evlenirken eşinizle aranızda kaç yaş vardı?

tamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?

özelikle 28 den sonra evlenenler. talipler kaç yaş civarıydı?
Teyzem evlendi 29 yasında, eşi de sanırım 3-4 yaş büyüktü. Ama teyzemin ilk evliliği olacakken eşi 8 aylık bir evlilik yaşamış cocugu yoktu.

tamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?

bu arada sözelci olsan falan yazarsın, de'yi da'yı nerde ayıracağını bilirsin, sayısalcı olsan yaş farkının aynı olduğunu bilirsin, necisin dil mi? ha dil mi? lanet olsun dostum.
gecenin bu saati geyik yapmaktan içeri atılmam inşallah.
bu arada 28 e 40 yaş çok yaşlı.
bizde 1 yaş ben buyuğum.

Diğer teyzem ise 34te evlendi eşi 28 yaşındaydı. Teyzemin ikinci eşinin ilk evliliğiydi. Yani bu işler kısmet. Bu arada yaşım geciyor cocuk nasıl yapacam da demediler 34te evlenenin 3, diğerinin 2 cocugu var suan.

Sorun yaşadınız mı benim de böyle bir durumum varda?
Aslinda bende biraz cocuksuyumdur..esimde oyle benden sozde 2 yas kucuk ama ben fazla ufak gosteriyorum ki zaten yasima da inanmazlar. Fazla ciddi erkek bende sevmem.o nedenle aman aman sorun yasamadim yas durumu ile ilgili

8 yaş buyuk eşim, 5 bucuk yillik evliyiz ve yaş kaynaklı bir sorun olmadi hiç. 👍 Henuz 30 olmadim ama bir sorun olacagini dusunmuyorum. 😬

3 yaş var ama erkeğin büyük olanı makbuldür malum akılları geç olgunlaşıyor

Evlenirken de aramızda 4 yaş vardı şuan da 4 yaş var 😂

evlenırken esınızle aranızda kac yas vardı derken
o yas farkı sabıt kalmıyor mu yahu :P fark neyse hala o
ben 3 ay buyugum kendısınden :D
86 aralık dogumluyum esım 87 nisan dogumlu
aa 4 ay buyukmusum :D yazarken fark ettım

28 de evlendım 30 da evlenseymısızde olurmus her sene bıle cok degısıyor ınsan

Back
X