• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden hamile kalsam

Mayıs ve ağustos bence cok uygun tarıhler sıze neden bu kadar uzun geldı ki?

ne manyak ınsnalar var hayatta Yarabbım
arası uzunmuş...neyden korkuyorsunuz terkedılmekten mı???? zorla mı evlendıreceksınız kendınızı...hey ALLAHım ya...şaka gbı

Erkekler korkar evlilikten bide şımartılmış bir erkekse vay haline bir süre katlanıcaksın seviyosan oda seni seviyosa ama hamile kalmak doğru değil ilk başta senin ailen koymalıydı düğün tarihini çünkü kız tarafı olan senin ailen zaten bi yola cıkmışsınız bunun bir getirisi var evlenilmek için çıkılıo bu yola çünkü bekliceksin cnm yapıcak başka hi birşeyin yok heleki hamile kalmak gibi bir çözüm olamaz yukarda bir arkadaşımızın dediği gibi hamile kalıp evlendiniz sonra diceği tek sey çocuk için evlendim .!!!

Nerden biliyosun evlendiğinizde beklediğin gibi bi adam olcagini. Belki bilmediğin çok huyu cikicak belki ilgisiz sorumsuz birine dönüşecek kavga etmekten boşanmayı isticeksin ama hamile olduğun için yapamicaksin. Çocuk öyle adam evlenmiyor mecbur bırakıyim diye yapılan bişey değil.. o arkadaşlarındada kurtul dost değil düşmanlar resmen

Allahim kurban oldugum ya Rabbim...
Bebek yahu bu. Bebek. Insan. INSAN!
Hamile kalacaksin evlenmeden, babanin haberi yok adam sok olacak kabullenemeyecek. Psikolojik her seyi o bebek cekecek! Evliliklerimizde dahi isteyerek cocuk yapiyoruz ama eslerimizin babaligi algilamasi gebeligin son aylarinda hatta belki de dogumda oluyor. Adami zorunda birakarak o bebege yazik edersiniz... Sabredin zamani gelince evlenin boyunuz bacadan mi cikti?!

Slm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor
Arkadaşlarının kafası baya iyiymiş senin.

Görende 8 ay değil de sözle düğün arası 8 yıl sanır afedersin de bu acelen ne bende 8 ay içinde evlendim ve gayet ideal. Hayır yani amaç ne töbe yarabbim bide hamile kalıyım mı die bize soruyo kal bacım kal çok kolay zaten ya kal da gör bi ay sinirim bozuldu

ben arkadaşlar gibi gülemedim.
bir insan evladından bahsediyorsunuz farkında mısınız?

Yuh! İlla senin istediğin olacak diye aklına getirdiğin şeylere bak!! Allahım allahım! O adam senden soğumaz bir ömrü sana zehir etmezmi? O bebeği alet etmeye sen utanmayacak mısın?

'Ne emmeye ne gömmeye geliyor' demişsiniz bu adamdan Nasıl hamile kalıcaksınız, kendinizle çelişmişsiniz

Slm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor
uzun nişaan iyi olmaz dedikleri yıl sürenler ya seninki 5 ay sacmalama ne uzunu

"Ne emmeye, ne gommeye geliyor" su cumle kahvehanede okey oynayan erkeklerin jargonuna tas cikartir. Hamile kal bence sen. Kal ki kadin oldugun aklina gelsin. Hos su dusunduklerin seytanin aklina gelmez ama o da ayri mevzu.

O cümleden belli ne olduğu aklıma direk gelen farklı şeyler oldu...

Back
X