evleniyorum diye ağlıyorum :(((

bende cok aglamıstım..düğünümde sankı cenazede gıbıydım salya sümük..

3 buçuk yıllık evlıyım..sımdı kovsalar gıtmem evimden..

1 gun bıle kalamıyrum annemde..herkes kendı evıne miisss..

Eskaram kendi evini, düzenini kurunca oluyor. Bazen soruyorum anneme (annemlerin evinde) "bu nerde, şu nerde?" diye. Ters ters bakıyordu. Hatta ilk zamanlar kızıyordu sonradan alıştı.:9: Sordum yeni evli arkadaşlara hepsinde de durum aynı.

Bir de evliliğin ilk zamanları eve alışıncaya kadar haftada bir annemde kalıyordum. Şimdi kalmıyorum diye kızıyorlar. Babamın vefatından sonra anneme çok düşkün biriydim. Şimdi haftada 1-2 defa anneme gidiyorum. Her gün telefonda konuşuyorum. Eskisi gibi özlem falanda yok konu sahibine duyurulur.

Kesinlikle geçici bir durum. Gözünde büyütmemek gerekiyor.

Ben bir sene içinde iki defa kaldım annemin evinde bir kere eşimle bir kere de tek. Ki o zaman daha bir sene dolmamıştı. Yerimi yadırgıyorum çok. Ama sabit bir karakterim var değişikliklerden hoşlanmıyorum zaten.

Eşim daha yakın oldukları için kendi anne babasına haftada 3 günde bir uğrar görür. Bir keresinde ben benimkileri bir haftadan fazla görmediğim zaman sen hiç özlemiyorsun galiba demişti. Ben de 'özlemediğimi nereden biliyorsun illa ağlamam mı lazım?' demiştim. :1: Ama şimdi burada okuyunca farkediyorum kendim ne kadar konsantre olduğumu. :1:

ben yakında sôzlenecegim ve şimdiden bende hep aglıyorum hatta tarih yaklaştıkca asabileştim asileştim, sinirliyim, erkek arkadaşım zor katlanıyor çûnkû hayatta yapmadıgım şeyleri yapıyorum kûfûr bile ettim kendimi tanıyamıyorum. O ise bana hislerim olmasaydı seni 50 kere def etmiştim diyor :ssz::ssz:

Yani bunlar normal seyler genelde her kızda oluyor...ve bende senin gibi başka şehre gidecegim bu dahada zor :(

üzülme canım.zaman öyle çabuk geçiyor ki.sende evine,evliliğine,eşine alışacaksın.artık sen kendi evinin hanımı olucaksın.anne baba bu durumlarda evlatları mutlu olunca mutlu oluyorlar.sizin evlendiğinizi,mutlu olduğunuzu görüp rahatlayacaklar.yarın öbür gün torunlarını kucaklarına aldıklarında yaşayacakları duygu paha biçilemez olucak.sen güzel günlerini düşün ve kendini rahatlat.artık gurbette olmak pek hisedilmiyor.görüntülü konuşma,whatsap falan filan birazda olsa rahatlatıyor.gerçi yüzyüze görüşmenin,konuşmanın,dokunmanın yerini vermiyor ama idare edersin.arada gelirsin,kalırsın.üzülme yeterki.ömür boyu mutluluklar diliyorum.insan herşeye alışıyor herşeye.sende bu duruma alışacaksın merak etme.:34:

Kesinlikle geçici bir durum. Gözünde büyütmemek gerekiyor.

Ben bir sene içinde iki defa kaldım annemin evinde bir kere eşimle bir kere de tek. Ki o zaman daha bir sene dolmamıştı. Yerimi yadırgıyorum çok. Ama sabit bir karakterim var değişikliklerden hoşlanmıyorum zaten.

Eşim daha yakın oldukları için kendi anne babasına haftada 3 günde bir uğrar görür. Bir keresinde ben benimkileri bir haftadan fazla görmediğim zaman sen hiç özlemiyorsun galiba demişti. Ben de 'özlemediğimi nereden biliyorsun illa ağlamam mı lazım?' demiştim. :1: Ama şimdi burada okuyunca farkediyorum kendim ne kadar konsantre olduğumu. :1:

Eşinde bir acayip ağlamadı mı insan özledi olmuyor sanki:9::9:
Aman herkes kendi evinde, yuvasında mutlu olsun inşallah.
Konu sahibi bize bakıp anlasın ilerde ne kadar rahat olacağını :31:
Birde annelerden uzak olmanın şöyle güzel bir yanı var. Asla sizin yeni bir yuva kurduğunuzu aile olduğunuzu kabullenemiyorlar. Devamlı evinize ilişkinize müdahale edeceklerdi. Şimdi uzak sadece özlem yaşayacak yoksa devamlı sıkıntı yaşayacaktı. Mesafe olunca bu konuda kafa rahat oluyor. Birde eşinizle küçük tartışmalarınız olacaktır. Bunu aileler öğrenince olay daha da büyüyor. Eşler arasındaki sevgi saygı bile azalabiliyor bu açıdan çok şanslı

Evleneli 1 yıl oldu annemlerle aynı şehirde yaşamamıza rağmen hala aynı duygusallığı yaşıyorum :(

ben 2 ay oldu her gidişimde anneme sanki hiç ordan gelin olarak çıkmamışım gibi bi kaç aya alışırım geçer diyodum ama taki arkadaşın yorumunu okuyana kadar :43:

Back
X