- 1 Mart 2007
- 6.088
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bu biraz ters tepebilir sanki biraz agresif bu konulardaEski turk filmlerinde kız Babam beni birine verecek diyoda oglanda kaçırıyo ya kızı o geldi aklıma talibim mi var deseniz
Fazla bağlanmışsınız. Defalarca cinsellik ve ilk birliktelik konusu açmışsınız. Planlı birliktelikten sonra bunu yaşıyor olmanız doğal ama aniden ayrıladabilirsiniz.
Tavsiyem söylemeyin düşüncenizi. İstemiyorsa hayal kırıklığı yaşayacaksınız. İstiyorsa zaten kendisi dökülür..
Kesinlikle neden olmasın planlar konuşulmalı ama aynı soruyu sanada soracak sende hazır olAslında uygun bir ortam olacak güzel bir akşam yemeği planımız var alkollü güzel bir ortamda olacağız tam yeri ve zamanı olabilir
Aslında istemiyor değil ama ben zamanını bilmek istiyorum. Ailesi beni biliyor bizimkiler onu biliyor. Geçen annesi ev aleti vermeye çalışmış ona mesela kabul etmemiş evleneceğim ben zaten alacağım gerek yok demiş. Ama ben mesela baharda artık adı konsun ya da aileler tanışsın bir şeyler olsun istiyorum. Uzak mesafe yordu beni.Fazla bağlanmışsınız. Defalarca cinsellik ve ilk birliktelik konusu açmışsınız. Planlı birliktelikten sonra bunu yaşıyor olmanız doğal ama aniden ayrıladabilirsiniz.
Tavsiyem söylemeyin düşüncenizi. İstemiyorsa hayal kırıklığı yaşayacaksınız. İstiyorsa zaten kendisi dökülür..
Ben her soruya hazırım benceKesinlikle neden olmasın planlar konuşulmalı ama aynı soruyu sanada soracak sende hazır ol
Tavsiyem yine de geçerli..Bunun üzerinden aylar geçti. Bende o da artık haliyle farklıyız birbirimiz için. Başka başka olaylarda yaşadık üstüne.
bu cümlelerde ne demek istediğini açıklar mısın?Çok zeki olduğum içinde erkek arkadaşıma hep bu izlenimi verdim. Ama son zamanlarda ilişkimizin çok güzel gitmesi, mesafelerin artık beni zorlaması ve evlenmek istediğim adamın sevgilim olduğuna karar verdiğimden beri bir evlilik aşkı sardı beni.
Merhaba arkadaşlar. Bu konuları konuşacak kimsem olmadığı için sizden akıl almak istedim. Bir buçuk seneyi devirdiğimiz ama uzaktan yürüttüğümüz bir ilişkimiz var. Her ay 1-2 defa 3-5 gün birbirimizin yanına gelip giderek bir şekilde ilişkiyi yürütüyoruz. Çok seviyorum erkek arkadaşımı onunda beni sevdiğini çok hissediyorum. Asla evlilik hayalleri kuran biri olmadım hep özgür olmak daha güzel sorumluluk olmadan yaşamak daha güzel diye gezdim ortalıkta. Çok zeki olduğum içinde erkek arkadaşıma hep bu izlenimi verdim. Ama son zamanlarda ilişkimizin çok güzel gitmesi, mesafelerin artık beni zorlaması ve evlenmek istediğim adamın sevgilim olduğuna karar verdiğimden beri bir evlilik aşkı sardı beni. Sebebi erkek arkadaşımın hiç o toplara girmemesi mi acaba diyorum bazen. Bende gerçekten hadi evlenelim dese hemen hazır mıyım bilmiyorum ama bu ara kafaya taktım ve biraz bir şeyleri kaçırıyormuşum gibi hissetmeye başladım. 