Ondan bir cacık olmaz. Daha ilişki kurmayı beceremiyor ki evlilik mi yürütecek? Ne demek arkadaşlarım onay verirse? Kaç yaşındasınız lisede ergen misiniz anlamadim2 yıllık bir ilişkim vardı.sevgilim evlenme teklifi etti 2 hafta sonra ayrıldık. Sebebi eskiden hoşlandığı kızı okadar savunduk sinir halinde S*** G (Defol) dedim. Bunun için özür diledim anlamıyor. Tam tersi ilişkimizi arkadasları onaylarsa artk devam edeceğini söylüyor. İlişkilerde kavgalar normal değil mi kimin ilişkisi mükemmel ki. İlişkimize 3.4.5. Kişileri katıp sakin kalmamı bekliyor. Ve hepside beni kötülüyor. Bunlardan biride eskiden hoşlandığı biri. Ne kadar konusmak istesemde sanki onun hayatını maf etmişim gibi davranıyor. Madem maf ettim nie 3vlenme teklifi ediyorsn ve beni arkadaşlarının önünde küçük düşürüyorsun. Ve beni suçluyor hatam nerde burada anlamak istiyorum ama anlamıyorum
Yani toksik duruma alışıp normal zannedebilirsin ama daha sevgili iken 3. Şahıslar ilişkide ise evlensen yedi cihan sen dışında sizin evliliğinizde olur sen de umursanmazdın. Bence böylesi hayırlı olmuş. Hiç yalvarma güle güle de keyfine bak. Daha sağlıklı aklı yerinde bir beyfendi ile tanış, çiçek gibi hayatını elalemin lafı ile harcayacak adamlara harcama.2 yıllık bir ilişkim vardı.sevgilim evlenme teklifi etti 2 hafta sonra ayrıldık. Sebebi eskiden hoşlandığı kızı okadar savunduk sinir halinde S*** G (Defol) dedim. Bunun için özür diledim anlamıyor. Tam tersi ilişkimizi arkadasları onaylarsa artk devam edeceğini söylüyor. İlişkilerde kavgalar normal değil mi kimin ilişkisi mükemmel ki. İlişkimize 3.4.5. Kişileri katıp sakin kalmamı bekliyor. Ve hepside beni kötülüyor. Bunlardan biride eskiden hoşlandığı biri. Ne kadar konusmak istesemde sanki onun hayatını maf etmişim gibi davranıyor. Madem maf ettim nie 3vlenme teklifi ediyorsn ve beni arkadaşlarının önünde küçük düşürüyorsun. Ve beni suçluyor hatam nerde burada anlamak istiyorum ama anlamıyorum
Sevgili olmayı, evlilik yoluna girmeyi tek başına beceremeyen hep ,3.4. kişilerden onay alan birinin ardına düşmek nasıl bir akıl tutulması.Evlenince ne olacak sanıyorsunuz ilk tartismada onların yanında alacak soluğu onlar git derse gidecek ayrıl derse ayrılacak.Bu tip omurgasız adamlara aşık olup gelecek hayali kuran siz gibi kadınların acaba ne gibi bir sorunu var ??Gidin tedavi olun , ilaç neyim alin ,iyi değilsiniz.......2 yıllık bir ilişkim vardı.sevgilim evlenme teklifi etti 2 hafta sonra ayrıldık. Sebebi eskiden hoşlandığı kızı okadar savunduk sinir halinde S*** G (Defol) dedim. Bunun için özür diledim anlamıyor. Tam tersi ilişkimizi arkadasları onaylarsa artk devam edeceğini söylüyor. İlişkilerde kavgalar normal değil mi kimin ilişkisi mükemmel ki. İlişkimize 3.4.5. Kişileri katıp sakin kalmamı bekliyor. Ve hepside beni kötülüyor. Bunlardan biride eskiden hoşlandığı biri. Ne kadar konusmak istesemde sanki onun hayatını maf etmişim gibi davranıyor. Madem maf ettim nie 3vlenme teklifi ediyorsn ve beni arkadaşlarının önünde küçük düşürüyorsun. Ve beni suçluyor hatam nerde burada anlamak istiyorum ama anlamıyorum
