Kızların yazdığı her şeye, yorumlarına fikirlerine öyle cevaplar veriyorsun ki, özgüven mi desem ego mu desem bilemedim. Hep "öyle olacağını düşünmüyorum, sanmıyorum" gibi şeyler yazmışsın. Burada yazılan çoğu yorumun tecrübeden kaynaklandığını unutma. Sanki sözlün yoğurulmayı bekleyen bir hamur, evlenince onu istediğin gibi yoğurup biçimlendireceğini düşünüyorsun. Evlilik öncesi belki de çoğumuz aynı hatayı yapıyoruz. Hiçbir erkek evlendim, değişeyim, uyum sağlayayım demez. Sözlün bazı sinyaller veriyor. Sinyalleri görüp de görmezden gelmemeni ve evlenmeden önce onunla birlikte çözmeni dilerim.
Bugün annesine sinir harbi yaşatanın hedefi yarın sen olursun. Hem sahi doktor olayı ne, doktorluk olmak ne?
Ego demeyelimde o anın verdiği bişeyle vermişimdir o cevapları :) Egolu insanlardan nefret ederim ben :)
Kadın hastalık hastası hergün hasta evde ay migrenim ay elim ay kolum ay topuk dikenim modunda geziyo en ufak bi tartışmada başlıyormuş ağlamaya sonrasıda doktorda sakinleştirici falan filan oluyormuş.. Sözlendikten sonra öğrendim ben bunu..