evlenmeden hamileligin sonu nasil aciklamam yapilir

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.815
248
Ankara
arkadasim uzun sureli bir iliskiden sonra hamile kaldi
Kendi aralarinda yuzuk gibi birseyler takildi yalniz evlilik daha cok erken
Okullar var son senesi ama bazi yapilmasi gereken karsilikli mesleki durumlarda mevcutki aileler hemen dugun istemiyor onlardan oncede arkadasim istemiyor.
Yalniz talihsiz bir olay hamile kalmasi annesine anlatmis ama bu sadece tek kisinin bilmesiyle olacak is degil aldirsa bu cok buyuk bir gunah ayrica ultrasonda kalp atisini duydugu gunden beride o cana kiyamayacaginida belirtiyor,yalniz iki tarafta evlenmeyi dusunmuyor arkadasim yurtdisina cikmasi gerek kariyeri icin evlendigi zaman bir cok hedefinden vazgecmesi gerekecek tabi birde cocuk oldugu zaman belki hic birsey yapamayacak okudugu onca seneler bosa bile gidecek bir meslek sahibi olsa bile istedigi kariyerde olmayacak ,bu kiz ikilemde kaldi evlilik icin simdilik imkansiz derken birde cocuk var peki onuda dogurdu diyelim (babasiz ) ,geleceginde nasilbir hayat standartlari onu bekliyor bunuda bilmeden bazi seylere devam etmek... buyuk bir cikmaz :(:(

Evlilik kariyere falan engel degil ki nikah yapip sevgilisiyle yasayarak belki ilk yillarda kitkanaat yasarlar ama hem cocuga kiyilmamis hemde evlenmis olurlar.bence evlensinler yani korkulacak bisey degil ogrenciyken evlenip cokta mutlu olan insan var.yurtdisinada gider esiyle cocuguyla mutluda olur bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biskrem seni ne zamandır görmüyorum.
Denk gelmiyoruz.
Nasılsın?
Okullar var son senesi ama bazi yapilmasi gereken karsilikli mesleki durumlarda mevcutki aileler hemen dugun istemiyor onlardan oncede arkadasim istemiyor.
Yalniz talihsiz bir olay hamile kalmasi annesine anlatmis ama bu sadece tek kisinin bilmesiyle olacak is degil aldirsa bu cok buyuk bir gunah ayrica ultrasonda kalp atisini duydugu gunden beride o cana kiyamayacaginida belirtiyor,yalniz iki tarafta evlenmeyi dusunmuyor arkadasim yurtdisina cikmasi gerek kariyeri icin evlendigi zaman bir cok hedefinden vazgecmesi gerekecek tabi birde cocuk oldugu zaman belki hic birsey yapamayacak okudugu onca seneler bosa bile gidecek bir meslek sahibi olsa bile istedigi kariyerde olmayacak ,bu kiz ikilemde kaldi evlilik icin simdilik imkansiz derken birde cocuk var peki onuda dogurdu diyelim (babasiz ) ,geleceginde nasilbir hayat standartlari onu bekliyor bunuda bilmeden bazi seylere devam etmek... buyuk bir cikmaz :(:(
Tek çare evlenmeleri gibi gözüküyor.
Kıyamam bebeciğe de... :43:

o çocuğu doğurması lazım..
artık bundan sonra çocukla ne kadar olursa okadar olcak yapçak bişey yok..
daha evlenmeden koynuna girip hamile kaldığı adam evlendikten sonra da onun kariyerini dşünmeli
ve ona göre planlar yapmalı..
yazık olan hep bayanlara oluyor eminim sevgilisinin çokta umrunda değildir :(

Evlilik kariyere falan engel degil ki nikah yapip sevgilisiyle yasayarak belki ilk yillarda kitkanaat yasarlar ama hem cocuga kiyilmamis hemde evlenmis olurlar.bence evlensinler yani korkulacak bisey degil ogrenciyken evlenip cokta mutlu olan insan var.yurtdisinada gider esiyle cocuguyla mutluda olur bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasim evlenmeyi dusunmuyor evlenecek kadar hala sevmiyor cunku.

