• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evleniyorum..içimde kuşku ve şüphelerle

Heerkesi sevebiliriz ama herkese güvenemeyiz...Aşk olmasa belki sevgi olmasa belki tutku olmasa belki ama güven olmazsa AASLAAA...

Kabul ediyor musun dedigin de "hayir" diyebilmen belki de diyememen icin son 20 gun..
Guven yoksa olmaz ama. Cok klasik oldu bu ceval ama. Hayatin gercekleri iste naparsin..

Elle tutulur ne yazsam bilmiyorum. Çünkü kanıt denen şey yok.
Benim gördüklerim ve duyduklarım sadece.
20 gün sonra evleniyorum.. Nişanlıma zerre güvenim yok. İcimde binbir çeşit kusku ve supheler var, hep sonunda da inkar etmeler.
Sürekli gözü etrafta, kızlarda. Bakmıyorum diyo ama inanmiyorum ben. Artık hiç birseyine inanmiyorm.
Ben çok sağlıklı düşünen çok pozitif biriydim hep öyle tanınırdm.
Şu an sanırım hastayim tedaviye ihtiyacım var...
Ya varya gözü karı kız geçince aramayan bakmayan yokk bende de öle sorun vardı dedim insanları gözlemledim ama kızıda erkeğide göz göze gelip bakıyor o anlık oluyor ama çok çirkince yaa gerek refleks ,gerek bilinçli igrenc bir durum ya bende dayanamıyorm .Herkes bakıyor aynnda eşi sevgilisi olan herkes arabadan dikiz aynasınd sahip cıkamıyorlar bakınca noluyosa ..ama herkes bakıyoo izlenim yaptım

boyle dusuncelerle baslayan evlılıgın sonu bosanmaktır
bıle bıle neden lades denır anlamam
evlılıge zorlanıyor musunuz?

Canım şu an bosanma asamasinda yim ve inan çok zor bir durum. Sana ayrıl demiyorum ama emin değilsen mutsuzsan iyi düşün derim. Bosanmaktansa nişanı atmak en iyisi.

Normalde gelip her konunun altina ayril yazmam ama burada ciddi bir durum var. Zerre guvenmiyorum demissiniz. Guven evliligin en onemli taslarindan guven olmadan nasil olacak? Guvendiginiz bir aile buyugu ile konussaniz ve herkes kendi yoluna baksa nasil olur?
Benden uzaktayken güvenmiyorm ne yazikki. İyi bi dost arkadaş çevresine. Ama iyi bi eş olur mu şu an emin degılim. Kimseye anlatamam icimde yaşadıklarımi. Ailesini çok seviyorum şu an ayrılamam. Evlendikten sonra ayrilik olursa olur.kimsenin hayallerini yıkamam simdi.
Çok caresiz hissediyorum kendimi. Onu çok seviyordum ama her geçen gün soguyorum. Düşünün benim yanimda benden önce deli gibi sevdigi kizin ayni memleketlisi olan birine o kizin soyadiyla onlari taniyomusun diye sordu. Bunu ben ordan geçerken duydm. Sordugumda o soyismde mütahitleri sordum dedi. İnanmıyorm kesinlikle.
Geçen gün düğüne gittik, yine önceden çok sevdiği kız da vardi. Onun olduğu tarafa doğru gitti sürekli birseylri bahane edip. Ve bakiyodu üstelik kiz evli,kucagnda bebegi uar. Söylediklerine inanmiyorum güvenmiyorum ona. Nereye kadar gider böyle bilmiyorum...

millet düğün günü bozuyo düğünü sen bu kdaar şüphe ettiğin biriyle nasıl evleneceksin. şimdi ayrılamam diyosun evlendikten sonra zindan olan hayatından nasıl kurtulacaksın. umarım evlendiğinde bişeyler yoluna girer.

Evlenip, boşanmak ya da boşanamam diye bir ömür bu adama katlanmak mı istiyorsun ?
Peki kafanda sürekli şüpheyle ne kadar bu adamla aynı yatağa girebilirsin, dokunabilirsin ?

Kafanda bu şüphelerden kurtulmadan lütfen evlenme..Al karşına nişanlını açık açık konuş. .kuracagin yuva senin yuvan senin hayalin başkasının değil..mutlu olmak istiyorsan önce kendini dusunmelisin..Evlenir bosanirim demek suan bulunduğun durumdan çok daha zor..

