- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi Mylonghair
bu neyin kafası böyle tövbe yarabbim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trol bu sanirimbu neyin kafası böyle tövbe yarabbim![]()
Sakin pisman olacaginiz bir hata yapmayiniz sonra hickimsenin faydasi olmaz size heleki bu gereksiz fikri size veren arkadaşlarınız hicSlm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor
Olurmu olur ama Insllh öyle bir yanlis yapmazBu şimci yakında hamileleik takvimide oluşturur burada![]()
![]()
Slm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor
Ne bu acele canım ne güzel işte ne kadar geç olursa o kadar iyi adamı daha çok tanıma fırsatın olur öyle evlenme meraklısı gibi görünme sonra sözlünde yanlış anlayabilir herşeyi oluruna bırak kısmetse zaten er yada geç olurSlm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor
Canimmm vakti vardir insALLAH ikizin olur hemdee tum herkese dua ediormmm suana kdr sanirim 3 kisi hamile oldugunu yazdi ALLAH CC hikmeti her nasip vaktine esirdir :)Ayrıca hemen hamile kalacaksın diye de bir şey yok. 7 aydır deneyen ve hep kucakladı, karnı boş kalan kendimden biliyorum.