• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenıp bosanmak hıc evlenmemek ve sonuc

"Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır."
"Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir."

özetle çok üstüne düştüğünüz şeyin gerçekleşmesi imkansıza yakındır.. bu hayatın her alanında var.. en iyi olarak size kendi arkadaşımdan örnek vereyim.. o kadar çok evlenmek istiyordu ki, her buluşmamızda, telefonda tek konumuz buydu.. sürekli "office ne zaman olacak" deyip duruyordu.. bir ara ciddi depresyona girdi ve "artık evlenmek falan istemiyorum, ömrümü birini bekleyerek geçirmeyeceğim" dedi, gitti bir kursa kayıt oldu. kursa başladığının 3. ayında bir yerde doğru insanı buldu, 6 ay içinde de evlenecek..

evlilik düşüncesini bir süre rafa kaldırın.. farklı birşeyler bulun uğraşacak.. göreceksiniz, rahat bıraktığınızda herşey yoluna girecek..

Bakin hanimefendi, ben 26 yasindayim. 2 yildir is icin geldigim yerde yalniz yasiyorum ve bekarim. Her gece bombos eve gitmek, sokakta el ele insanlari gorunce ne kadar yalniz oldugunu hatirlamak ne kadar zor herhangi bir fikriniz var mi? Rahatca nasip, kismet vs diyenlere hayret ediyorum, ben 2 yildir yapayalnizim, bir de konu sahibesinin yerine koyun kendinizi. Etrafta herkes evli, cocukluyken onun yerinde oldugunuzu dusunup oyle bir yorum yapin bence. Benim yasimda bile etrafimdaki her erkek evli-nisanli, bu kadin nasil bunalmasin? Psikolog icindeki bunalimi temizledi diyelim, eee ne olacak, sonuc degismeyecek, durum yine ayni. Sacma sapan yorumlar yazacaginiza hic yazmasaydiniz daha iyiydi bence.

sizin benım yorumumu eleştirme hakkına sahip oldugunuzu dusunmuyorum ama yınede saygı duyuyorum sacma yada degıl ben dusuncemı soyluryorum sizi kısıtlıyomuyum ben evlenmeyın dıye evlenın ben mı bagladım kaderınızı hırcınlıgın anlamı ne. konu sahıbı nasıp kısmet demıs bende onayladım ınsallah nasıbımın kısmetın acılır dedım. pekı sız ne yapmamı ısterdınız koca mı bulup getıreyım sıze ne ısterdınız sızı tesellı etmeye calısıyorum ıyı olur guzel olur ıyı seyler dusunun nasbınız bahtıız acık olsun Allah gonlunuze gore versın dıyorum daha ne yapabılırım yoldan bırını cevırıp sızınle evlenmeye ıkna etmemızı mı beklıyosunuz burda yardım ısterken sıze ıyı temennılerde bulunmakta bı nebze olsun rahatlatmaya calısmaktan tesellı etmeye calısmaktan daha fazla ne yapılabılır burda? yada sıze aaa daha evlenemedın mı evde kalmıssın senden gecmıs falan mı deseydık ne beklıyosunuz ?

Ya biraz girişken davransanız,sonuçta put gibi durmakla biriyle tanışamazsınız ki.
Hani işiniz var heralde,bunun dışında kurslara,sinemaya,tiyatroya çeşitli sosyal aktivitelere falan filan katılabilirsiniz mesela.
Çünkü güzellikle falan da alakası yok bu durumun.Ne bilim yani böyle canlı,hareketli,güler yüzlü olun :16:
Bence evleneceksiniz dert etmeyin kendinize:16:[/QUOTE

karsına cıkmıyosa ne sıneme ne tıyatro ıstersen stadyuma gıt bulunmuyor.... butun evlenenler bukadar ugrasıpmı evlendı herkez güler yuzlu canlımı yanı

Şimdi pardon da abliş,ben evde put gibi durursam kim gelir benle tanışmaya:27:,e biraz girişken ,güleryüzlü olmak lazım ,asık suratlı biri antipatik gelir insanlara,gerçi siz böyle misiniz bilmiyorum ama.

geçmişinde sorun olmasındansa sorunsuz yalnız olmak daha iyi değil mi? ... neler yaşadın bilmiyorum ama evlenip boşansan güvenin bi nebze daha kırılmış olmıcak mıydı? şuanda enazından daha olumlu bakabilrsin evlilik konusuna ... ve ben şunu paylaşmak istiyorum senle

ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir...
en iyisine hazır oolll ... ;) bence öyle bir gun gelicekki bizle burda mutluluğunu paylaacaksın inşallah sevgiler...:16::16::16::16::16::16:

Evlenenleri bilemem zira bekarım ancak ilişki konusunda yorum yapabilirim. Evet güleryüz, cana yakınlık çok çok büyük etken.
Somurtuk, yüzü her daim asık, tüm enerjisi çekilmiş gibi halsiz dolanan bi'erkek senin dikkatini çeker mi? Şahsen benim çekmez.

