evlenip kendi evinize ilk girdiğiniz an hissettikleriniz..

cundagg

Some dance to remember, some dance to forget
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
2.965
4.480
40
merhaba arkadaşlar,
Düğün bitti herşey bitti ve kendi evinize geldiniz. tam o an neler hissettiniz? heyecan? ailenizi bıraktığınız için suçluluk? yeni bir hayata başlayacağınız için korku?
peki evinizi ne kadar zaman sonra tam olarak benimseyebildiniz?
Bir kadının iç dünyasını deneyimlerinizle tanıyalım. yorumlarınızı bekliyorum :rolleyes:

ben ilk girdiğimde acaip mutluydum yeni özene bezene alcağım eşyalarımı kullanıcam diye :) sürekli misafir gelsin heyecanındaydım gelsin yemek yapıyım yemek takımlarımı kullanayım yemeklerim beğenilsin diye. benimsemem neredeyse bir sene sürdü gibi hala daha bana ait değil gibiydi baba evime gidince kendimi ait hissediyordum. üstelik ben baba evinden evlenmeden çok önce ayrılmıştım nasıl bir psikolojiyse :) bir de başlarda annemi düşünüp ağlamıştım :)

ben ilk girdiğimde acaip mutluydum yeni özene bezene alcağım eşyalarımı kullanıcam diye :) sürekli misafir gelsin heyecanındaydım gelsin yemek yapıyım yemek takımlarımı kullanayım yemeklerim beğenilsin diye. benimsemem neredeyse bir sene sürdü gibi hala daha bana ait değil gibiydi baba evime gidince kendimi ait hissediyordum. üstelik ben baba evinden evlenmeden çok önce ayrılmıştım nasıl bir psikolojiyse :) bir de başlarda annemi düşünüp ağlamıştım :)
ya aynen onceden cogu zaman dsardaydim ben ama bu eve gelince sanki misafirlge gelmisim gbi hissettm daha alsamadm babamgile gdince kendi evime gitmisim gbi ni rahatlk geliyo ustume degsik bi durum :) benimde bes ay oldu evleneli zaten evden cikarken al kusak baglanirken baya bi agladm uzuldum falan dgunden sonra bi degsk oldm bi iki ay evimi ozledm

biz o gece otele ertesi gün sabah balayına çıktık.eve ilk girdiğim anı hatırlamıyorum nedense :) ama sonrası çok güzeldi sürekli ay biz evlendik mi diye sordum kendime eşime.yemekler tatlılar pastalar börekler ohoooo çok kolay alıştım ben evime.:KK36::KK36:

Yaklasık 7,5 sene önceydi ama dün gibi.kazasız belasız atlatıgımız için mutluyduk ve sonunda yıllardır hayalımı kurdugumuz evimizdeydik görüşmemize karişan yok.heycanda vardi.düğündem döner dönmez balkonumuzun keyfini çıkardık:-) oturduk bişeyler içtik d.gaz bağlanamamişti daha soğuk suda yıkandım bide yaz ortasında üşüttüm:-)..çok güzel bir geceydi.:-)

6 ay önceydi eve bıraktılar bizi çok yorgunduk çokkk üzgündüm annemden ayrıldığım için sadece ve sadece eşimi çok sevmeme rağmen ona göstermeden banyoda tuvalette mutfak da hep ağladım yeni yeni alıştım .O özene bezene hazırladığım ev bile sanki bana ait değilmiş gibi değildi alışıyorsun ama.Anneme gidince kendi yatağımda yatınca o gece deliksiz yatıyordum evim ilk zamanlar tuhaf geliyordu bana .Bence istediğin kadar sevdiğin adamla evlen evin eşyan düğünün herşey dört dörtlük olsun yine de annemmmm:KK61:

aynen bende ilk zamanlar evime pek alışamamıştım çok mutluydum severek evlendim eşimle evimi istediğim şekilde döşedim falan ama nedense annemin evini aradım kardeşimle didişmelerimizi özledim fırsat buldukça gizli saklı ağladım bende hatta bazen elimde olmayarak eşimin yanındada ağladım yanlış anlamaması için açıklamada yaptım tabii annemi özledim falan diye, o da napalım hadi gidelim annenlere diyodu yazık yaa:KK4:saolsun onun desteğiyle şuan daha iyiyim alıştım 7 ay oldu artık annemin evine gittiğimde kendi evimde daha rahat ettiğimi hissediyorum

O kadar zor gırdık kı evımızın ıcıne maddı manevı hep sukrettım onemlı olan huzur...

sadece bir ay kalabildik evimizde..

sonrası ben hep yanlızım...

inşallah 5 gün sonra eşim gelecek..

aynı evde yaşamak nasıl olacak merak ediyorum...

