Evlenme konusu?

Fazla bağlanmışsınız. Defalarca cinsellik ve ilk birliktelik konusu açmışsınız. Planlı birliktelikten sonra bunu yaşıyor olmanız doğal ama aniden ayrıla da bilirsiniz.

Tavsiyem söylemeyin düşüncenizi. İstemiyorsa hayal kırıklığı yaşayacaksınız. İstiyorsa zaten kendisi dökülür..

Son düzenleme:

Bunun üzerinden aylar geçti. Bende o da artık haliyle farklıyız birbirimiz için. Başka başka olaylarda yaşadık üstüne.

Aslında uygun bir ortam olacak güzel bir akşam yemeği planımız var alkollü güzel bir ortamda olacağız tam yeri ve zamanı olabilir
Kesinlikle neden olmasın planlar konuşulmalı ama aynı soruyu sanada soracak sende hazır ol

Aslında istemiyor değil ama ben zamanını bilmek istiyorum. Ailesi beni biliyor bizimkiler onu biliyor. Geçen annesi ev aleti vermeye çalışmış ona mesela kabul etmemiş evleneceğim ben zaten alacağım gerek yok demiş. Ama ben mesela baharda artık adı konsun ya da aileler tanışsın bir şeyler olsun istiyorum. Uzak mesafe yordu beni.

1.5 senelik ilişkide daha birkaç ay önce cinsellik yaşamaya başladınız, adam senin ilkin. Bu yakınlaşmaların üzerine evlilik konusu açarsan, adam bekaret gittiği için evlenmek istediğini düşünebilir. 1.5 senenin en başından beri seks yapıyor olsanız neyse de, zamanlama böyle gözüküyor buradan bakınca. Erkek kafası böyle çalışabilir.

Açık açık uzaklık canıma tak etti
Ergen gibi 3 ayda bir görmek istemiyorum seni
Evleneceksen gel de

bu cümlelerde ne demek istediğini açıklar mısın?
zeki olmakla evlenme kararı arasında nasıl bir bağlantı var? evlenenler zeki değil mi demek istiyorsun?
çok zeki olduğunu burada neden vurgulama gereği duydun?

Cok haklisin evlenme istegin icine gelmis olabilir ayrica uzaklik cok zor.... şöyle de mesela uzak olmak artik cok zor gelmeye basladi sevgilim seni hergün görmek istiyorum sürekli birlikte olmak istiyorum yanyana sarmaş dolaş cok daha mutlu olurduk dimi hatta ayni evde cok keyifli olurdu? Ama bu laflari erkek arkadasinin kollarindayken yap gogsunde yatarken bak nasil anliyo konuyu

Ben bu konularda çok katı olabilirim fikrimi ona göre değerlendirin; sizin yerinizde olsam bişey söylemezdim. Adam zaten evlilikten de bahsediyormuş 5-10 yıl beklemez yani 31 yaşındaki bir insan, belki güzel bir teklif yapacak, siz konuşarak tüm espriyi bozacaksınız.. Ayrılırım ama yine cool'luğumdan ödün vermem ASLA

Adamın evlilik konusunu açtıktan sonra tepkilerini izle ölç. Yuvarlak konuşuyorsa zamana ihtiyacı var. Hiç oralı olmayıp soğuk yapıyorsa zamanla kendinden sogutacak. Üzerine gidersen de muhtemelen bitirecek.

İroni o ironi. Kendimle dalga geçtim. Hey allahım

işte o coolluğumdan bu hale geldim aslında bende bir yandan öyle diyorum sabret bekle ama canıma da tak etti açıkçası

Tam olarak planım bu yönde

işte o coolluğumdan bu hale geldim aslında bende bir yandan öyle diyorum sabret bekle ama canıma da tak etti açıkçası

Komşu kızı komşu kızı cool olucam derken mantara basmışsın sanki Şaka şaka. Ortak arkadaşınız var mı, varsa o beraberce takılırken konuyu açsın eee sizin ne zaman düğününüze gelicez tarzı bir şey desin orda ne dediğine bak.

Kendim konuşcam dersen ki bence en iyisi, lafı mesafeden aç. Böyle uzaktan uzağa zor oluyor, hem yoruluyoruz gel gitle hem de masraf hem ben sıkıldım uzaklıktan birlikte yaşama düşüncemiz var mı de. Evlenme fikri varsa orda söyler diyorum. Bol şans dilerim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…