Elle tutulur ne yazsam bilmiyorum. Çünkü kanıt denen şey yok.
Benim gördüklerim ve duyduklarım sadece.
20 gün sonra evleniyorum.. Nişanlıma zerre güvenim yok. İcimde binbir çeşit kusku ve supheler var, hep sonunda da inkar etmeler.
Sürekli gözü etrafta, kızlarda. Bakmıyorum diyo ama inanmiyorum ben. Artık hiç birseyine inanmiyorm.
Ben çok sağlıklı düşünen çok pozitif biriydim hep öyle tanınırdm.
Şu an sanırım hastayim tedaviye ihtiyacım var...
İnsan nikah masasında kalkıp gidiyor . Bu şüphe ile evlenme

Benden uzaktayken güvenmiyorm ne yazikki. İyi bi dost arkadaş çevresine. Ama iyi bi eş olur mu şu an emin degılim. Kimseye anlatamam icimde yaşadıklarımi. Ailesini çok seviyorum şu an ayrılamam. Evlendikten sonra ayrilik olursa olur.kimsenin hayallerini yıkamam simdi.
Çok caresiz hissediyorum kendimi. Onu çok seviyordum ama her geçen gün soguyorum. Düşünün benim yanimda benden önce deli gibi sevdigi kizin ayni memleketlisi olan birine o kizin soyadiyla onlari taniyomusun diye sordu. Bunu ben ordan geçerken duydm. Sordugumda o soyismde mütahitleri sordum dedi. İnanmıyorm kesinlikle.
Geçen gün düğüne gittik, yine önceden çok sevdiği kız da vardi. Onun olduğu tarafa doğru gitti sürekli birseylri bahane edip. Ve bakiyodu üstelik kiz evli,kucagnda bebegi uar. Söylediklerine inanmiyorum güvenmiyorum ona. Nereye kadar gider böyle bilmiyorum...
Konu açarken amacın neydi ki? Aileseni seviyorum, şu an ayrılamam dedikten sonra buradakiler sana ne tavsiye verebilir artık?
Hakkında hayırlısı inşallah. Yaşayıp göreceksin o zaman ne olacağını, başka yapacak bişey zaten yok.

Ailesiyle bir ömür aynı yastıkta yatmayacaksınız. Onların hayalleri yıkılmasın diye kendi hayallerinizi mi yıkacaksınız ?

Bdv de dün veya önceki günün konusu sanırım ki , yıllar sonra hastanede eski aşkıyla eşini sarılmış görmüş konu sahibesi. Sizin nişanlınız evli , çocuklu eski aşkının peşinde dolaşıyor.

Evlenelim de olmazsa ayrılırız diye çıkılmaz yola. Ben bu adamı gerçekten seviyorum , güveniyorum , yanında huzurlu ve mutluyum diyemiyorsanız yol yakınken dönün.

yapma etme evlenince daha çoookk konu açarsın güvenmediğin adamla evlenilirmi yahu

çok yanlış yapıyorsun güvenemediği bir adamla nasıl evleniyorsun.. yorumlari haklı... güvenmediği adamla evliliği yürüyecegi mi saniyorsun.. vazgeç bence.... ömrün olamayacagi adamla evlilk yaparsa bin kat mutsuz olursun...
evlilk güven ister.. güvensizlik degil ayrıl derim.

Hadi soyismi olayini anlik merakla yapmis desem zirt pirt bahaneyle eskinin yanina gitmesi mide bulandirici gercekten. Eger sana oyle gelmediyse tabii.

Evlenirsen pişman olacağını da biliyorsun. Birak kimin hayalleri yikilirsa yikilsin huzurlu giden birşeyi sen bozmuyorsun ki?

Gerekli aciklamayi yaparsin ailesine. En olmadi dugun tarihini uzat.

İster ondan isterse sizden kaynaklansın güvensizliğin nedeni.
Kesinlikle evlenmeyin derim.
İnsan, her daim yanında olacak, sevdiği adama güvenmedikten sonra o evliliğin ne anlamı var?

Olay ayrılmak yada ayrılmamak değil... Güven olmazsa olmaz mutlaka evlilikte.. Ama elle tutulur bişey yok bence. Anlattıklarında şüphelenecek bi durum yok.. Sen kafanda büyütmüşsün ve onlarla yaşıyorsun şu an.. Başka durumlar varsa bilemem ama anlattıklarında güven sarsacak herhangi bişey göremedim ben...

Bosanmak zannettiginiz kadar kolay bir sey degil. Tamam ayrilmayi bir kenara birakirsak hic bu guven meselesini onunla konustunuz mu? Guvenmeme olayi sadece eski sevdigiyle ilgilimi? Yoksa baska kizlar konusunda da guvenmiyor musunuz?

Back
X