• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evleniyorum..içimde kuşku ve şüphelerle

zhra89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
575
90
53
Elle tutulur ne yazsam bilmiyorum. Çünkü kanıt denen şey yok.
Benim gördüklerim ve duyduklarım sadece.
20 gün sonra evleniyorum.. Nişanlıma zerre güvenim yok. İcimde binbir çeşit kusku ve supheler var, hep sonunda da inkar etmeler.
Sürekli gözü etrafta, kızlarda. Bakmıyorum diyo ama inanmiyorum ben. Artık hiç birseyine inanmiyorm.
Ben çok sağlıklı düşünen çok pozitif biriydim hep öyle tanınırdm.
Şu an sanırım hastayim tedaviye ihtiyacım var...

Elle tutulur ne yazsam bilmiyorum. Çünkü kanıt denen şey yok.
Benim gördüklerim ve duyduklarım sadece.
20 gün sonra evleniyorum.. Nişanlıma zerre güvenim yok. İcimde binbir çeşit kusku ve supheler var, hep sonunda da inkar etmeler.
Sürekli gözü etrafta, kızlarda. Bakmıyorum diyo ama inanmiyorum ben. Artık hiç birseyine inanmiyorm.
Ben çok sağlıklı düşünen çok pozitif biriydim hep öyle tanınırdm.
Şu an sanırım hastayim tedaviye ihtiyacım var...
güvensizliğinin belli nedeni ne?

Normalde gelip her konunun altina ayril yazmam ama burada ciddi bir durum var. Zerre guvenmiyorum demissiniz. Guven evliligin en onemli taslarindan guven olmadan nasil olacak? Guvendiginiz bir aile buyugu ile konussaniz ve herkes kendi yoluna baksa nasil olur?

Bu sekilde mutlu olamazsınız evlenince daha mutsuz olursunuz.
Güven olmazsa bi ilişkide hicbisey olmaz.
Güven gittimi yerine yenisi gelmez.

Evlenme tabiki böyle hissediyorsan,çok geç vazgeçmek için de deme sakın, daha büyük mutsuzluklara mecbur etme kendini

Güven sevgiden, aşktan çok daha önemlidir. Sevgi olsa da aradanızda güven yoksa evlendikten sonra çok daha fazla tartışma çıkar gibi geliyor bana. Güvensizliğinizin bir nedeni var mı elle tutulan, yoksa paranoyak bir düşünce mi sizdeki? Sadece insanlara güvenmeme durumu mu?

-hayatını bu kuşkularla mı geçirmek istiyorsun!

-3 gunluk dünya da seni ona mecbur kılan ne!?

Aşk içln mi evleniyorsun ?, eğer öyleyse en sağlıksız gerekçe bu bence

Mecbur musun evlenmeye?
Sana böyle hissettiriyorsa altında bir şey vardır. Evlenme ayril ya da ertele gözlemle.
Yüzüğü çıkarıp önüne koymana bakar.
Mahkeme kapılarında gezmekten iyidir.

Back
X