• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenip yaşadığı ülkeyi terk etmek

Source

yeni hayata merhaba....
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
76
2
46
40
- Yurtdışı
ve sonunda o gün geldi. artık herşeyi geride bırakıp eşimin yanına gitme zamanı. bu hafta sonu uçak biletlerimizi aldık ve isviçreye eşimin yanına gidiyorum. herşeyin başındayken hatta düne oturum izninin çıktığını öğrenene kadar bukadar zor olacağını düşünmemiştim. dün bütün gece ağladım. neye ağladığımı bilmeden. ailemden uzakta olamak çok zor olacak. ellerim eşyalarımı toplamaya gitmiyor. bağıra bağıra ağlamak istiyorum :84: :84: . gitmek istemiyorum demek için artık çok geç biliyorum nasıl bunun altından kalkabilirm akıl verin ne olur :58:

2 sene önce bende ayni sekilde evlenip esimin yanina geldim..cokta mutluyum..ailemlede sik sik görüsüyoruz..onlarda geliyor ziyarete bende gidiyorum :) aglayacak birsey yok..artik seninde bir ailen var :) evli olmak cok guzel..kari koca olmak, kendi evinin hanimi olmak cok guzel..hayat guzell...:)

2 sene önce bende ayni sekilde evlenip esimin yanina geldim..cokta mutluyum..ailemlede sik sik görüsüyoruz..onlarda geliyor ziyarete bende gidiyorum :) aglayacak birsey yok..artik seninde bir ailen var :) evli olmak cok guzel..kari koca olmak, kendi evinin hanimi olmak cok guzel..hayat guzell...:)

bunları duymak içime su serpti gerçekten... sanırım yeni yaşamımı düşünüp mutlu olma zamanı inşallah senin kadar mutlu olurum.. çok teşekkür ederim :38:

Oncelikle hayirli olsun canim ..
Arkadasinda dedigi gibi hic uzulme yeni hayatini yeni duzenini dusun ..
Mutlu olmaya bak uzaktayim ailemi goremiyorum psklojsine girme hic.
Bende evlenip senin gibi ailemden ulkemden ayrilip geldim cok sukur mutluyum.
Allahim insallah senide cok mutlu eder utandirmasin..
Hayirli yolculuklar simdiden..:)

Canım üzülme.Ben ailemden uzak başka şehirdeyim.Fakat senden bir farkımız yok hemen hemen.

Bende yıllık izinlerde, bayramda filan gidiyorum.Ha diyince gidilmiyor.

Alışırsın olur gider birbirinize destek olun.İyi geçinin hepsi halolur.:79:

Oncelikle hayirli olsun canim ..
Arkadasinda dedigi gibi hic uzulme yeni hayatini yeni duzenini dusun ..
Mutlu olmaya bak uzaktayim ailemi goremiyorum psklojsine girme hic.
Bende evlenip senin gibi ailemden ulkemden ayrilip geldim cok sukur mutluyum.
Allahim insallah senide cok mutlu eder utandirmasin..
Hayirli yolculuklar simdiden..:)

Canım üzülme.Ben ailemden uzak başka şehirdeyim.Fakat senden bir farkımız yok hemen hemen.

Bende yıllık izinlerde, bayramda filan gidiyorum.Ha diyince gidilmiyor.

Alışırsın olur gider birbirinize destek olun.İyi geçinin hepsi halolur.:79:

ilgi gösterip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. çevremdekilerin bunları söylemesinden çok sizin gibi yaşayan kişilerin fiklirlerini duymak beni çok daha rahatlatıyor. çok çok teşekkür ederim. şimdi daha iyiyim artık ağlamıyorum en azından :101:

Eşin neredeyse senin yerin orası canım benim.. herkesin ailesi kendine özeldir. Senede birkaç kez gelirsin görürsün . Önemli olan eşinle mutluluğun bazı şeyleri kafana takarak bir ömür geçiremezsin..

Back
X