Seni çok iyi anlıyorum canım, meğer ne çok kişi varmış benzer şeyleri yaşayan. Sen bana göre daha şanslısın tabii. Şunun için söyledim bunu: benim de 4 sene süren bir ilişkim oldu. Benim için hayallerinden vazgeçip memleketime atanmıştı sözde. Ama asıl karakteri burada ortaya çıktı. Aldatıldım :))) şuan beni aldattığı kızla evli

kız beni biliyor tabii. Aldatmayı yakaladığımda ne yalanlar savurmuştu, o kız hakkında neler demişti. Ben kendime yediremedim, bitirdim. O ise benden yüz bulamayınca bu kıza gitti, kız da bile bile lades dedi. Anneme çok yalakalnırdı, annem de pek severdi onu. Ben başka şehirdeyken bile görüşürlerdi, anneme hediyeler getirirdi. Aldatılınca ben, annem aradı tabii onu,hesap sordu. Se benim soframa oturdun, elimi öptün,kızıma bunu nasıl yaptın dedi? O da işte klasik ben bir şey yapmadımlar,kızınız abartıyorlar vs. Annem pat pat her şeyi dökünce anneme ne dedi biliyor musun?
"Kızınız da akşamalrı erkeklerle geziyor" bunu dedi anneme. Ben bir kez bir erkek arkadaşımla sinemaya gitmiştim, ayrıydık bile o dönem, sinemada akrşılaştık. Ve sırf bunun için anneme bunu diyebildi. Annem cevabını verdi tabii ama erkeklik,adamlık sıfırın altına bu kadar indirilebilirdi. Ona da o kıza da hakkımı asla helal etmiyorum. Öğretmen maaşıyla geçinmek zor olur diye onu çeşitli özel sektöre bile yönlendirdim. İş kurdu, şimdi o paraları da o kıza yediriyor tabii kazanabiliyorsa

Başta inanılmaz koydu, 10 kilo verdim üzüntümden. Ama geçti. Hayatboyu benden aldığı ah bırakmayacak onu. Gerçi artık ah mah da kalmadı bende. Hissizleşiyosun bir süre sonra. Nefret bile kalmıyor. Hatta her şey siliniyor. Yaşadıklarımı bile unuttum. Sadece şu kişi tarafından şu kazığı yedim diyebiliyosun, o kadar yabancı biri gibi geliyorki. Geçecek emin ol. Karısını 3 kuruşluk kadınlar için terk edip giden erkek bozuntularının geride bıraktığı kadınlar bile dimdik kalkıyor ayağa. Bu sünepeye ezdirme kendini. Ben her yerden engelledim, o merak edip bakıyor.kuzenleri arıyor bazen açmıyorum bile. Onları da engelledim sonra. Şimdi yeğenleri instagram hesabıma bakarken yanlışlıkla takip isteği gönderiyorlar da komik duruma düşüyorlar, gülüp geçiyorum. Ondan sonra kaç kişi geldi geçti hayatımdan ohoo :) senin de böyle olacak, gram umrunda olmayacak bir gün. Bahtın açık olsun