• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme Teklifi

Bence kucumsenecek bir dert degil.
Evlenme teklifi almadan ciddi hic bir adim atma.
Evlilik teklifi onemlidir. Hatta dugunden gelinlikten falan bile onemlidir.
Ama bana evlenme teklif et diye de adami darlama, konusu oldugunsa teklif almadigim icin evlenmeyi dusunmuyorum de kestir at.
Uzgunum ama evlenme teklifi almadan evlenenleri anlayamiyorum.

Aman keşke bendede böyle olsa bana mesaj atsa yeterdi ama ayrıldık :mad: boşver allah aşkına evlilikten korkmayan bir adam bulmuşssun ürkütme onu iyi bak ona :)))))

Teklifi ben ettim ben :)
Issiz bir sokskta cop kutusunun yaninda :D
pisti de kaybettim...uc kagit yapti :D

Aman keşke bendede böyle olsa bana mesaj atsa yeterdi ama ayrıldık :mad: boşver allah aşkına evlilikten korkmayan bir adam bulmuşssun ürkütme onu iyi bak ona :)))))
Ayy canim benim insallah sende cok hayirli birini bul ve cok mutlu ol :KK37:

Bence kucumsenecek bir dert degil.
Evlenme teklifi almadan ciddi hic bir adim atma.
Evlilik teklifi onemlidir. Hatta dugunden gelinlikten falan bile onemlidir.
Ama bana evlenme teklif et diye de adami darlama, konusu oldugunsa teklif almadigim icin evlenmeyi dusunmuyorum de kestir at.
Uzgunum ama evlenme teklifi almadan evlenenleri anlayamiyorum.
Bende cok onemsiyorum acikcasi boyle seyleri kucumseyenleride anlayamiyorum inanin yani bdv ye konu acmak icin illa kocam aldatti dovdu gorumcem soyle kaynana boyle gibi bi derdim mi olmali herkesin derdi cok baska yani sevgilimin tayini ile ilgili konu acmistim siirtti bilen yasayanlan bilgi icin ne yazikki kimse ilgilenmemisti oda mi problem degildi acabaa:KK35:

9 yıllık evliyim, halen evlilik teklifi almış değilim. :)
Bazen laf sokayım diyorum "teklif bile etmedim, hop diye evlendin" şeklindeki cevabımı alıp oturuyorum.
Ölem ben ölem ben. :))
Bende 13 yıllık evliyim severek evlendim.Ama banada evlilik teklifi yapmadı eşim badozlama evlendik :D :D :D Hala başına kakarım.Ama şimdiki jenerasyon özendiriyor o cicili bicili süslü teklifler yeni nesil çıtayı yükseltti.Konu sahibi arkadaşım belkide umduğunda daha güzel ve özel bir şeyler düşünüyordur biraz daha zaman tanı istersen.Sonuçta her ikinizinde unutamayacağı bir an olacak.

Ayyy inanmiyorummm eee nasıl oldu hahaha :KK45:
Ya iste evlenme teklifine iddaya girdik...
:D manyakmiyim neyim
tabi idda sokagin ortasinda herkesin onunde seklindeydi
sonra pisti oynadik kaybettim :(
Ama tabi uc kagit yapti ...normalde kazanmistim
sonradan itraf etti :)
Bende issiz bir sokaga cektim orda hal ettim :D:D
evlenme seysini :)
Cop kutusu da sahidimiz:KK68:

Anaaa bak simdi aklima geldi bana da evlenme teklifi edilmedi
Sonuc 1,5 yildir evliyim ve bir aylik oglum var ;)

Ya iste evlenme teklifine iddaya girdik...
:KK70: manyakmiyim neyim
tabi idda sokagin ortasinda herkesin onunde seklindeydi
sonra pisti oynadik kaybettim :KK43:
Ama tabi uc kagit yapti ...normalde kazanmistim
sonradan itraf etti :)
Bende issiz bir sokaga cektim orda hal ettim :KK70::KK70:
evlenme seysini :)
Cop kutusu da sahidimiz:KK68:
Ayy bizde tavlada iddaya girioruz ama boyle buyuk idaaya girmedim vay be cok cesaretlisin baby :KK45::KK45:

