öğretmenevi yada polisevindede kalabiliyorsunuz canim, neyse , evlenirken insan çok hevesli oluyor herşeyi alayım yaptırayım die ama sonra bi taşıyınca aman git bu neeee diosun

bende çok istiyodum herşeyimi alayım 4 -4lük olsun die bi çeyiz taşıdım in çık , haşat oldum , ben ankaradan adanaya geldim , büyük eşyaları adanadan hallettik, diğer tüm herşeyi çeyizle hallettik , ona rağmen eşyalarda parça parça geldi rezillik, yok fabrikayı beklioz bilmem ne diye, şuan evim 5 odalı , önce tüm odaları döşeyecektim güya :) sonra aman dedim bi salonu kullanayım , 2 kişiye çok, diğer odalarım boş şimdi

taşıncagım evlerin böyle olcagına garantim yok sonuçta, küçük ebatlı eşya seviyorum ben hep öyle aldım, şimdiden bazısı haşat oldu taşınmadan sonra düşünemiyorum, markalı garantili diye alsakta artık eşyalar eskisi gibi sağlam yapmıyorlar , bi arkadaşımda öğrenci evini kullanmaya dvm ediyor 2. el eşyalarla sonra öylece bırakıp sevdiğini alıp , gitceği yerden sıfır düzcek, beni dinlersen temizinden bulabilirsen 2. el eşya diz onu kullan , gelirkende sadece yatak yorganını alır gelirsin mis gibi, hem eşya paran hem nakliye paran cebinde kalır hemde eşya topla taşı yerleştir derdin olmaz, sürekli yeni şeyler çıkıyor taşıncagın eve göre alırsın, sonra onlar bile gözüne kalabalık gelir kanepe vs. beğenmezsin

evine gelecekler zaten bu işin içindeler, orda neler görüyorlar kimse yadırgamaz, senin kadar kısa kalsaydım bende öyle yapardım 2. elle idare ederdim, düğün borcu bilmem ne derdi kalmazdı, doğu tazminatı taşınma parası da karım olur cebime atar çok daha güzelini alırdım dolu dolu