Sakin bu adamın arkasından uzulme.Sana değer vermiyor.Onceligi değilsin.2 yıllık bir ilişkim vardı.sevgilim evlenme teklifi etti 2 hafta sonra ayrıldık. Sebebi eskiden hoşlandığı kızı okadar savunduk sinir halinde S*** G (Defol) dedim. Bunun için özür diledim anlamıyor. Tam tersi ilişkimizi arkadasları onaylarsa artk devam edeceğini söylüyor. İlişkilerde kavgalar normal değil mi kimin ilişkisi mükemmel ki. İlişkimize 3.4.5. Kişileri katıp sakin kalmamı bekliyor. Ve hepside beni kötülüyor. Bunlardan biride eskiden hoşlandığı biri. Ne kadar konusmak istesemde sanki onun hayatını maf etmişim gibi davranıyor. Madem maf ettim nie 3vlenme teklifi ediyorsn ve beni arkadaşlarının önünde küçük düşürüyorsun. Ve beni suçluyor hatam nerde burada anlamak istiyorum ama anlamıyorum
Arkadaslarının onayıyla devam edeceginiz ya da bitireceğiniz “evlilik teklifi almıs oldugunuz” bir iliski?Tam tersi ilişkimizi arkadasları onaylarsa artk devam edeceğini söylüyor
Hatan; hala o adamın hayatına dahil olmaya çalışmak.2 yıllık bir ilişkim vardı.sevgilim evlenme teklifi etti 2 hafta sonra ayrıldık. Sebebi eskiden hoşlandığı kızı okadar savunduk sinir halinde S*** G (Defol) dedim. Bunun için özür diledim anlamıyor. Tam tersi ilişkimizi arkadasları onaylarsa artk devam edeceğini söylüyor. İlişkilerde kavgalar normal değil mi kimin ilişkisi mükemmel ki. İlişkimize 3.4.5. Kişileri katıp sakin kalmamı bekliyor. Ve hepside beni kötülüyor. Bunlardan biride eskiden hoşlandığı biri. Ne kadar konusmak istesemde sanki onun hayatını maf etmişim gibi davranıyor. Madem maf ettim nie 3vlenme teklifi ediyorsn ve beni arkadaşlarının önünde küçük düşürüyorsun. Ve beni suçluyor hatam nerde burada anlamak istiyorum ama anlamıyorum
istemiyor seni arkadaşları bahane daha evlenmeden saygınız kalmamış ki birbirinize2 yıllık bir ilişkim vardı.sevgilim evlenme teklifi etti 2 hafta sonra ayrıldık. Sebebi eskiden hoşlandığı kızı okadar savunduk sinir halinde S*** G (Defol) dedim. Bunun için özür diledim anlamıyor. Tam tersi ilişkimizi arkadasları onaylarsa artk devam edeceğini söylüyor. İlişkilerde kavgalar normal değil mi kimin ilişkisi mükemmel ki. İlişkimize 3.4.5. Kişileri katıp sakin kalmamı bekliyor. Ve hepside beni kötülüyor. Bunlardan biride eskiden hoşlandığı biri. Ne kadar konusmak istesemde sanki onun hayatını maf etmişim gibi davranıyor. Madem maf ettim nie 3vlenme teklifi ediyorsn ve beni arkadaşlarının önünde küçük düşürüyorsun. Ve beni suçluyor hatam nerde burada anlamak istiyorum ama anlamıyorum
İstemiyor seni işte daha ne zorluyosun?2 yıllık bir ilişkim vardı.sevgilim evlenme teklifi etti 2 hafta sonra ayrıldık. Sebebi eskiden hoşlandığı kızı okadar savunduk sinir halinde S*** G (Defol) dedim. Bunun için özür diledim anlamıyor. Tam tersi ilişkimizi arkadasları onaylarsa artk devam edeceğini söylüyor. İlişkilerde kavgalar normal değil mi kimin ilişkisi mükemmel ki. İlişkimize 3.4.5. Kişileri katıp sakin kalmamı bekliyor. Ve hepside beni kötülüyor. Bunlardan biride eskiden hoşlandığı biri. Ne kadar konusmak istesemde sanki onun hayatını maf etmişim gibi davranıyor. Madem maf ettim nie 3vlenme teklifi ediyorsn ve beni arkadaşlarının önünde küçük düşürüyorsun. Ve beni suçluyor hatam nerde burada anlamak istiyorum ama anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?