasında, iş ortamında ölçtüm, tarttım. 10 erkek olsalar içlerinden bir tek o benimle ilgileniyor, koruyup kolluyor. Güven duyuyorum ona karşı. Yanında güçlü değil de korunmaya muhtaç çocuksu bir varlığa dönüşüyorum. Prenses gibi hissettiriyor. Normalde elde edene kadardır hiç takmam böyle şeyleri...

Ama o öyle değil işte. Duygularımı fark ettirdim. Uzak duruyor benden. Arkadaşça çay ısmarlamak istedim ama arkadaşça olmadıgı her halimden belli. Kabul etmedi. Gerekmedikçe konuşmamaya uzak durmaya başladı. Herkese karşı böyle koruyucu biri. Erkek arkadaşlarına dahi gerektiğinde böyle. Bu yüzden inandım tam da. Yaptığı hiçbir şey bana özel değil.

Ama gel gelelimki geçen bir muhabbet oldu. Konu arasında bana evlenmeyi düşünmediğini söyledi. Kendini işine vermiş. Bahane aslında. Sosyal medya hesabında aşk acısı çekiyor gibi duruyor.

Bana karşı kesinlikle başka duygu beslemiyor onu biliyorum ama sevgisi var arkadaşça onu da biliyorum.

Başkası olsa saklardım duygularımı. Fazla gururluyum. Ama ona bir mektup yazdım ve söylemeye karar verdim karşılığında hiçbir şey beklemeden. Sizce bunu yapmalı mıyım? Kendimi emanet edebiliyorum, sanırım duygularımı da ona emanet etmek istiyorum. Bir işe yaramayacak olsa da.

Evlenip ayrıldığımı bilmiyor ama. Çok muhafazakar biri. Bilmiyorum ama kabul etmez gibi geliyor. Belki de şartlar şurtlar derken denk bile değilizdir bilmiyorum. O yüzden söylemesem mi diye de düşünmüyor değilim ama bilmesini istiyorum elimde olmadan.

Sizce napmalıyım o mektubu göndereyim mi :)

Bence mektubu gönderme. Ama bu iş olmaz anlamında değil yani mektup genel olarak tasvip etmiyorum ben.erkekler bizim gibi değil... çocukça ya da güçsüzlük belirtisi olarak görüyorlar.
Aynı is yerindesiniz sanırım. Bence biraz daha bekleyin derim.
Durumlar iyice netlessin.

bence ona açılma çünkü ilgisi yokmuş ayrıca evlilik falan uzak konular ona. ama illa açılacam diyosan da mektupla olmasın. mektubu okuyup hiçbişey olmamış gibi tepki vermezse sen utanır ve pişman olursun sonr aher karşılaşmanız senin için ızdırap olur canım. en azından yuz yuze direk söylemesen bile belli et ne bileyim dışarı kahve içmeye çağır. bu daha olgunca. mektup çocuk işi

Bence aşkını ilan etme...Belli ki hiçbir şekilde karşılık yok.
Yani üzüleceksin.
Üstelik daha tam olarak belli etmemişken senden uzaklaşmış.
O mektup aradaki o diyalogları da bitirir.
Ondan adım olsa durma koş derim ama şu durumda böyle bir şey yapmak pek doğru değil.

Bence ona aşkını ilan et :)
Ama evlenip ayrıldığını da açık açık söyle.
Duygularını belli etmezsen bir şey kazanmazsın, kaybetmezsin de..
Duygularını belli edersen belki onu kazanabilirsin, eğer ters teperse kaybettiğini zannedersin ama o zaten senin değildi dolayısı ile bir şey kaybetmezsin.Ha bunun lafını ederse o onun ayıbı senin değil.
Hep içinde kalacağına söyle saklamak başkalarına fırsat vermektir.

sen bu konumda ona ilanı aşk edersen ne olacak biliyormusun evlenmiş boşanmış kafasına göre takılan kadınlardan bu demek ki diyecek ya o yüzden gelecek ya hiç gelmeyecek

Sen duygularını ima et ama açılma erkek milletine asla zaten onun da ilgisi olsa kendi yanaşır

Çay teklifi ettim ama kabul etmedi görüşmez yani. Başbaşa bir ortamda da karşı karşıya geleneyeceğiz haliyle. Ve mektubu da şöyle yazdım sadece bilmeni istedim şeklinde. Oku ama hiçbirini okumamış kabul et senden uzak duracağım yazdım ki gerçekten yapacağım bunu. Sadece bilmesine ihtiyacım var. Ama ters teper mi kızar mı onu da bilmiyorum. Diğer arkadaşın dediği gibi belki bir ihtimal olur mu ki... :KK43:

herkesle aynı fikirdeyim mektubu gönderme.. ama şu var söylemezsem belki olurdu diye pişman olacaksan ileride, bi buluşma ayarlayabilirsen ayarla hatta duygularından önce geçmişinden söz et ki ne tepki verecek görürsün. pek umut yok gibi duruyor ...... üstelik aşk acısı çekiyor diye yazmışsın yarası olan insanın yarabandı sen olursan çok üzülürsün canım ya..

Cay icme twklifini geri cevirmis zaten baksana bence kesinlikle etme. Aslinda sen de olmayacagini biliyorsun icten ice ama o icindeki itiraf etneliyim heyecanini durduramiyorsun. Eger itiraf edersen cocuk tahminimce daha da mesafeli davranie gibime geliyor.

