- 28 Nisan 2015
- 253
- 199
- 33
- 39
- Konu Sahibi Mylonghair
Arkadaşınız sizle dalga geçmiş bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlarının kafası baya iyiymiş senin.Slm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor
uzun nişaan iyi olmaz dedikleri yıl sürenler ya seninki 5 ay sacmalama ne uzunuSlm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor
"Ne emmeye, ne gommeye geliyor" su cumle kahvehanede okey oynayan erkeklerin jargonuna tas cikartir. Hamile kal bence sen. Kal ki kadin oldugun aklina gelsin. Hos su dusunduklerin seytanin aklina gelmez ama o da ayri mevzu.