• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenip sıkılmak

Sizinki saglikli bir iliski degil. Birbirinize uyumlu degilsiniz, sevgi de pek yok. Sadece aliskanlik var. Ve bu uyumsuzlukla evlenirseniz kesinlikle saglikli bir evlilik olmaz. Biribiriyle iliskileri, karakterleri, beklentileri dort dortluk uyumlu kisiler icin bile evlilik risktir, sizin gibi ciftler icin risk bile degil bile bile lades olur.

Bence de, katılıyorum sana. O kadar ayrı kal sonra da hoop başa dön ve evlilik kararı al. Bilmiyorum, pek sağlıklı görünmüyor

evlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadik :( çok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik..
mutlu mesut olmam gerekir dimi :( ama icimde sıkıntı var neden gitmiyo icimden neden :( korkuyorum onunla hergun ayni evde yapabilirmiyim anlasabilirmiyim ondan bikarmiyim emin degilim :( körkkütük aşik bi leyla deyilim ama seviyorum tabikide en yakin arkadas gibiyiz onun yaninda cok rahatim hic cekinmem ondan.. ama ayni evde yasamak farkli bisey.. ben ozgurlugume duskunum o ise emirci. ben cok korkuyorum yalnis bir evlilik yapmaktan.. bosaniriz diye korkuyorum..

en ufak bir ? varsa kesinlikle ayrılın..... belki bir imza çakmak çok kolay ama o imzayı çaktıktan sonra boşanmak şu anda söyleyeceğiniz bitti kelimesi gibi kolay olmaz.... hele ki bu düşüncelerle evlenirseniz ve aklınıza gelenler başınıza gelirse süreç çok daha yıpratıcı olur zira bile bile lades demişsiniz.

2 yıldır beraberdik beni hep itip kaktı hırpaladı hiç bir yerimi begenmedi hep çirkinsin erkek gibisin kadınsılıgın hiç yok şu kıza bak bu kıza bak diyip beni çok kere ağlattı.. ben onun yanında hiç prenses gibi hissetmedim kendimi :/ ne zaman süslensem sokak kevaşesi gibi olmuşun dedi benimle kavga etti.. ben ne zaman güzel bi kyafet alsam oramı buramı açmaya meraklıymışim benım gitim yol yol degılmiş pıskolojımı bozdu....
sürekli ilgi istedi ben iş yerindeyken sürekli onu aramamı msj atmamı istedi iş cıkışı mesaj atmayı unutsam bi yarım saat kıyamet kopardı.. azcık 3 saat başka bişeye dalsam unutsam onu bana 5 saat trip attı hakaret etti... dayanamadım ayrıldımmmmmm

şimdi msjlar yağdırıyo kaşarsın sen diyo :/ ben bi kaşarı sevmişim diyo piskolojim bozuldu allam neyimi gördü bu cocuk.. benim bıraktıgım yerden başkaları devam etcek karı koca hayatı yaşadım senle sana doydum ne laflar yaaaaa :/ iyiki bi tatile gitik gecen yaz :/ ama ileri asla gitmedim hep bi sınır koydum :/ şimdi bunları söylediğine inanamıyorum :/ piskolojım bozuldu

bunu sen yazmıştın hatırladın mı? :19:

evlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadik :( çok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik..
mutlu mesut olmam gerekir dimi :( ama icimde sıkıntı var neden gitmiyo icimden neden :( korkuyorum onunla hergun ayni evde yapabilirmiyim anlasabilirmiyim ondan bikarmiyim emin degilim :( körkkütük aşik bi leyla deyilim ama seviyorum tabikide en yakin arkadas gibiyiz onun yaninda cok rahatim hic cekinmem ondan.. ama ayni evde yasamak farkli bisey.. ben ozgurlugume duskunum o ise emirci. ben cok korkuyorum yalnis bir evlilik yapmaktan.. bosaniriz diye korkuyorum..

son zamanlarda hep aynı muhabbetler aynı belirsizlikler gelecek kaygısı.. Acaba bu dertten sıkıntılı olanlar oturup sakince ne istediklerini belirlemeleri lazım değil mi? Düşünsene hayata evliliğe 1-0 yenik başlamak ne kadar doğru? Önce sen ne istediğine ne karar vereceğine içinden ne geçeceğine bir bak bir sakince kendini dinle etraftan birilerinden önce sen assena olarak ne istiyorsun ona karar ver. Hayattan beklentin nediir? Önce sen doldur içini ki geri kalan boşlukları eğer nasipse birisi duygularıyla doldurur. Ama önce sen..

Sizin bu yaptığınıza doğmamış cocuğa don bicmek denir.

Simdiden böyle düşünüyorsanız evlenmeyin zaten, evlilik cocuk oyuncağı değil.

öncelikle evlilikde emir olmaz, rica olur. Bu ister erkek ister kadın olsun kabul edilemezdir. Özgür düşünce ve ruhda kabul edilemez o zaman hic evlenme.
Sonucta evlilikde başarı icin duyguların törpülenmezi gereklidir bekar oldugu gibi yaşanmaz davranılmaz. Bu konuda nişanlınla konuş. Eğer emir kipinden
vazgecemeyecekse hic niyetlenmeyin. Çok hastam oldu öyle emir kipleri yüzünden sonu boşanmayla biten.

Valla bi 2 sene, bi 2.5 sene, bi 3 sene demiş, ben de anlamadım ama neyse...:ssz:
Hakkında hayırlısı olsun diyelim...

bıd bıd yorum yazdım bende.. Bereket niyeyse içimde bi asabiyet olmuştu yazarken. Anlamıyorum ki nedir yani bu gereksiz çelişki. :47:

Nasıl eğleniyor musun konu sahibi? :) Ben de çok eğleniyorum yaa aynı yerden 4 üyelik alman falan,devam et böyle aferin :))

Olmaz bu is boyle...evlilik acabalarla olmaz..emin degilsen girisme hicc..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özgürlüğüne düşkün hatun o emircinin dediklerine uymazsan 2-3 lafıyla seni yerle bir eder kalırsın öyle..
Huylu huyundan vazgeçmiyo emin ol..
Hani evlenince geçer, bensiz yapamaz,ikna ederim,alışır vs vs bla bla diye düşünüyosan hiç düşünme..

O tipler dediğini yapılmadığında hayatı zindan ediyolar

Back
X