- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailemin yanindayim ben ondan atanayim da kurtulayim diyorum dua edin bana lutfen.Peki sen neden aynısını yapmıyorsun canım kardeşim? Koskoca 7 yıl hep çaba gösteren taraf olmaktan yorulmadın mı???
Sen de çık gez eğlen flört et başkalarına göz süz bence. Evde kukumav gibi oturmak için çok gençsin.
Cansiniz ya.ben zaten hala kendime kiziyorum ne kadar salaksin diye.Yalanci, guvenilmez bir adamdi diyordun. Ee seni son anda yari yolda birakmasindan karakteri belli zaten.
Allah kurtarmis de geç, deneyim oldu de geç, öldü varsay geç...ya daha 25 yasindayim ben, hayat bana güzel, yeni umutlara acigim de gec. Ne dersen de yeterki boyle bir adamcikta takili kalip gunlerini, aylarini heba etme.
Ben duusnuyorum ama sonra kalbim devreye girip ya cok mutlu olsaydin diyo.Tabiki öyle evlenince düzelcekmiydi sanıyosun, hayatın mahfolcaktı. Evlilik hayatını düşünemiyorum bile..
Hayirlisi tabi ama canim cok yaniyor.Zor bir durum. Ama zamanla hafifler. Eksileri gormeye baslarsin . Belkide iyiki olmamis diyeceksin yakin zamanda.
Hayirlisini dilemek lazim her zaman.
Mantigimi devreye koyuyorum ama bir gun iyiyim bir gun kotu.canim cok aciyor.kolum kanadim kirilmis gibi ama o engelleme zahmetinde bile bulunmadi beni.umrunda bile olmadm.sadece olur kalirsam diye acidi hehalde.Çok doğru bir yorum.
Ek olarak; birini değiştirmeye uğraştıkça o değişse, doğru bir insan olsa bile; sonuçta hep kadınların psikolojisi harap oluyor. Erkek arkasını dönüp gidiyor ve siz harap olmuş bir zihinle, emeklerinizle kalıyorsunuz. Pişman olmayın; yaşanması gerekiyormuş; yaşanmış, bu da bir sınavdır.
Siz zamana bırakın konu sahibi; geçecek, umarım en kısa zamanda geçer, Allah yardımcınız olsun. Şu durumda biraz mantığınızı dinleyip, kendinizi düşünün.
Evet ama suan aileme nasil diyecegim psikolojisi beni cok yipratiyor.Belki böylesi senin için daha iyidir . Her işte bir hayır varmış . Çevren biz söylemiştik desede üzülme ya evlenseydin ve evliliğin bitseydi .
Gercekten mi.bende hic sevemem gibi geliyor ya.sevmis demekki insallah bana da ole olur cok uzuluyorum ya.Kardeşim nişanlısından ayrıldı deli gibi aşıkken.ağladı zırladı ölcem ben dedi hasta oldu yataklara düştü.bidaha asla kimseye aşık olamam evlenemem hayatım bitti dedi.biz hep Zaman'la herşey geçecek dedik.yok geçmez dedi bilmiyorsunuz içimdekileri dedi.sonuç : şimdi başkası ile evli ve çok Mutlu.ve kahrolduğu Zaman'lar için bin pişman.
Bikac sene once yada ailemle tanismadan once olsaydi keske.Baştan böyle olması, kendini belli etmesi daha iyi olmuş.
Ya bu manyak bi pskiloji her an whatsini kontrol etmek istiyorum.nefes alsa haberm olsun istiyorum.sonra kendime cok kiziyorum atlatmak zorundasin diye.sonra ne hali varsa gorsun diyorum.karma karisigim.cok zormusSizin ilk olarak yapmanız gereken şey onunla ilgili haber alacağınız kişilerden uzak durmak ya da o kişileri uyarcaksın bana onunla ilgili bir şeyler söylemeyin diye. Yoksa bu şekilde unutamazsınız her dakika ne yaptı diye kafayı yer durursun.
Seveceksin.Elini sallasan ellisi.asla bir daha sevemicem gibi geliyor ama.koşulsuz sevmişim çünkü
ayrılırken ne gibi bahaneler sundu size? aklı yeni mi başına gelmiş?merhaba bu ikinci üyeliğim.tanıyan varsa diye.
7 yıllık ilişkim istenmeye gelmek üzereyken bitti. ve çok canım yanıyor.daha aileme söyleyemedim.erteledik diyebildim sadece.
bu ilişki de ben hep çok vericiydim. adam ettim onu resmen.normalde kimse yanıma yakıştırmaz hep yalan söyler vs.insanlar güvenme derdi. direndim onun iyi bir insan olduğunu kendimce herkese kanıtladım. herşey çok güzel olacaktı artık.
yapamam dedi.bisürü bahane buldu ama bence evlenmek filan istemiyordu.
nasıl atlatırım naparım bana akıl verin.çok kızgınım ona.yıllarımı çaldığı için.son dakikaya gelip vazgeçtiği için.onu unutmak çok zor olacağı için.
iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ve dualarınıza.dua edin de işim gücüm olsun ailemin yanından ayrılıp kendime yeni bir yaşam kurayım.
Kendinize kızın yıllarınızi çalmasına izin verdiğiniz icin. 7 senede az cok sinyal vermiştir muhakkak. Ve sukredin 30 seneden sonra boşanan insanlar var. Bir ömür vermiş oluyorlar.merhaba bu ikinci üyeliğim.tanıyan varsa diye.
7 yıllık ilişkim istenmeye gelmek üzereyken bitti. ve çok canım yanıyor.daha aileme söyleyemedim.erteledik diyebildim sadece.
bu ilişki de ben hep çok vericiydim. adam ettim onu resmen.normalde kimse yanıma yakıştırmaz hep yalan söyler vs.insanlar güvenme derdi. direndim onun iyi bir insan olduğunu kendimce herkese kanıtladım. herşey çok güzel olacaktı artık.
yapamam dedi.bisürü bahane buldu ama bence evlenmek filan istemiyordu.
nasıl atlatırım naparım bana akıl verin.çok kızgınım ona.yıllarımı çaldığı için.son dakikaya gelip vazgeçtiği için.onu unutmak çok zor olacağı için.
iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ve dualarınıza.dua edin de işim gücüm olsun ailemin yanından ayrılıp kendime yeni bir yaşam kurayım.