27 yaşındayım o da 31. Evlilik süreci evliliğin oturması çocuk derken zaman geçiyor mu onun telaşına girdim. Erkek arkadaşım da geleceğe yönelik ikimiz hakkında aslında konuşuyor plan yapıyor ama yakın vadede bir şey hissetmiyorum. Örneğin ben artık önümüzdeki yıl ciddi adımlar atmalıyız diye düşünüyorum çünkü hem mesafe canıma tak etti hemde sanırım artık bende evliliğe sıcak bakıyorum. Bana e git bunu sevgiline söyle o zaman diyeceksiniz ama ne bileyim benim bu konulara girmem doğru mu bilemedim. Ya da evlilik meraklısı gibi görünür müyüm onu iter miyim bunaltır mıyım bunları düşünüyorum. Ama kendimi de düşünüyorum. 1-2 haftaya yine bir araya geleceğiz. Konuyu açsam mı bilemedim. Yoksa hiç o topa girmesem mi? Of bilmiyorum ben ne ara evliliğe bu kadar istekli oldum
Cok haklisin evlenme istegin icine gelmis olabilir ayrica uzaklik cok zor.... şöyle de mesela uzak olmak artik cok zor gelmeye basladi sevgilim seni hergün görmek istiyorum sürekli birlikte olmak istiyorum yanyana sarmaş dolaş cok daha mutlu olurduk dimi hatta ayni evde cok keyifli olurdu? Ama bu laflari erkek arkadasinin kollarindayken yap gogsunde yatarken bak nasil anliyo konuyuMerhaba arkadaşlar. Bu konuları konuşacak kimsem olmadığı için sizden akıl almak istedim. Bir buçuk seneyi devirdiğimiz ama uzaktan yürüttüğümüz bir ilişkimiz var. Her ay 1-2 defa 3-5 gün birbirimizin yanına gelip giderek bir şekilde ilişkiyi yürütüyoruz. Çok seviyorum erkek arkadaşımı onunda beni sevdiğini çok hissediyorum. Asla evlilik hayalleri kuran biri olmadım hep özgür olmak daha güzel sorumluluk olmadan yaşamak daha güzel diye gezdim ortalıkta. Çok zeki olduğum içinde erkek arkadaşıma hep bu izlenimi verdim. Ama son zamanlarda ilişkimizin çok güzel gitmesi, mesafelerin artık beni zorlaması ve evlenmek istediğim adamın sevgilim olduğuna karar verdiğimden beri bir evlilik aşkı sardı beni. Sebebi erkek arkadaşımın hiç o toplara girmemesi mi acaba diyorum bazen. Bende gerçekten hadi evlenelim dese hemen hazır mıyım bilmiyorum ama bu ara kafaya taktım ve biraz bir şeyleri kaçırıyormuşum gibi hissetmeye başladım. 27 yaşındayım o da 31. Evlilik süreci evliliğin oturması çocuk derken zaman geçiyor mu onun telaşına girdim. Erkek arkadaşım da geleceğe yönelik ikimiz hakkında aslında konuşuyor plan yapıyor ama yakın vadede bir şey hissetmiyorum. Örneğin ben artık önümüzdeki yıl ciddi adımlar atmalıyız diye düşünüyorum çünkü hem mesafe canıma tak etti hemde sanırım artık bende evliliğe sıcak bakıyorum. Bana e git bunu sevgiline söyle o zaman diyeceksiniz ama ne bileyim benim bu konulara girmem doğru mu bilemedim. Ya da evlilik meraklısı gibi görünür müyüm onu iter miyim bunaltır mıyım bunları düşünüyorum. Ama kendimi de düşünüyorum. 1-2 haftaya yine bir araya geleceğiz. Konuyu açsam mı bilemedim. Yoksa hiç o topa girmesem mi? Of bilmiyorum ben ne ara evliliğe bu kadar istekli oldum
