- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
slm canım sen yıne ıyı bılıyormussun ben hıcbısı bılmıyordum bır kıtap aldım cok kolay tarıflerle yemeklerı anlatıyor kıvamları cok guzel tutuyor ıstersen alabılırsın lemen cılızoğlu eryılmaz kolay ve ekonumık yemekler 8.baskı ben ılk evlendıgım zamnlarda ya yakıyodum ya tuzlu oluodu yada pısmıodu bu kıtap benım kurtarıcım oldu sımdı bılmedıgım hıcbısı yok gercı ınternettede ne ıstersen bulabılıosunkızlar benim bildiğiniz üzere 1 nisanda dugunum var tabi ileri atılmazsa.
son bir iki aydır birkaç yemek ogrensem bile çoğunu hiç bilmiyorum hayatımda hiç pişirmedim.
şuana kadarda ogrenmememin sebebi hep ya eğitim aldım yada çalıştım sürekli evde oturmadım yani.sadece akşamları geç saatlerde geldim.
tabiki şuda var annem hep nişanlandıktan sonra ogretirim dedi.
nişanlandım bira biraz yaptım ne bileyim mesela ıspanak, karnıbahar, mercimek çorbası, makarna, patates kavurması püresi, bunların yanında bir iki daha ogrendim.
zorlanacagımı pek dusunmuyorum ama tat tutturmakta zorlanacagım kesin.
ben cok tuzsuz yiyorum ama misafire oyle olmaz tabiki.
pasta börek vs bole şeyleri cok uzun yıllardır yapıyorum onlardan yana derdim yok.
sizler neler yaşadınız.
evlendigimde hic yemek yapmayi bilmiyordum,
cok zorlandim,
simdi ogrendim hic yoktan iyi yapiyorum yani,
sana tavsiyem surda pek zamanin kalmamis
iyi kotu ogren yemek yapmasini,
mutluluklar dilerim,,,
hahah benim eşim bakalım nasıl olucakben de evlendiğimde yemek yapmayı bilmiyordum...pasta börek güzel yaparım ama yemek olarak sebze yemeği hala pişiremiyorum lapa lapa oluyo et yemeklerini yenebilcek derecede pişiriyorum Allah dağına göre kar verirmiş çok şükür eşimin de pek yemekle alakası yok önüne ne koysan yiyor...sen de üzülme istiyorsan halledersin bakma ben de pek istek de yok
italyan yemeklerini bilirim bak amabende son aylarda öğrenenlerdenim.evlenince işide bıraktığım için heralde zorlanmadım çok.tamam bazıları çöp oldu ama şimdi eşim bayılıo yemeklerime:)) bide yemek yapma olayı damak tadınada bağlı bence.uydurma çok yemek yaparım adı bile yok tarif isterler:)
slm canım sen yıne ıyı bılıyormussun ben hıcbısı bılmıyordum bır kıtap aldım cok kolay tarıflerle yemeklerı anlatıyor kıvamları cok guzel tutuyor ıstersen alabılırsın lemen cılızoğlu eryılmaz kolay ve ekonumık yemekler 8.baskı ben ılk evlendıgım zamnlarda ya yakıyodum ya tuzlu oluodu yada pısmıodu bu kıtap benım kurtarıcım oldu sımdı bılmedıgım hıcbısı yok gercı ınternettede ne ıstersen bulabılıosun
hıcc merak etme canım ben makarna yapmasını bılmezdım calısıyordum ızın gunumdede dısarda oluyordum...evlendıkten sonra annemı arıyordum anlatıyordu o anlatırken ben yapıyordum oyle oyle ogrendım sımdı hususı yaptıgım yemeklerı yemege gelırler...dert edılcek gıbı degıl ben ılk zamanlar patates kızartım dedım sulu sulu atmısım ıcıne alev aldı tava sonra oturup aglamıstım napıcam ben dıye
bende bilmiyorum hatta nişanlım bu ara kılo aldı kızıyorum damatlık giyceksin diye baana ne diyo bılıomusunuznasıl olsa ılerde ac kalcam aşkım bari şimdi depolayayım biraz diyoo dana ınsanın suratınada söylenmezki demi
Benim de is hayatim vardi o yuzden mutfaga girmezdim. Acikcasi biraz tembelmisim simdi anliyorum. Annem tepsiyle yemek getirirdi bana.
1 senelik evliyim ve ovunmek gibi olmasin ama su an misafirlerim benden tarif isterler. Ben de cok simaririm :)
Tabi ilk 4-5 ay panik atak seklindeydim hatta allah affetsin cope attigim yemek de cok oldu. Sunu anladim ki yemek yapmak cidden bir sanatmis. Cok keyifli bir sey mutfaga girmek. Ben de esim de asiri klasik yemekleri sevmiyoruz. O yuzden de begeniliyor bence yemeklerim.
Sana da mutluluklar diliyorum canim. Esine, kendi mutfaginda kendi malzemelerinle buyuuk bir keyifle lezzetli yemekler yapmani diliyorum :)
kızlar benim bildiğiniz üzere 1 nisanda dugunum var tabi ileri atılmazsa.
son bir iki aydır birkaç yemek ogrensem bile çoğunu hiç bilmiyorum hayatımda hiç pişirmedim.
şuana kadarda ogrenmememin sebebi hep ya eğitim aldım yada çalıştım sürekli evde oturmadım yani.sadece akşamları geç saatlerde geldim.
tabiki şuda var annem hep nişanlandıktan sonra ogretirim dedi.
nişanlandım bira biraz yaptım ne bileyim mesela ıspanak, karnıbahar, mercimek çorbası, makarna, patates kavurması püresi, bunların yanında bir iki daha ogrendim.
zorlanacagımı pek dusunmuyorum ama tat tutturmakta zorlanacagım kesin.
ben cok tuzsuz yiyorum ama misafire oyle olmaz tabiki.
pasta börek vs bole şeyleri cok uzun yıllardır yapıyorum onlardan yana derdim yok.
sizler neler yaşadınız.
Evlenirkende Bilmiyordum, Şimdi de Bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?