• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden hamile kalsam

Hadi arkadaşın çok fazla film izleyip, böyle saçma tavsiyeler veriyor da sen nasıl bunu düşünüyorsun ya.Merak etme evlenince boyun uzamıyor.

Yazip yazip sildim yeminlen sinirlerim bozuldu. Yok artik demek istiyorum ya!!! Senin o arkadas dediin tip sana bunu soluo sen mantikli bulmuosun (!) Ama burda da bi sorasin gelio surda sana 3 5 kisi yuru kim tutar seni dese gidip yapmaya caliscan kendini de kandirma!! Bana arkadasini sole sana kim oldugunu soyleyeyim die bosuna dememisler!! Kinamiyorum kesinlikle buyuk laf etmiorm orasi apayri ama gercekten aciyorum bu da bi gerçek!!!

Çocukları kullanan zihniyeti kınıyorum. Bir bebek istediğiniz için değil, dengesizliğinizden bir bebek istiyorsunuz.( dengesiz yerine koyabileceğim kelimeler çok kötü.) Bu zihniyetteki bir insan bir çocuğu her şekilde istismar eder. Rabbim sizin gibilerden tüm çocukları korusun.

Hayır anlamadım ben mayısta nişan ağustosta düğün diyorsunuz arası uzun diyorsunuz yani seneye bu vakitler evli hatta muhtemelen anne adayı olacaksınız bu zamanlama da sıkıntılı olan kısım ne ?
Evlilik için hamile kalma olayını saymıyorum bile o saçmalığın daniskası

Hönk falan oldum vallahi. Aranızda bir problem yoksa oluruna bırak bence herşeyi. Geç olsun güç olmasın de. Onu diyen arkadaşlarından da ardına bakmadan kaç. Ayrıca hemen hamile kanınabiliyormuymuş. Aylarca yıllarca hamile kalamayanlar var bakalım olacak mı? Saçmalamışlar bence. Ben eşimle 2010 haziranda sözlendim,2011 mayısta nişanlandım,2011 ekimde de evlendim. Çokda uzun değildi.

Aklınız yerindemi?
Bi kontrol edin isterseniz.
Böyle bi sacmalik olamaz ya.
O masum bebekleride
Aptalca ve pis oyinlariniza alet etmeyin

Yok artık
Zorla mı evlendıreceksınız kendınızı
Bence baya gurur kırıcı

Son yazdığın iğrenç ötesi argo cümle hasebiyle bayan olduğunu düşünmüyorum..düşünmek istemiyorum. O yüzden konunun içeriğine yorum yazmıyorum.
Allah akıl fikir versin siz gibilere.

Sakin sakin arkadaşınızı dinlemeyin gorusmeyin bırakın o koşsun peşinizden o düşünsün bu kadar düşmeyin lütfen hem ağustos ayi çok uzak degil ki hem hemen hamile kalacağını nerden biliyorsun bi aksilik cikar evlenemezsen kaliverirsin ortada

2 gündür bu konudaki arkadaşın haydar abi olduğunu düşünenlerdenim :KK14:

Umarım öyledir bu kapasitede bir kadın olabileceğini düşünemiyorum.
Belki de gerçekten hamile ve fikir almak istiyor bilemiyorum, yoksa zamanı tarihi belli söz takılmış bir yıl bile yok neyin acelesi bu.

Belki de gerçekten hamile ve fikir almak istiyor bilemiyorum, yoksa zamanı tarihi belli söz takılmış bir yıl bile yok neyin acelesi bu.
Doğruysa yakında hamilelik takviminide görürüz :KK53:

Kesin erkek yok ise gerçek ise konu amaç farklı

Back
X