evlenirken yemek yapmayı bilmeyenler

ilk evlendigimde sulu yemek yapacagımda önce soganmı vss neyin koyulcagını bile bilmiyordum.
netten annemden ögrendiklerimle kendimi geliştirdim.
ilk evlendigim sene her gelene hazır kek kurabiye verirdim.
şimdi yaptıklarımı herkes begeniyor,pastaneden alınmış vs sanıyorlar..
bence kendinizi kasmayın ilk zamanlar yedigimiz pilavları nasıl yemişiz şimdi cok merak ediyorum:D

Bende pilavi anca 1½ sene sonra tutturdum:1::1:

takma kafana canım ya.evlenirken yemek yapmayı bilen çok nadirdir.
Bende hiç bilmiyordum yemek yapmayı ,makarnalarım bile çorba gibi olurdu:9:
Allahtan evde görümcem vardı birlikte yapa yapa öğrendim kısa zamanda.
Hem nette bütün yemeklerin tarifleri var canım.Yetişemediğin yerde annene arıyıp sorarsın.
Allah tamamını erdirsin:nazar::nazar::nazar:

bende bilmiyorum doğru düzgün annem mutfağa sokmuyor öğrenemiyorum ne yapayım her taraf batıyormuş ben yapınca vs evlenince de artık on saatte döke saça yaparım birşeyler .

ben evlendim evleneneli mutfaga girdim, ilk başlarda cok zorlandım, hatta keşke annemin evinde üşenmeyipte ögrenseydim dedigim zmanalr oldu, ilk evlendigimizde akşamları , makarna, kahvaltı menemen vss bi şekilde oluyordu, ama zaman gecince yemege cok güzel adapte oldum, şimdi çok abartılı zor yemekler olmasada güzel ve çeşit yemek yaparım,

Ben hiç yemek yapamıyorum ve çok seçiciyim yemek konusunda et yerdim sürekli. Evleneli 2 ay oldu inanılmaz zorlanıyorum bıktım makarna yumurta yemekten diye bağırmak istiyorum. Eşim de her gün makarna yiyebilir.... nasıl öğreneceğim bu yemekleri bilmiyorum vaktim de yok. akşam 9da eve gidiyorum nasıl yapılır yardım edin

Back
X