Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar,
içimde büyük bir korku belirsizlik ve korku var.ve de başta ailem olmak üzere kimse ile paylaşamıyorum.çünkü düğünüme tam bir ay kaldı , nişanlımla düğün sırası yaşanan maddi kaygılar dışında hiçbir problemim yok.zaten sekiz senedir sevgiliyiz bir yıldır nişanlıyız.ailesi ile de benden ziyade nişanlımın problemleri var.ama zaten evlenince farklı sehirde olacagız.zaten içimdeki huzursuzlugun sebebi onlar değil.
arkadaşlar evlenince sanki ailemi sonsuza kadar kaybedecekmişim gibi geliyor,onlardan ayrılmak çok zoruma gidiyor.sanki onlara ihanet ediyorum ve daha geç evlenmeliymişim gibime geliyor.ayrıca şunu da belirteyim öyle mükemmel sevgi dolu bir ailem falan yok annemle babam hiç anlaşamıyorlar abimin psikolojik problemleri var.onları böyle bırakacagımı bilmek beni çok korkutuyor çok çaresiz hissediyorum kendimi.çok yoğun bir suçluluk duygusu hakim.bunlar doğal mı geçer mi kendimi nasıl rahatlatabilirim???
şimdiden teşekkür ederim hepinize...
ben ilk önce şunu belirtmek isterim ,çok uzun birlikteliklerin ardından yapılan evliliklerdeki monotonluk hep gözüme çarpmıştır.8 yıl beraberlik,1 yıl nişanlılık 9 yıl.umarım sizdede öyle olmaz..