evleniyorum diye ağlıyorum :(((

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar Allah başka dert vermesin düğün günü yaklaştıkça kötü oluyorum sürekli ağlıyorum nişanlımla konuşasım gelmiyo anneme babama bakıp gözlerm doluyo hatta şimdi de ağlıyorum:5: memleketlimle evleniyorum ama uzaga gelin gideceğim bu beni çok üzüyo bunları sizde yaşadınız mı valla çok doldum sanki hüngür hüngür ağlasam rahatlıcam offf offffff

bende uzaga gelin geldim vallahı ben evlenmeden once hıc ağlamıyodum hop oturup hop kalkıyodum evlendıkten sonra zınk ettı ağladım:9: esımde çekti sağolsun şimdi yine özlüyorum bayramda gitcez nasipse ama oraya gıdıncede evımı özlüyorum artık ama en ufak bır tartışmada ınsan ah annem olaydı dıyor

bende uzaga gelin geldim vallahı ben evlenmeden once hıc ağlamıyodum hop oturup hop kalkıyodum evlendıkten sonra zınk ettı ağladım:9: esımde çekti sağolsun şimdi yine özlüyorum bayramda gitcez nasipse ama oraya gıdıncede evımı özlüyorum artık ama en ufak bır tartışmada ınsan ah annem olaydı dıyor

Ben de korkuyorum ya mutsuz olursam naparm gurbet ellerde diye :(

Kızlar Allah başka dert vermesin düğün günü yaklaştıkça kötü oluyorum sürekli ağlıyorum nişanlımla konuşasım gelmiyo anneme babama bakıp gözlerm doluyo hatta şimdi de ağlıyorum:5: memleketlimle evleniyorum ama uzaga gelin gideceğim bu beni çok üzüyo bunları sizde yaşadınız mı valla çok doldum sanki hüngür hüngür ağlasam rahatlıcam offf offffff

Canm senin yasadiklarini ben dahil tum evlenenler yasiyo.senin uzaga gitmen kotu olmus.cok zor bi durum.ama dugun gununde gecmis olscak hepsi inan bana.rabbim olumun bile sabrini veriyo.alisacaksin.hatta evlendikten sonra evinden baska yerde yasayamayacaksin evini ozliceksin

dugun stresi bu ozliceksin tabi herseyini gurbete gelin gitmiyorum ama eylulde evleniyorum icim bir tuhaf oluyor büyüdüğun ailenden bağımsız bir hayat kurma fikri insani duygulandiriyor ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem ağlarım, hem giderim olayı :1: Mutluluğun huzurun olduğu sürece inan zor gelsede çabuk atlatırsın, yeterki mutlu olmaya bak, artık eşinle aile olacaksın, sana ait olacak, sana mutluluklar, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin:16:

Son düzenleyen: Moderatör:

ne güzel evleneceksin kendi yuvanı kuracaksın ALLAH tamamına eerdirsin bende Giresundan İstanbula evlenerek geldim ilk başta biraz zorlandım ama insan herşeye alışıyor

Çok zordur bilirim ben evlenmeden önce ağlamadim ama Memleketimdeki düğün bitti biz gece yola cikdik ki ben arabada gelene kadar agladim o giderken annemlerin bakışı veda fasli yedi beni öldürdü yol boyu :(
Sonra burda düğün oldu ertesi gün küçük 3 yaşında kardeşim düğün bitimi kucağıma geldi beni çok sever bende senle gelcem diye ağlamaya başladı içim parçalandı orda anlatamam ay suan bile hüngür hüngür agliyorum aklima geldikce esim sagolsun 2 haftada bi götürdü beni 1 buck satt uzak degldi ama her dönüşde ben agliyordm kardesim agladikca ben yol boyunca agladim şükürler olsunki annemler buraya tasindilar artık aramzda araba ile 5 dk mesafe var çok zor gurbetlik

