• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden hamile kalsam

:KK57::KK57::KK57: bu nasil bir akil yani allah askina simdi erken evlenmek icin kendine laf ettirmeyi birde bu sorumlulugu nasil katalnacaksin zaman neyi gosterir bilemezsin sakin arkatlarini dinleme kendine bu kotulugu yapma, donulmez yollara girebilirsin unutma daha erken evlenmek icin kacanlarda oluyor yani aile zaten vermis sorun yok bunlara ne gerek car birazda ailenizi duşünun yani onlarin dusecekleri durumu hazmete biliyorsan yap artik snada nasil gozle bakarlar sen dusun:KK20:

Cinsel birlikteliğiniz de varmış hani o olmasa derdim ki hormonların tavan yapmış zövüşmek için acele ediyorsun.bu ne acele?
Arkadaşlarının kafası çok güzelmiş güle güle kullansınlar.
Bende yanıyor diyeceğim zaten cinsellik var neyin derdi ne için acele ediyor anlamadım. Hani deseler ki eskiler nişanlılık uzun olmaz hemen evlendirelim de çocuklar bişi yapmadan, e bu zaten yapacak bebeği. Amaç ne anlamadım

Siz şaka yapmıyorsunuz değil mi? Adam ağustosta düğün yapıyor daha ne istiyorsunuz ? Gelinliğinizi şimdi diktirseniz, eşyalarınızı almaya başlasanız anca yetiştirirsiniz zaten, fazla acele etmeyin , Birde o arkadaşlarla görüşmeyin bencede ? Adamla evlencem diye kaçırırsınız bu fikirle, yani ben erkek olsam böyle düşünen kızı bırakırdım..

:KK57::KK57::KK57: bu nasil bir akil yani allah askina simdi erken evlenmek icin kendine laf ettirmeyi birde bu sorumlulugu nasil katalnacaksin zaman neyi gosterir bilemezsin sakin arkatlarini dinleme kendine bu kotulugu yapma, donulmez yollara girebilirsin unutma daha erken evlenmek icin kacanlarda oluyor yani aile zaten vermis sorun yok bunlara ne gerek car birazda ailenizi duşünun yani onlarin dusecekleri durumu hazmete biliyorsan yap artik snada nasil gozle bakarlar sen dusun:KK20:
Yapmam sadece burada sormak istedim.güzel yorumun için teskler.tabiki de kendime o gözle baktirmam...

Siz şaka yapmıyorsunuz değil mi? Adam ağustosta düğün yapıyor daha ne istiyorsunuz ? Gelinliğinizi şimdi diktirseniz, eşyalarınızı almaya başlasanız anca yetiştirirsiniz zaten, fazla acele etmeyin , Birde o arkadaşlarla görüşmeyin bencede ? Adamla evlencem diye kaçırırsınız bu fikirle, yani ben erkek olsam böyle düşünen kızı bırakırdım..
İste tamda bu yüzden buraya yazdim.aklı selim insanlar yol gösterir diye.bende ayni fikirdeyim yapmam öyle bisey.tesekkurler

Bende yanıyor diyeceğim zaten cinsellik var neyin derdi ne için acele ediyor anlamadım. Hani deseler ki eskiler nişanlılık uzun olmaz hemen evlendirelim de çocuklar bişi yapmadan, e bu zaten yapacak bebeği. Amaç ne anlamadım
Benimde anlamadığım Ağustos ayına ne kalmış şunun şurasında, ya benimki dese ağustosa evlenelim diye olmaz derim ,karşı çıkarım..

Bana da mantikli gelmedi bu fikir.ama bu işlerde şeytan çok olur.uzatmak istemiyorum.tabiki basji yapacak degilim.tercihin sakince beklemek.bana böyle akillar verildiği için burada da kadim sayisi fazla ve objektif bakiliyo olaylara.gerçekçi fikirlere ihtiyacim olduğu için yazdim.iyi de ettim teşekkürler herkese
Az önce birisi konu açtı kızlık zarını diktirecek yer ariyo sevgilisi terk etmiş
Yeniden başkasıyla nisanlanacakmis

Size sorum şu: Hadi beraber oldunuz hamile kalamadin senide terk etti birlikte olduktan sonra ne yapardın gider arkadaşını paralardin dimi

Senin aklına uydum derdin

Ben seni uyariyorum,
Arkadasin Sana bu tavsiyeyi verdigine göre seni hiç sevmiyor :KK56:
Doğru olabilir.bayanin bayana güvenmediği bir toplumdayiz artik.hic tanimadigin insanlar yollarda tanidiklarindan daha samimi gerçekçi yaklasiyor.burasi iyi ki var
Sizlerden..

Yapmam sadece burada sormak istedim.güzel yorumun için teskler.tabiki de kendime o gözle baktirmam...
Tabiisi kendime o gözle baktırmam diye gürlüyorsun ama iş yağmaya gelince acaba bebek yapsam hemen evlenir mi benimle kısmını da olasılıkların arasına alabiliyorsun. Burada sana yap deseler koşa koşa gideceksin demekki. Aklına yatmış ama emin olamamışsın da bide KK'da nabız yoklayım demişsin. Ondan kendini şuan burada o duruma düşürdün zaten

Bana da mantikli gelmedi bu fikir.ama bu işlerde şeytan çok olur.uzatmak istemiyorum.tabiki basji yapacak degilim.tercihin sakince beklemek.bana böyle akillar verildiği için burada da kadim sayisi fazla ve objektif bakiliyo olaylara.gerçekçi fikirlere ihtiyacim olduğu için yazdim.iyi de ettim teşekkürler herkese
Düşüncenize saygı duyuyorum fakat bu konu burada paylaşılmayacak kadar cevabı belli bir konu

Back
X