Bence kalkmasin.
Isteyen yapsin yani kime ne?
Ben mesela isime gelenleri isime geldigi gibi yaptim. Bundan zevk de aldim.
Mesela bohca, gittim iki tarafinkini de sectim, o hafta icinde kocam, kayinvalidem, gorumcem ve ben gittik aldik. Bohca iceriklerini verirken gorduler

ki gereksiz cop bile yoktu. Hatta sandik ne ya dedim benimki de bavulda geldi. Bavul isime yaradi en azindan. Annelere bile bohca yapilmadi bizde. Bosa masrafti. Hos bizim bohcalar evlendikten sonra verilmisti
Bilezik muhabbeti mesela, ben esime sayi vermeyelim dedim. Esim sayi vermeden olmaz, yapmazlar o zaman firsatcilik yaparlar dedi. Kendi yapti altin pazarligini. Ha abartmak ayip, 6 taneye anlastilar 7 takildi. 20 tane falan isteyen cekilsin surdan.
Esimin tarafinda sozde cikolata adeti yok. Ben istedim. Esim cikolatalarina kadar kendi eliyle yapti. Tepsiyi de kendi evimde kullaniyorum simdi. 500 tllik gondollardan bahsetmiyorum tabi. Fuzuli masrafa gerek yok.
Bayramlik muhabbetine gelince, bayramlarda nisanli fln degildim. Sevgiliydik. Ama esim bastan asagi her seyi hediye olarak almisti. Icten gelmeli. Ben de ona almistim ama bastan ayaga degil. Hediyelesme firsatiydi.
Baska adet bilmiyorum ben.
Bu arada sunj da atlamamak gerekiyor, bazi insanlar icin bu adetler turnusol gibi bir sey. Deger maddiyatla olculmez ama her seyden kacan insanin da gercek yuzunu gosterir.
-bu arada bohca muhabbetinde hayatı boyunca sahte parfum kullanan kiz da 212 sexy istemesin ya da ne bileyin Catherine arley disina cikmayan kiz boyle alisverislerde mac falan istemesin. Standardin disina cikmayin kizlar. Ayip. -