Aksine pozitif enerjisi, yaşam sevinci olan birine tav olurum ben. İki tane arkadaşım var 25 yaşlarına girecekler ikisinin de hayatına hiç erkek arkadaş girmedi. Neden mi? Kendilerine söylediğim gibi feci somurtuk duruyolar, heycanlanınca yüzlerine somurtma olarak yansıyo ve memnuniyetsizlermiş gibi bi'izlenim oluşuyo karşı tarafta. Bi'de çok sessizler karşı taraf konu aç aç bi'yerden sonra ister istemez susuyo ve sıkılıyo
:44:Sen de mi böylesin acaba?[/QUOT

her gordugunuz ilişkisi ınsan cana yakın sıcak güler yuzlumu

Son düzenleme:
Evlenmenin sonucu çocuksa tabi ki evlenmemek yerine evlenip boşanmayı tercih ederim. Yok eğer evlenip çocuksuz ayrılacaksam ne diye evlendim derim.

peki 35 imizde de 45 imizde de bulamazsak?

Ben sadece bu konuya çok kafasını takan ve üzülen arkadaşlarımın farklı bir açıdan bakmasını sağlamak istiyorum. Çünkü "Eyvah, 30'umu geçtim, bir an önce evlenmeliyim." düşüncesine giren kaç tane tanıdığımın mutsuzluğuna şahit oldum. Acele edip olur olmadık adamlarla evlendiler ve inanın birisi birkaç sene evli kalmasına rağmen bir gün bile mutlu olmadı. Sonra kavga dövüş boşanmalar oldu. Geçen zaman yine geçti, bu arada onlar yıprandılar.

Evet bazen insan doğru kişiyi 35'inde de bulamayabilir. Ama kimsenin de bu telaşla evlilik kararı alıp mutsuz olmasını istemem. Çünkü bana göre yanlış kişiyle evlenmektense o evliliği hiç yapmamak ve beklemek, hayırlısını istemek daha iyidir.

Gecen akşam metrobusle 30 dk fılan bır yolculuk yaptım soyle bır korıdora baktımda
herkezın kulagında kulaklık kafalar telefonda
kımsenın kımseye baktıgı yok

ben 2.5 sene once esımle metroda tanısmıstımda mucızeymıs herhalde

ıste usstekı byan metroda tanışmış yanı tanışacağı varmış tanışmış kursa yada sınemaya gıtmemıs belkıde cok mutlu olduğu bır günde yada karamsar olduğu bır günde tanışmış aynı fılm gıbı allah mutlu etsın.

Kesinlikle katılıyorum
benımde öz abim bana aman boşver erkekleri gördün cocugunda var cokta yoruldun evlenmene gerek yok diyordu
halbuki ben aile kurmayı ailen olmasının nasıl bır duygu oldugunu hıc anlamamıstım evlılıgımde cesıtlı sorunlarla tüp bebek tedavılerıyle bogustuktan sonra ihanetten oturu terk edıldgımde yenı dogum yapmıştım en agır darbe tabıkı buradan gelmıstı ve son nokta

bence baskaları ıcın hayat yasanmaz fakat gore gore bıle bıle bıtecek bır evlılıge baslamakta hıc mantıklı degıl

Benim de ''eşi içkici,sinirli olan çocuklu bir kuzen var.Boşandığımda ''ben olsam bir daha düşünmem sen düşünüyor musun''diye şaşırmıştı..Hani ben göreceğimi görmüşüm anlamında..Çocuğum olmadığı halde...
..Diğer 35 40 yaşındaki hiç evlenmemiş kuzenler de ''hiç görmesen bukadar istemezdin,biz görmedik,bilmiyoruz oyüzden çok istemiyoruz ''diye onur kırıcı bir imada bulundular bir iki kez....Sanki evlilik cinsellikten ibaretmiş gibi..Evlilik, demek onların gözünde cinsellikmiş hemen akıllarına bu geldiğine göre....Sanki boşananlar tek bu konudan muzdaripmiş gibi.iğrenç bir düşünce....Anlatmak istemiş ve ısrarla anlatamamıştım......Ben ondan önce aile sevmek ,sevilmek,aile kurmak,yalnız olmamak,yalnız yaşlanmamak,evlat...gibi şeyler düşünmüştüm halbuki..Bu sözlerden sonra çok sevdiğim altın kızlarla aramda birşeyler çatırdadı....

Evet bir şey anlamadım...Bu sefer birşey anlamak istiyorum...Yenilen cengaver güreşe doymazmış...Bu sefer mutlu bir evlilik yapmak istiyorum..Bu insanları gerçekten anlamıyorum,sanki aile kurmak istemek ayıp birşeymiş gibi..
Ben isterim ..Allah nasib eder veya etmez...

Son düzenleme:
Back
X