En doğru karar evlenmeleri bence... Zaten çocuk olunca da belli şeylerden mahrum olacak bi süre. Çocuk biraz büyüdüğünde de kariyerine devam eder.
Ne bileyim aldırması bana doğru gelmiyor :26:

Biskrem seni ne zamandır görmüyorum.
Denk gelmiyoruz.
Nasılsın?

Tek çare evlenmeleri gibi gözüküyor.
Kıyamam bebeciğe de... :43:

Iyim prenses sen nasilsin ;)
Tek care evlenmek gibi gozuksede birde evlenmeyi halen dusunmeyen bir bayan var ortada :(
Daha dogmamis bir bebegide dunyadan koparmakta kimsenin hakki degil iste .

Kusura bakmasın da evlenecek kadar sevmediği adamla birlikte olabiliyor, hem de
korunması sakat bir şekilde..
Bu akıllara hayret ediyorum yaaa!
Zavallı bebek..
Arkadaşınızın hala kendisini düşünüyor olması çok acı..

Bebek kaç haftalık,kalp atışlarınıda duymuş kalp atışlarını duyduğu için aldırmaz belki.

bir anne adayı olarak objektif olamayacağım üzgünüm,sevmediği adamla neden birlikte olup üstelik minik bir canın günahına girer ki bir insan? önünde hedefleri olan kişi daha dikkatli davranır ayrıca annesi başka bir alem bu duruma kayıtsız kalması cok cok ilginç

Kusura bakmasın da evlenecek kadar sevmediği adamla birlikte olabiliyor, hem de
korunması sakat bir şekilde..
Bu akıllara hayret ediyorum yaaa!
Zavallı bebek..
Arkadaşınızın hala kendisini düşünüyor olması çok acı..

Uzun suredir beraberler,evet bir yalnis var ortada belki birlikte hic olmamasi gerekti , condom yirtilmis hani oyle korunmasiz gibi dusunmeyin ama haklisiniz,ayrica evllenmesine evlendi diyelim bu cocuk vurdum duymaz iyi birisi ama bir evliligin sorumlulugunu kaldiramayacak kadar rahat yani evlenmeside belki daha kotu olaylari dogura bilir .

Uzun suredir beraberler,evet bir yalnis var ortada belki birlikte hic olmamasi gerekti , condom yirtilmis hani oyle korunmasiz gibi dusunmeyin ama haklisiniz,ayrica evllenmesine evlendi diyelim bu cocuk vurdum duymaz iyi birisi ama bir evliligin sorumlulugunu kaldiramayacak kadar rahat yani evlenmeside belki daha kotu olaylari dogura bilir .

Canım, o zaman ya aldıracak günahına katlanacak ya da çocuğu doğurup tek başına hem analık hem babalık yapacak. Başka bişey gelmiyor aklıma, sevmemesi ayrı bi sorun, sevmediği birinin çocuğunu doğurması ayrı bi sorun :31: Umarım en doğru kararı verir.

Aman aman sevmediğin birine uzun süre nasıl tahammül edersin?
Evlilik düşünemediğin adamla nasıl birliktelik yaşarsın?
Hadi yedin bir halt. Hataydı odur budur, bir çocuk var ortada.
O çocuktan evvel sende yoğun olmayan aşkı, kariyeri cartı curtu nasıl düşünürsün?

Yanlış bir değil kaç tane..
Sinir oluyorum bencil insanlara..

Bence iyi birisi ama çok rahat diyorsunuz ya hani arkadaşınız çok daha rahat geldi bana.
Annesinden almış olsa gerek o rahatlığı..
Anneye gelllll dedim okurken..

Böylesi rahat biri amaaaannnn olmadı boşanırız yahu diyerek evlensin işte.
Bari babasız çocuk doğurmamış olur.
Bir imza kadar iyilik yapabilsin bebeğine bir zahmet..

Back
X