• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden hamile kalsam

Konu sahibesi, teşekkür ederim be yaptıysam yarın için heyacanımı yatıştıramamıştım, konun sayesinde şöyle bir rahatlama geldi, relax oldum :) teşekkür ederim beybisi :)

Onlar arkdas felan olamaz.
Boyle bisy olabilirmi ya??saka gibi.
Allahim dusmanimin basina vermesin bunlari.

Taktige bak taktige. Hey Allahim ya.

ne emmeye ne gömmeye geliyor derken ayıp yahu edep biraz bir kadının agzına yakışıyor mu şu argoca laf, ayrıca o arkadaşlarına da günde 2 doz doğal inek sütü ve taze balık yazıyorum, zekaları açılsın biraz. ne kafalar var yahu.
Yemin ederim emme gomme nedir anlamadım :110:
Lafın gelişi söylenen bi sözdür anlıyorum o_O
Çok cahilim :KK45:

ne emmeye ne gömmeye geliyor derken ayıp yahu edep biraz bir kadının agzına yakışıyor mu şu argoca laf, ayrıca o arkadaşlarına da günde 2 doz doğal inek sütü ve taze balık yazıyorum, zekaları açılsın biraz. ne kafalar var yahu.
Ben bunu anlamadım bıle siz yazınca farkettim ayyy nasıl ya :(

Onlar arkdas felan olamaz.
Boyle bisy olabilirmi ya??saka gibi.
Allahim dusmanimin basina vermesin bunlari.

Taktige bak taktige. Hey Allahim ya.

Arkadaslarin demesi ayri da, konu sahibi de bu oneriyi ciddi ciddi dusunmus yani. Bunlar topluca birsey icmisler belli. Yada arkadaslari konu sahibiyle baya dalga geciyorlar.

Arkadaslarin demesi ayri da, konu sahibi de bu oneriyi ciddi ciddi dusunmus yani. Bunlar topluca birsey icmisler belli. Yada arkadaslari konu sahibiyle baya dalga geciyorlar.

Yada hepsi ayni yolun yolcusudur, bunlari arkdas olarak adlandirdigina gore.
'Sana dostunu soyle sana kim oldugunu soyluym...'
Bu nasil bi kafa yapisidir ya, inanmak istemiyorum.

Çok mantıklı bir düşünce. Arkadaşlarının ve senin bu sivri zekası karşısında ancak saygıyla eğilebilirim. Kafanız zehir gibi, hamile taklidi yap bence. Başkasının hamilelik testini ver, nasıl fikir?

Allah rızası için evlenme, evleniyorsan da çocuk yapma. Bu kafaya sahip birilerinin yetiştireceği çocuklarla dolu bir ülkede yaşamak istemiyorum.

Sakın öyle Bi şey yapma. Bi de 1 ay da kim hamile kalcağını garanti edio sana? Zihniyete bak ya. O iş olunca Adam Bi de seni bırakırsa tamamen o Zaman görürsün. Orta yolu bulun çok acele etmek istemiolardır ailenide tanımak istiolardır. Böylesi daha iyi biraz tanırlar birbirini. Çok uzarsa da zaten kopar. Hayırlısı olsun ama o işi sakın yapma sonra vah vah dersin:KK20:

Back
X