• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenip sıkılmak

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
evlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadik :( çok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik..
mutlu mesut olmam gerekir dimi :( ama icimde sıkıntı var neden gitmiyo icimden neden :( korkuyorum onunla hergun ayni evde yapabilirmiyim anlasabilirmiyim ondan bikarmiyim emin degilim :( körkkütük aşik bi leyla deyilim ama seviyorum tabikide en yakin arkadas gibiyiz onun yaninda cok rahatim hic cekinmem ondan.. ama ayni evde yasamak farkli bisey.. ben ozgurlugume duskunum o ise emirci. ben cok korkuyorum yalnis bir evlilik yapmaktan.. bosaniriz diye korkuyorum..

Valla daha evlenmeden bosanmayi düşünüyorsan hiç evlenme bence. Evlilik bu, çocuk oyuncağı değil ki yap boz, yap boz..

Son düzenleyen: Moderatör:
evlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadik :( çok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik..
mutlu mesut olmam gerekir dimi :( ama icimde sıkıntı var neden gitmiyo icimden neden :( korkuyorum onunla hergun ayni evde yapabilirmiyim anlasabilirmiyim ondan bikarmiyim emin degilim :( körkkütük aşik bi leyla deyilim ama seviyorum tabikide en yakin arkadas gibiyiz onun yaninda cok rahatim hic cekinmem ondan.. ama ayni evde yasamak farkli bisey.. ben ozgurlugume duskunum o ise emirci. ben cok korkuyorum yalnis bir evlilik yapmaktan.. bosaniriz diye korkuyorum..

Sizinki saglikli bir iliski degil. Birbirinize uyumlu degilsiniz, sevgi de pek yok. Sadece aliskanlik var. Ve bu uyumsuzlukla evlenirseniz kesinlikle saglikli bir evlilik olmaz. Biribiriyle iliskileri, karakterleri, beklentileri dort dortluk uyumlu kisiler icin bile evlilik risktir, sizin gibi ciftler icin risk bile degil bile bile lades olur.

Daha şimdiden içine sinmeyen bir şeyler varsa eğer, korkman çok doğal..
Ve korkmalısın zaten:ssz:

Şimdiden böyle düşünüyorsan evlenince de böyle düşünme olasılığın yüksek. ama şunu göz önünde bulundurmalısın, nişanlın değilde kim olsa aynı duygu ve düşünceleri yaşayacakmıydın acaba. eğer cevabın evetse kimsede o iç huzuru bulamazsın zaten.

Eğer bu diğer konularındaki öküzse evlenmekle uçurumdan atlamak aynı şey senin için haberin olsun.
Herif yok burnun kocaman bilmem ne diyerek kalbini kırıyormuş devamlı.
Bebek yüzlü sevgili yapıp yanak yanağa foto atmış sana..

Lütfen bu o değil deyin bana şoktayım:53:

Eğer bu diğer konularındaki öküzse evlenmekle uçurumdan atlamak aynı şey senin için haberin olsun.
Herif yok burnun kocaman bilmem ne diyerek kalbini kırıyormuş devamlı.
Bebek yüzlü sevgili yapıp yanak yanağa foto atmış sana..

Lütfen bu o değil deyin bana şoktayım:53:

Yok ya,değildir herhalde :26:...

.....///////ama hala trip atıyo yok nedet tl yüklememişim onun hattına ? böyle incelikler düşünmezmişim///////

Oha ya kızım sen nasıl bir manyakla berabersin? Sen de sorunlusun ama. Sevgilin varken evli birine ilgi duymussun sevmissin. Ondan ayrılır ayrılmaz başka birileriyle konusmussun. Evlenirseniz çok mutsuz olursunuz. Her şeyi başına kakar bu adam. Asla birbirinize uyumlu değilsiniz. Ikiniz de aynisiniz. Unutma sadece zıt kutuplar birbirini çeker ama siz zıt değilsiniz aynisiniz.
2+2=4 Üzgünüm bu değişmez ve siz de degismezsiniz bence yollarinizi ayırın ve farklı kişilerle deneyin. Bile bile uçuruma gidiyorsunuz. Ikiniz de....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bile bile lades diyecekse Allah yardımcısı olsun arkadaşın.

Burada kaza geliyorum diyor çünkü :50:.

Korkusu bu yüzden zaten..
Bir de konularında hep bir yalnız kalmak istememe, aşksız öleceğim derdi var.
Evlenmek olsun diye evlenecek gibi görünüyor, Allah doğru yola yöneltsin inşallah yazık olacak:ssz:

Sen iyi misin? Buradan pek öyle gelmedi bana ama.

Eğer sana sokak kevaşesi diyen adamla evleniyorsan kendini direk git camdan at
Yok o değil burnu top gibi dudakları etli olansa olabilir seninde kafan çok büyük suratın uzunmuş :53:
yaw arkadaşım akşam akşam neler söyletiyorsun az yalnız kal kafanı topla allaseen :ssz:

Sen iyi misin? Buradan pek öyle gelmedi bana ama.

Eğer sana sokak kevaşesi diyen adamla evleniyorsan kendini direk git camdan at
Yok o değil burnu top gibi dudakları etli olansa olabilir seninde kafan çok büyük suratın uzunmuş :53:
yaw arkadaşım akşam akşam neler söyletiyorsun az yalnız kal kafanı topla allaseen :ssz:

Hahahahah süper yorum olmuş :)))

mayıs 16 da 3 yıl çıktık 3 aydır ayrıyız sevgilisiyle foto yolladı demişsin.
mayıs 30da 2 yıl çıktık 6 ay sonra buluştuk bana g.tünü salladın dedi demişsin

şimdi de 2,5 yıl çıktık 6 aydan sonra barıştık diyorsun ne ara ne oldu da sen evleniyorsun onunla acaba üzerinden sadece 29 gün geçmiş :ssz:

Son düzenleme:
mayıs 16 da 3 yıl çıktık 3 aydır ayrıyız sevgilisiyle foto yolladı demişsin.
mayıs 30da 2 yıl çıktık 6 ay sonra buluştuk bana g.tünü salladın dedi demişsin

şimdi de 2,5 yıl çıktık 6 aydan sonra barıştık diyorsun ne ara ne oldu da sen evleniyorsun onunla acaba üzerinden sadece 29 gün geçmiş :ssz:

Burnuma kötü kokular geliyor :ssz:

canım anladığım kadarıyla sen içten içe yaşının geçtiğini ve artık evlenmek zorunda olduğunu düşünüyosun. mutlu olmak için evleniceksin ama ya daha da mutsuz olursan? ki seni haketmeyen böylesine biriyle mutsuz olucaksın. kısmetin nerden çıkıcağı belli olmaz. seni mutsuz eden biriyle sakat bir ilişkiyi zorlamanın bi anlamı yok. tüm hayatın kararır yoksa

Back
X