parası olmayana çok zor işmiş ama paran varsa en zevkli iş. her beğendiğinin bir alt modelini almak zorunda kalıyorsun aklın öbüründe kalıyor ama buna da şükür napalım.
evet haziranda düğünümüz var nisanda ev tutucaz ikimizin ailesinden de hiçbir destek durumu yok, üstüne onlar için çekilen krediler var. (tanışmadan önceden kalan) malumunuz aşırı pahalandı bir de her şey maalesef. gelen para hep borca gidiyor önümüzdeki ayın maaşından yani -nin en dibinden dibinden halletmeye çalışıyoruz. önceden hiçbir çeyizimin olmaması da cabası.
işin özü bu süreci atlatanlardan akıl istiyorum napabilirim ne bileyim nasıl ek gelir sağlayabilirim bu süreçte katalog satışı denedim ama olmuyor zaten bir alan bir daha almıyor. evde pasta börek yemek desen fırınım ortamım bile yok fikirleriniz var mı lütfen akıl verin. :/
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yeni evlencek olanlar 3000-4000 ilk yemek takımı alıyorlar.Gayet ucuz Ve şık tel tek oluşturabileceğiniz mutfak eşyası alabilirsiniz.Nevresim ws...ilk etapta 2 adet bile yetiyor çok misafiriniz gelmeyecekse.Bu tarz şeylerden tasarruf yapabilirsiniz.Kesinlikle millet ne der diye birşey almayın.
Arkadaş ben de bu ailelere kredi çekme işini anlamıyorum ya.
Bu nedir ya emeklilik ikramiyesi yatırımı, çocuğa harcanan para prim günü ücreti.
Böyle beklentisi olan doğurmasın, insan evladı elbette beleş büyümeyecek, ben ona harcadım sıra evlatta ödesin. Böyle mantık olur mu ayıp ya.
Haydi aileye kredi çıkmadı, sana çıktı kendi adına çekersin onlar ödemesini yapar, fakat bu çok vicdansızca değil mi?
Evini yeniletenler okudum burda, hiç duymadım hayatım boyunca.
Sanki hastalık gibi elzem durum söz konusu da, yeni işe başlayanın maaşını ipotek ediyorlar.
Evlenme işi olmasa da sinirlenirdim yine.
Eşyalı eve çıkmak en makulü ilk olarak.
hayır yemek takımı da almadım dediğiniz gibi kendim tek tek tabaklar alıyorum ben de.
Öyle çok aile varArkadaş ben de bu ailelere kredi çekme işini anlamıyorum ya.
Bu nedir ya emeklilik ikramiyesi yatırımı, çocuğa harcanan para prim günü ücreti.
Böyle beklentisi olan doğurmasın, insan evladı elbette beleş büyümeyecek, ben ona harcadım sıra evlatta ödesin. Böyle mantık olur mu ayıp ya.
Haydi aileye kredi çıkmadı, sana çıktı kendi adına çekersin onlar ödemesini yapar, fakat bu çok vicdansızca değil mi?
Evini yeniletenler okudum burda, hiç duymadım hayatım boyunca.
Sanki hastalık gibi elzem durum söz konusu da, yeni işe başlayanın maaşını ipotek ediyorlar.
Evlenme işi olmasa da sinirlenirdim yine.
Eşyalı eve çıkmak en makulü ilk olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?