Evleniyorum ama kocamın eski sevgilisinin ailesi hep etrafımızda!

Siz şaka mı yapıyorsunuz?
1 Eylüldeki konunuzda yarın evlilik yıldönümümüz demişsiniz. Ee şimdi de düğünümüz var diyorsunuz.
Öyle profili gizleyip de bazı şeyleri yutturamazsınız.

Çoklu üyelik bozukluğu herhalde sizdeki.

Yok artik ya ne anliyorlar bundan saka gibi.

Öncelikle herkese merhaba. Resmen düğün saatini beklerken kafam karıltı bu yüzden yazıyorum buraya. Bugün evleniyorum kaçtım ona . Anneme kuaföre gidiyorum diyerek cıktım evden 2 aydır eşimde kalıyorum ve bıgün nihayet evleniyorum ama.. yavas yavaş pişman oluyorum annem babam yanımda yok bikere 😢 sonra bide dün kınamda eşim eski sevgilisinin teyzesiyle oynadı falan eski sevgilisi de evli bu arada biisene önce evlenmiş gitmiş kız ama hala nefesini ensemizde hissediyorum. Eşimde engelli numarası arada bir aradığını fakan söylüyor 4 sene sevgili olmuşlar beraber olmuşlar kızla. Kızın dayısı da kaynımın cok yakın arkadası hep onlarla içiçeyim resmen komşuyuz zaten. Ya napiyim vazgeçiyim mi vazgecsem nereye gidecem ailem bile yok 🥺 tambirleydi ydim artık tambirköle olacağım galiba. EŞİM bi inat uğruna mı evleniyo benle acaba

Geri dönseniz aileniz kabul eder mi? Bu kafa karışıklığı ileride pişmanlığa dönmesin.

İnş 9 ay sonra yeni bi konu açmazsınız hamileyim kocam ve ailesi beni istemiyor dövüyor sövüyor..kaçtığım için ailemde beni istemiyor ne yapmalıyım diye..iyi düşün gızım iyi düşün...

Kaçarak evlenince, ailen arkanda olmayınca o evlilikte mutlu olacağını mı sanıyorsun? Ailen vermediyse vardır bir bildikleri. Bu devirde hala kocaya kaçmak mı kaldı ya? Yol yakınken geri dön ailenden özür dile. İlerde ailenin de onayladığı şüphelerinin olmadığı mutlu bir evlilik yap. Yoksa burda daha çook konu açarsın.

Tam da baslıktaki gibi! Aşırı canımı sıkıyorlar. Ailesi bizi bi bize bırakmıyor sürekli hergün belki günde 3-4 defa arıyolar ya sıkıldım artık. Ayrı evde yaşıyoruz evet ama sürekli tepemizde annesi kızkardeşi. Diyorum eşime “bak sürekli arıyorlar sıkıldım” diyorum “onlar ailem benim arayacaklar” diyip cıkıyor işin içinden. Hayır bide benimle aman aman cok ssamimi değiller olsalar yine batmayacak ama sürekli eşimi arıyolar bişeyler buluyolar aramak için. Sinirlendim bu duruma ben de ailemle 4-5 günlüğüne şehir dışına cıktım yine sürekli eşimin tepesindelermiş hergün her saat aramışlar. Gelmişler gitmiş eşim onlara .. falan. Ben eve gelince bi sarıldı öptü sonra tv izlemeye gitti yanıma gelmedi bile . Ben de sinirlenp salonda yattım gece :KK43:
Şimdide aramız bozuk yarın da evlilik ilk yıldönümümüz :KK43: ben napıcam ya bu adamla? Bir sene boyunca sürekli aileis yüzünden kavga ettik yok yine de yok sıkıldım ben artık bu ana kuzusu eşten . Evine karısına sahip cıkan eviyle karısıyla daha cok ilgilenen erkek olmak bu kadar zor olmamalı ya! Ben aileisni atsın demiyorum ama niye önceliği ben değilim de onlar anlayamıyorum
Bu konu senin degil mi? Baska kocaya mı kactın naptın :KK53:

Bunu kendinize de ailenize de yapmayın. Ailenizin de eminim bir bildiği vardır. Aileniz destekciniz değilse çok uzerler sizi. Mesleğiniz var miydi? Siz nerde yasiyordunuz

O annenize çektirdiğiniz acıyı siz hiç düşündünüz mü
BEn de cok acı cektim yolda giderken beni aradı nerdesin diye kocam acrı tlfı benim yanımda dedi kadın bayıldı kaldı aklım cıktı geri dönemedim babam perişan oldu öldürcem iknizi de dedi abim polis o tuttmuş onu . Benim en mutlu anımda yanımda olmak istemediler sildiler beni

1 Eylüldeki konunuzda yarın evlilik yıldönümümüz demişsiniz. Ee şimdi de düğünümüz var diyorsunuz.

Şikayet ettim Mune Mune abla ilgilenir.

Ne oldu kamera şakasına mı uğradık bizde akıl veriyoruz sanıyoruz meğer aklımızla dalga geçiliyormuş yazık şaka gibi uyduruk konumu açıyorlar

Harikasin! Merak ettim cevap olarak ne yazacak. "Ben evlilik degil, evcilik demek istedim, yani sevgilik, yani sevgililigin yil dönemimizdi o. Senin için fesat iste burda dert yaniyoruz, sen ne diyorsun" diye bir cevap gelir kesin :KK70:

Harikasin! Merak ettim cevap olarak ne yazacak. "Ben evlilik degil, evcilik demek istedim, yani sevgilik, yani sevgililigin yil dönemimizdi o. Senin için fesat iste burda dert yaniyoruz, sen ne diyorsun" diye bir cevap gelir kesin :KK70:
Cevap gelmeyecek büyük bir ihtimalle.
O konuyu benim değil arkadaşım için açmıştık şeklindeki bir cevap en mantıklısı olur ama yine ayağına sıkar çünkü başkası adına konu açmak ya da başkalarıyla üyeliği paylaşmak yasak.

Bende öyle şeyi ilk defa duyuyorum ne saçmalık evlenme sakın o kadın sizi ayırır zaten ileride

Dallas.com yanı bu nedır tam bır kaos

Anne babanın evinde rahat mı battı güzel kardeşim?
Ana baba duası almadan yapılan evliliklerden hayır geldiğini görmedim ben şimdiye kadar. :KK43:
Senin dert etmen gereken asıl mesele bu olması gerekirken herifin eski sevgilisini takmışsın.

Back
X