Dugun bitnce dugun arabsna binerken asil o zaman gorceksin :-)annenle babn goznun icne bkck,yutkunamcksn ble.canim olan sey bnlar ailendn ayrlysun snucta ama bi o kadar da guzel,senin yeni bi yuwan oluo,Allah mutluluk wersin tek,hc aglama şmdi ama uzme kndni yani;-)

maxi pro 5

Teşekkür ederim kızlar inşallah kolay alışırım ben de o ayrılık anını düşündükçe fena oluyorum hatta hiç bakmıyım diyorum göz göze gelince durduramam kendimi diye

valla bende korkuoyorum bekarım. odama anneme babama duskunumdur..ozellıkle odamı cok sevıyorum.. ılerde evlenırsem bende uzulurdum annem babamdan ve odamdan ayrıldıgımdan dolayı

bende evlenmeden önce cok aglamistim, annemle babamin tek kiziyim ve kardeslerimden önce ilk ben evlendim.
Gece hep gizli gizli aglardim sakin ailem duymasin ve görmesin diye. Babam ve annemde cok üzülüordu, ben bunu anlamistim. Kina gecemde hatta babamin dudagi hep yaraliydi... cok üzülmüstü. Hele kendi dolabimdaki kiyafetlerimi cikarip yeni evime tasidigimda yikilmisti.....

Evlendim ve cok huzurlu mutluyum cok sükür. Benim mutluglum ve huzurum ailemin yüzünü güldrüyo :)
Benim icin aile bu dünyada olan en önemli seylerden.....

Bir çoğumuz yaşadı emin olabilirsin. Evliliğin ilk zamanları ve evine alışıncaya kadar devam ediyor.
Sonra evini, eşini seviyor ve karşılığını da alıyorsan babaevine gittiğinde yabancı bir yere gelmişsin gibi hissediyorsun.
Emin ol evinin dışında rahat uyku bile uyuyamıyorsun. :31:

Canım eşinle çok ciddi bir problemin olmadıktan sonra inan hiç endişe edilecek bir şey yok. Geçici bir durum. Tabi erken alışmak senin elinde.

Ben evliliğe o kadar adapte başlamışım ki sanki aylardır o evde yaşayıp o evin işini yapıyormuş gibi hissediyordum. Hiç yabancılık çekmedim. Tabi burada eş faktörü çok önemli.
Zorlandığım tek nokta çalıştığım için zamanımın kısıtlı olması. Yemek yapabildiğimi bile kendi mutfağımda keşfettim.:1:

Bir çoğumuz yaşadı emin olabilirsin. Evliliğin ilk zamanları ve evine alışıncaya kadar devam ediyor.
Sonra evini, eşini seviyor ve karşılığını da alıyorsan babaevine gittiğinde yabancı bir yere gelmişsin gibi hissediyorsun.
Emin ol evinin dışında rahat uyku bile uyuyamıyorsun. :31:

Bir ben böyleyim sanıyordum. Haftada bir anneme gideriz ama sanki o evde yıllarca yaşamamışım gibi mutfakta bir şeyi bulana kadar bütün çekmeceleri açıyorum. Anneme sürekli soramıyorum kadın içerler diye. :44:
Bu kendi evini benimsemekle alakalı galiba.

Eskaram kendi evini, düzenini kurunca oluyor. Bazen soruyorum anneme (annemlerin evinde) "bu nerde, şu nerde?" diye. Ters ters bakıyordu. Hatta ilk zamanlar kızıyordu sonradan alıştı.:9: Sordum yeni evli arkadaşlara hepsinde de durum aynı.

Bir de evliliğin ilk zamanları eve alışıncaya kadar haftada bir annemde kalıyordum. Şimdi kalmıyorum diye kızıyorlar. Babamın vefatından sonra anneme çok düşkün biriydim. Şimdi haftada 1-2 defa anneme gidiyorum. Her gün telefonda konuşuyorum. Eskisi gibi özlem falanda yok konu sahibine duyurulur.

Son düzenleme:
kendi evin kendi yuvan kendi eşyaların sevdiğin adamla başbaşa geçireceğin günler geceler:16: alışırsın evliliğe merak etme anne babadan ayrılmana gelince evlilik ayırmasada ölüm bir şekilde ayırıyor sen onların seslerini telefondanda olsa duyarsın ama o ihtimal bile yoksa daha kötü haline şükret sevdiğin adamla evlen ve çok mutlu ol cnm herkes her şeye alışıyor bir şekilde:34:

Back
X