Evlilik telaşı çocuk derken vakit geçiyor yazmışsınız.eee siz çocuk istiyorsanız evliliğe nasıl mesefeli biri oluyorsunuz ? Basbaya hayal kurmuşsun işte.Bence siz sevgilinizi gerçekten sevdiğiniz için karakteriniz bile değişmiş.maşallah diyelim.bazen bana da gerçekten sevdiğim bir sevgilim olduğunda bu hisler geliyor ama geçiyor zamanla valla

herkesin dünya kadar eksiği var çok sevsen de maalesef.bir süre sonra gözünüz açılır, eski moda dönersiniz bence.bende öyle oluyor yani. Sevdiğiniz adamla evlenmek istemek, sıcak bir yuva kurmak istemek kadar doğal birşey yok..... falan filan tarzı bir kadın değilim ben.iki güne alışır gidersin evlenirsen mutluluk falan kalmaz.gözünde büyütmeden karar ver. Ayda 1,2 defa görüşüyorsunuz ve birbirinizi çok özlüyorsunuz.evlenince sabah akşam birbirinizin ensesinde olacaksınız.şimdiki gibi güzel geçmeyecek günler haberin olsun.yeri gelecek evden bir çekip gitse de kafamı dinlesem diye gıcık olacaksın.15 yaşında çocukken de aşık olunca evlenip, çoluk çocuğa karışma hayalleri kuruyorduk.geçti sonra.
Kısaca: ne gerek var tatlı canını sıkmaya, aile kahrı çekmeye, çocukla hayatını heba etmeye.seven adam neden gitsin ki zaten ? Bir imzayla yanında tutacağın adam gitsin zaten.arsa mı tapusunu alınca rahatlayalım.yıllardır sevgili hayatı yaşıyorum ama hiçbir dezavantajını sayamam.doğum yapan kadın hayatı kaçırıyor asıl.hayagının yüzde doksanı başkası için, arada sırada da kocayla seks yapmaya vakit bulabilirse kendini yaşamış sayıyor.ne gerek var.