Ben bu konularda çok katı olabilirim fikrimi ona göre değerlendirin; sizin yerinizde olsam bişey söylemezdim. Adam zaten evlilikten de bahsediyormuş 5-10 yıl beklemez yani 31 yaşındaki bir insan, belki güzel bir teklif yapacak, siz konuşarak tüm espriyi bozacaksınız.. Ayrılırım ama yine cool'luğumdan ödün vermemMerhaba arkadaşlar. Bu konuları konuşacak kimsem olmadığı için sizden akıl almak istedim. Bir buçuk seneyi devirdiğimiz ama uzaktan yürüttüğümüz bir ilişkimiz var. Her ay 1-2 defa 3-5 gün birbirimizin yanına gelip giderek bir şekilde ilişkiyi yürütüyoruz. Çok seviyorum erkek arkadaşımı onunda beni sevdiğini çok hissediyorum. Asla evlilik hayalleri kuran biri olmadım hep özgür olmak daha güzel sorumluluk olmadan yaşamak daha güzel diye gezdim ortalıkta. Çok zeki olduğum içinde erkek arkadaşıma hep bu izlenimi verdim. Ama son zamanlarda ilişkimizin çok güzel gitmesi, mesafelerin artık beni zorlaması ve evlenmek istediğim adamın sevgilim olduğuna karar verdiğimden beri bir evlilik aşkı sardı beni. Sebebi erkek arkadaşımın hiç o toplara girmemesi mi acaba diyorum bazen. Bende gerçekten hadi evlenelim dese hemen hazır mıyım bilmiyorum ama bu ara kafaya taktım ve biraz bir şeyleri kaçırıyormuşum gibi hissetmeye başladım. 27 yaşındayım o da 31. Evlilik süreci evliliğin oturması çocuk derken zaman geçiyor mu onun telaşına girdim. Erkek arkadaşım da geleceğe yönelik ikimiz hakkında aslında konuşuyor plan yapıyor ama yakın vadede bir şey hissetmiyorum. Örneğin ben artık önümüzdeki yıl ciddi adımlar atmalıyız diye düşünüyorum çünkü hem mesafe canıma tak etti hemde sanırım artık bende evliliğe sıcak bakıyorum. Bana e git bunu sevgiline söyle o zaman diyeceksiniz ama ne bileyim benim bu konulara girmem doğru mu bilemedim. Ya da evlilik meraklısı gibi görünür müyüm onu iter miyim bunaltır mıyım bunları düşünüyorum. Ama kendimi de düşünüyorum. 1-2 haftaya yine bir araya geleceğiz. Konuyu açsam mı bilemedim. Yoksa hiç o topa girmesem mi? Of bilmiyorum ben ne ara evliliğe bu kadar istekli oldum
İroni o ironi. Kendimle dalga geçtim. Hey allahımbu cümlelerde ne demek istediğini açıklar mısın?
zeki olmakla evlenme kararı arasında nasıl bir bağlantı var? evlenenler zeki değil mi demek istiyorsun?
çok zeki olduğunu burada neden vurgulama gereği duydun?
DeneyeceğimAdamın evlilik konusunu açtıktan sonra tepkilerini izle ölç. Yuvarlak konuşuyorsa zamana ihtiyacı var. Hiç oralı olmayıp soğuk yapıyorsa zamanla kendinden sogutacak. Üzerine gidersen de muhtemelen bitirecek.
işte o coolluğumdan bu hale geldimBen bu konularda çok katı olabilirim fikrimi ona göre değerlendirin; sizin yerinizde olsam bişey söylemezdim. Adam zaten evlilikten de bahsediyormuş 5-10 yıl beklemez yani 31 yaşındaki bir insan, belki güzel bir teklif yapacak, siz konuşarak tüm espriyi bozacaksınız.. Ayrılırım ama yine cool'luğumdan ödün vermemASLA
Tam olarak planım bu yöndeCok haklisin evlenme istegin icine gelmis olabilir ayrica uzaklik cok zor.... şöyle de mesela uzak olmak artik cok zor gelmeye basladi sevgilim seni hergün görmek istiyorum sürekli birlikte olmak istiyorum yanyana sarmaş dolaş cok daha mutlu olurduk dimi hatta ayni evde cok keyifli olurdu? Ama bu laflari erkek arkadasinin kollarindayken yap gogsunde yatarken bak nasil anliyo konuyu
işte o coolluğumdan bu hale geldimaslında bende bir yandan öyle diyorum sabret bekle ama canıma da tak etti açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?