çok heyecanlıyım..çok sevinçliyim...

onu çok özledim....

evimiz biz mutluluk şükür

Rabb İM MUTLU ETSİN CÜMLEİMZİİ :)))

sadece bir ay kalabildik evimizde..

sonrası ben hep yanlızım...

inşallah 5 gün sonra eşim gelecek..

aynı evde yaşamak nasıl olacak merak ediyorum...

çok heyecanlıyım..çok sevinçliyim...

onu çok özledim....

evimiz biz mutluluk şükür

Rabb İM MUTLU ETSİN CÜMLEİMZİİ :)))
sonrası güzel olsun inşallah.. mutluluklarrr

merhaba arkadaşlar,
Düğün bitti herşey bitti ve kendi evinize geldiniz. tam o an neler hissettiniz? heyecan? ailenizi bıraktığınız için suçluluk? yeni bir hayata başlayacağınız için korku?
Bir kadının iç dünyasını deneyimlerinizle tanıyalım. yorumlarınızı bekliyorum :rolleyes:

Biz evimize görümcem ve eşiyle girmiştik. Ayy hatırlayınca gıcıklığım arttı. Görümcem, bana ödünç verdiği çakma inci kolyesi peşindeydi. Eve girer girmez ilk dediği o olmuştu. O an onun dediklerini pek umursamamıştım. Hayelimdeki gibi evimize ilk girişimiz gerçekleşmemişti ona yanıyordum. Onlarla kahve içerken keşke ailemle olsaydım kimbilir nasıl düğün dedikoduları yapılıyordur diye merek ediyordum:KK48: Bu arada hiç gitmeyecekler diye korkmuştum

Biz evimize görümcem ve eşiyle girmiştik. Ayy hatırlayınca gıcıklığım arttı. Görümcem, bana ödünç verdiği çakma inci kolyesi peşindeydi. Eve girer girmez ilk dediği o olmuştu. O an onun dediklerini pek umursamamıştım. Hayelimdeki gibi evimize ilk girişimiz gerçekleşmemişti ona yanıyordum. Onlarla kahve içerken keşke ailemle olsaydım kimbilir nasıl düğün dedikoduları yapılıyordur diye merek ediyordum:KK48: Bu arada hiç gitmeyecekler diye korkmuştum
hahaha en ilginç anı bu oldu :KK70::KK70:

merhaba arkadaşlar,
ben,eşimle birbirimizi çoook severek ve 5 yıl bekleyerek evlendiğim için çok heyecanlıydım. Eve girer girmez heyecan mutluluk, çok karmaşık duygular. Ailemden ayrıldığım için bi burukluk vardı ama bu asla suçluluk hissi değildi.. Eşyalarımızıda çok beğenerek alıp evi zevkimize gore doşediğim için evimi hemn benimsedim valla :-)

Anlatılması ve tarifi zor bir rüya gibiydi.. Keşke o heyecanı tekrar tekrar yaşasam :nazar::KK60:

ah ah çok ama çok mutluydum bulutların ustundeydım sankı.çok farklı bırşey anlatılmaz yaşanır:) evlılığe evıme nasıl alışacağım nasıl olacak gıbı sorularda yok değıldı ama mutluluk on plandaydı.aılemıde merak edıyordum tabı.
nerdeyse 1 yıl surdu benım evlılığe alışmam

ben ilk 1 sene boyunca evli olduğumuza inanamadım, evlilik nasıl bir şey diye anlayamadım. bir anda kendi aileni bırakıp aynı evde yaşasan da yaşamasan da görümce, elti, kayınvalide sahibi olmak, akrabalara ikram davet ziyaret, herkesi memnun et ama kendi ailene çok zaman ayırma yeni aileni hş tut kocanı hoş tut derken mutlu olmaya fırsat bulamadım. 1 yıldan sonraki 6 ay boyunca oh ben artık evliyim ve burası benim evim diyebildim. son 6 aydır da evim güzel evim, amaann ne de güzel evim diye göbek ata ata dolaşmaya başladım.

7 aylık evliyim eve ilk girdiğim an ben nereye geldım dedim evet bu ev eşyalar hepsi benım ben istedim hayal ettim yanımda çok sevdiğim adam kocam olmuştu ama ....
annemmm artık başka evdeydi ilk aşkım babam ve iki kahramanım olan abişlerim hatta dostum köpeğim bile yoktu :KK43:
nasıl alışacaktım ama insan alışıyor işte

X