Dogru diyorsunuz :KK43: pisman olacagim bir sey de yapmak istemiyorum kafam karisti :KK43:

tabikide yapma. kendini kucuk düşürursun sonra o ortama da giremezsin

Benim esimle aynen boyle bir durumumuz olmustu. Ben de mithis gururluyum. Asla soylemem,senden hoslaniyorum falan bana gore degildir.

Baktim ilgisi var gibi ama yok gibi de.

Dedim bu boyle olmayacak.

Gectim karsisina ki,bizim merhabamiz bile yoktu. Sadece okuz gibi bakisiyoruz falan :))

Gectim karssisina,dedim ki,merhaba nasilsin,sana birsey soylemek iatiyorum. Senin ne cevap verecegin umrumda degil,sadece icimde kalmasin diye doyliycem.Ben senden uzun bir suredir cok hoslaniyorum hatta asik oldum galiba. Dedim. Sonra o da ititaf etti ve hersey gelisti.

Cok guzeldi. Kesinlikle soylemelisin. Mektup guzel bir fikir aslinda. Bazi insanlar duygularini yazarak daha iyi ifade eder. Sen bilirsin. Yol onemli degil ama kesinlikle soyle. İcinde kalmasin.

Herşeyi geçtim, adamın sevgilisi varmış zaten.
Arkadaşça, dostça seni ne bağlar?
Adam seni isteseydi seninle olurdu.
Onu istemiş, onunla beraber.
Net.

sanırım başkasına aşık,yoksa sizden niye uzak dursun? anlamıştır ilginizi bir şey hissetmediği için uzak duruyordur.mektup yazmayın bence,söyleyecekseniz de yüz yüze iken söyleyin ki o pekte baş başa kalmak istemiyor.biraz zaman tanısanız kendinize de ona da niye acele etmek istiyorsunuz,gider başkasını sever diye mi?ne zamandır tanışıyordunuz ki?

Mektubu kesinlikle verme bnce..zaten cay teklifine olumsz cvp vermis..yani senn ilgni hissetmis ve uzak durmus bi sekilde tavrini koymus zaten..ask acisi cektgni dusunuyosun boyle bi durumda aranizda bseyler olsada ne kdr saglikli olabilir belki acisini unitabilecegini dusunerek senle olucak boyle olmasa bile sen hep biyerlerde acaba onu dusunuyomu unutmadi flan diye dusunuceksn...bi adamin aklinda biri varken onunla beraber olmak cesaret isi ve cok yipratici bisey bence

Kızlar uzun süredir birini çok beğeniyorum. Beğeniden fazlası hatta. Çok düzgün bir çocuk. Arkadaşları arasında, iş ortamında ölçtüm, tarttım. 10 erkek olsalar içlerinden bir tek o benimle ilgileniyor, koruyup kolluyor. Güven duyuyorum ona karşı. Yanında güçlü değil de korunmaya muhtaç çocuksu bir varlığa dönüşüyorum. Prenses gibi hissettiriyor. Normalde elde edene kadardır hiç takmam böyle şeyleri...

Ama o öyle değil işte. Duygularımı fark ettirdim. Uzak duruyor benden. Arkadaşça çay ısmarlamak istedim ama arkadaşça olmadıgı her halimden belli. Kabul etmedi. Gerekmedikçe konuşmamaya uzak durmaya başladı. Herkese karşı böyle koruyucu biri. Erkek arkadaşlarına dahi gerektiğinde böyle. Bu yüzden inandım tam da. Yaptığı hiçbir şey bana özel değil.

Ama gel gelelimki geçen bir muhabbet oldu. Konu arasında bana evlenmeyi düşünmediğini söyledi. Kendini işine vermiş. Bahane aslında. Sosyal medya hesabında aşk acısı çekiyor gibi duruyor.

Bana karşı kesinlikle başka duygu beslemiyor onu biliyorum ama sevgisi var arkadaşça onu da biliyorum.

Başkası olsa saklardım duygularımı. Fazla gururluyum. Ama ona bir mektup yazdım ve söylemeye karar verdim karşılığında hiçbir şey beklemeden. Sizce bunu yapmalı mıyım? Kendimi emanet edebiliyorum, sanırım duygularımı da ona emanet etmek istiyorum. Bir işe yaramayacak olsa da.

Evlenip ayrıldığımı bilmiyor ama. Çok muhafazakar biri. Bilmiyorum ama kabul etmez gibi geliyor. Belki de şartlar şurtlar derken denk bile değilizdir bilmiyorum. O yüzden söylemesem mi diye de düşünmüyor değilim ama bilmesini istiyorum elimde olmadan.

Ne kadar zamandır bu gel gitlerin var? yani ne kadar zamandır tanışıyorsunuz ve sen bunları hissediyorsun?

olmaz bu adam olmaz.mektup felan göndermeyin.

Hayır gönderme mektup. Duygularımı ona emanet etmek istiyorum gibi liseli aşık hallerine bürünme. İstemiyor işte, çay teklifini bile kabul etmemiş. Bir şey olmasını geçtim, ben çay teklifini bile kabul etmedim bu da ne laftan anlamaz çıktı şeklinde bile düşünebilir. İş ortamındasınız gerek yok bunlara.

Valla ben olsam bir sure daha gozlemlerdim,bana karsi bakislari,tavirlari sonrasindada ona ilgimi belli ederdim gulusumle bakisimla anlamasini saglardim,anlarsa ne ala anlamassa da o kaybeder ilk adimi ondan beklerdim kesinllikle zira evlilik yolunda bunun sakasini bile kaldiramam.vay sen teklif ettin de vayy sen yaptinda cekilmez yaniyinede sen bilirsin karar senin ama mektup isi falan eskidenmis onlar gecmiyo artik maalessefff...

X