Anaaa bak simdi aklima geldi bana da evlenme teklifi edilmedi
Sonuc 1,5 yildir evliyim ve bir aylik oglum var :KK66:
Masallah canim allah daim etsin aslinda derdim teklif degil teklifin zamani sinir etti boyle birsey beklemiyorum :)

BENDE DE OLSADA DÜĞÜN GÜNÜ ETSE HİÇ SORUN DEĞİL VALLA ETMESEDE OLUR ŞEY ETMEM :KK71::KK71:

Biz de yüzüğü takmadan önce beklentilerimi biliyordu eşim. Yüzük takana kadar birşey göremedik. Bir ara konusu geçti, dedim bu saatten sonra yapma çok itici olur istemiyorum.
Ama süprizi çok güzeldi. Benim için çok çok özel bir gün oldu. Hazırlıkları farketmediğim için biraz tipsiz gittim ama gerçekten erkeni geci olmuyor.
Güzel birşey kafasında demekki. Boşver kasma. Eşim hayalini kurduğu şeyleri anlattığında gülme krizine girmiştim. Beklentilerimiz yüsek napsınlar.

Senin haberin var, bekle diyor.. Nasıl bir teklif bu anlamadım. Zaten kabul edeceğini de biliyor.
Aileler tanışmadan kendi isteğiyle etmesi ve ne cevap vereceğini merak etmedi gerekmiyor muydu??

eşim iş yerime geldi diz çöktü evlenme teklif etti.
kutu uzattı anam ne sevindim kutuyu açtım kıytırık bir kolye.. hayır dedim :KK70:
yüzüksüz evlenme teklifi mi olur bu ne dedim.. hakkaride görev yapıyorduk o zaman. riskli akşamları onun dışarda olması. umudum kesmiştim tekliften.. ama hayır da dedim yani..
neyse iş çıkışı beni bir kafeye çağırdı gelmiyorum dedim. sonra markete gittim ev arkadaşımla baktım yanımızda bitti. yüzük alıp gelmiş baştan etti teklifi kabul ettim o zaman :KK70:
şimdi hala başına kakarım yüzüksüz evlenme teklifi eden ilk insan diye :KK70:

o yüzden çok takılmayın hepsi mazide esprili bir şekilde kalıyor. sonunuz güzel olsun inş..

Senin haberin var, bekle diyor.. Nasıl bir teklif bu anlamadım. Zaten kabul edeceğini de biliyor.
Aileler tanışmadan kendi isteğiyle etmesi ve ne cevap vereceğini merak etmedi gerekmiyor muydu??
Ya bir iliski var ve cok uzun zamandir devam ediyor oyle olunca insan biliyor zaten evlenecegini 1 yildir tanisniyoruz ki oyle olsaa evet aaa teklif etti olur ama zaten biliyorsunuz evleniceksiniz oluyo buna care yok ne yazikki

Biz de yüzüğü takmadan önce beklentilerimi biliyordu eşim. Yüzük takana kadar birşey göremedik. Bir ara konusu geçti, dedim bu saatten sonra yapma çok itici olur istemiyorum.
Ama süprizi çok güzeldi. Benim için çok çok özel bir gün oldu. Hazırlıkları farketmediğim için biraz tipsiz gittim ama gerçekten erkeni geci olmuyor.
Güzel birşey kafasında demekki. Boşver kasma. Eşim hayalini kurduğu şeyleri anlattığında gülme krizine girmiştim. Beklentilerimiz yüsek napsınlar.
Bende tanismalarindan sonra yapilacak olan teklifi itici buluyorum etmesede olur yani bunu anlatamadim

BENDE DE OLSADA DÜĞÜN GÜNÜ ETSE HİÇ SORUN DEĞİL VALLA ETMESEDE OLUR ŞEY ETMEM :KK71::KK71:
Allahim sana boylu poslu yakisıkli cocuguna harika baba sana mukemmel es olabilecek bir insan nasip etsinn aminnnn :KK23:

Back
X