Evleniyorum ama neden huzursuz ve sıkıntılıyım :(

Ne güzel anlatmışsın, belliki bir Bursa aşığısın:16:Bizde ilçede oturacağız canım, buralara göre çok güzel, yeşil, sıcak..Benim gezme imkanım pek olmadı, anca onlara gittik, akşam olunca gei döndük. Zamanla gezeceğiz, o zaman ısınırım inşallah. Sen böyle anlatınca dahada merak ettim oraları:97: Çok teşekkürler:29:

inegöl felan mı ? ben karacabeydeyim.45 dklık yolculukla bursaya ulaşabliyoruz.bursada hem orman hem deniz hem dağ bulablirsin.Gelişmiş bi yer.Dilediğin gibi alışverişte yapablirsin.burdan arkadaş bulablirsin aslında bi topik açsana .hem arkadaş edinmiş ve sıkılmamış olursun

inegöl felan mı ? ben karacabeydeyim.45 dklık yolculukla bursaya ulaşabliyoruz.bursada hem orman hem deniz hem dağ bulablirsin.Gelişmiş bi yer.Dilediğin gibi alışverişte yapablirsin.burdan arkadaş bulablirsin aslında bi topik açsana .hem arkadaş edinmiş ve sıkılmamış olursun

Yok canım Kestel civarı, yinede tam bilmiyorum:34: Söylediğin gibiymiş, deniz, yeşillik, doğa çok güzel diyorlar. Göreceğiz inşallah:16:

Bende sorun var sanıyordum.. aynı şekilde hissediyorum bende arkadaşım.
Sebebi yok ama. içim bir garip.Hem mutluyum hemde hüzünlü.. Nikahım olduğundan beri içimde bi korku var. Ya rüyaysa araya bişeyler giriverirse diye. Bide artık evli bir kadın olmanın verdiği sorumluluklar daha fazla gibi geliyor.
Yaşadığın çevreden uzaklaşıyor olmam.. yeni bi hayata başlıyor olmam..
Hepsi geçecek inşallah...:nazar:

Bende sorun var sanıyordum.. aynı şekilde hissediyorum bende arkadaşım.
Sebebi yok ama. içim bir garip.Hem mutluyum hemde hüzünlü.. Nikahım olduğundan beri içimde bi korku var. Ya rüyaysa araya bişeyler giriverirse diye. Bide artık evli bir kadın olmanın verdiği sorumluluklar daha fazla gibi geliyor.
Yaşadığın çevreden uzaklaşıyor olmam.. yeni bi hayata başlıyor olmam..
Hepsi geçecek inşallah...:nazar:

İnşallah canım geçer, Rabbim bizlere güç versin:5:

evden ayrılacaksın diye sanırım bu üzüntü
herkezde vardır illaki
keşke bende yaşasam canım o duyguları
bekarım da:14:

herkezde vardır illaki

Evet canım:43: öyle deme, sende yaşarsın bir gün, ben hiç evlenemem sanıyordum kendimi:1: şimdi çevremiz duydu, herkes şaşkın ve sevinçli:1: seninde olur bir gün, sakın dert etme, darısı sana olsun..
Sevgiler:29:

İnşallah canım geçer, Rabbim bizlere güç versin:5:
Amin canım farklı bi psikolojiymiş.. Ara sıra geliyor böyle:1:
herkezde vardır illaki
Rabbim sana da göstersin canım o günleri.. Herşeyden önemlisi ömrünü bi adama ve çocuklarına adayacaksın.. bu çok güzel bi duygu.. Hayırlısıyla seninde haberlerini alcaz burdan:nazar:

canım hissettiklerin çok normal kötü bişeymiş gibi düşünme sakın düğün günü gelince herşey normale döner. o zamana kadar da biraz sabır sadece. tabi sonrasında özlem olur bende ankaradayım kuzenim bursada okumuştu çok güzel biyermiş ankarayı aratmaz sana merak etme hem ankaradan daha da yeşil:34: sevdiğin var yanında hem en büyük destekçin o olucak. aileden yana nasılsın peki sana karşı tavırları davranışları nasıl bu da korkutuyo olabilir seni. ama sen hiç stres yapma senin için en iyisi olsun. çok mutlu ol inşallah

canım hissettiklerin çok normal kötü bişeymiş gibi düşünme sakın düğün günü gelince herşey normale döner. o zamana kadar da biraz sabır sadece. tabi sonrasında özlem olur bende ankaradayım kuzenim bursada okumuştu çok güzel biyermiş ankarayı aratmaz sana merak etme hem ankaradan daha da yeşil:34: sevdiğin var yanında hem en büyük destekçin o olucak. aileden yana nasılsın peki sana karşı tavırları davranışları nasıl bu da korkutuyo olabilir seni. ama sen hiç stres yapma senin için en iyisi olsun. çok mutlu ol inşallah

Değerli yorumun ve desteğin için teşekkürler canım. İnşallah zamanla düzelir canım. Bursa yeşil bir yer, söylediğin gibi, Ankara'yı özel kılan sadece yaşadığım, alıştığım şehir. Yoksa çok bir özelliği yok biliyorsun:1: Ailesi için kötü bir olumsuzluk yaşamadım aslında, bana karşı sıcak ve samimiler. inşallahda öyle gider. Ama işte korkuyor insan, rabbim korktuğumuza uğratmasın.
Sevgiler:16:

Back
X