- 31 Aralık 2014
- 159
- 79
- 38
- Konu Sahibi rettungsdienst

Oncelikle hepimize sevgi saglik huzur dolu yeni bir yil diliyorum. ..
Benim problemim su..
Sevdigim adami 6 bucuk aydir bekliyorum cok ozledim. ..
1.sorun Turkiyeye farkli ulkelerden ucup ailesiyle tanistiricakti beni.
Fakat son konusmamizdan once ailesine yansiyan bi tartismali sure gecirdik. ..
olay su annesine iki haftadir yazmamistim k.valide adayimi seviyorum sorunumuz yok suan mesafeliyiz. ..
Fakat sevgilim ailesine beni getircegini soylememis bilmiyolardi ,benden ogrendiler. ...muhtemelen ayriyiz saniyolardi belkide...
sesimde cikmayinca yazdigimda nerelerdesin ozledik dedi. ..
simdi sevgilime sormalimiyim neden soylemedigini ..?supriz yapmak istedi sanirim yogunluktan firsat bulamamistir dedim annesine...
Ailesiyle tanismaya cook ucuk pembe krem rengi arasi ciceklii dantelli gibi sade dizustu bi elbise aldim terziye verdim
Elbise iyimi kafam cok karisik ..
cikolata aldim bide orkide alsam cokmu abartii olur ??
bilmiyorum cok heyecanliyimmmm
giderken ev terligide gotuucem bide otel ayarlicam kendime evlerinde kalmicam
Tuhaf gelmez dimi?
p.s :cunku ailem tarafindan 16 bucuk yasimda 3 gun gordugum biriyle nisanlanip evlendirildim. Almanyaya gelin geldim .bosandim iki oglumm var
bosandiktan sonra okumaya baslayip Almanyada Att oldum..
ailemle 10 aydir kontagim yok maddi olarak kullanildim ezildim
..
Bosandigimda annem evime geldihinde tencerem bile yoktu aldi yapti..babaannem ev satiyordu annem kardesine imza ver hakkini biz alalimmm dedi. .zaten verirdim para da gozum yok ...Fakat sevgilime karsi annem dediki ..Onun borclarini kapatmak icin diyince artik tamam dedim cektim resti cunku insanin evladina bi tencere elbise almasi borc sayilmamaliydi. ..
Ben hem okuldan ise isten eve gelerek mezun oldum ilaclari ogrenene kadar saclarimda beyazlar cikti...
Simdi soyleyin nasil davranmaliyim gittigimde elbisem agir abartii degil sade. .sakin bi yapim var. .
ailesi bilmiyo gecmisimi..
Sevgilimin hic ciddi iliskisi olmadi
o 26 ben 27 yasindayim zip zip; ))
sevgilim ilk kendi mi acsin sonra ben gidiyim yoksa beni gorsunler sonra mi o aciklasin?
Yanimda tepki veremezler
Bilmiyorum cok uzun oldu kafam karisik kizlar
yorumlariniz onemli benim icin