- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi şu mesajlara bakınca şaşırdımmı evet. geçenlerde evli bir üye nişanlıyken aldatıldığını öğrenmişti. boşan dendi,adamı yerden yere vurdular burada. ama bakıyorum kadın olduğumuz için daha bir yumuşağız . arada bizde çifte standart yapmıyor değiliz demek
nişanlıyken aldatılan diğer konudaki üye.nişanlıyken mi aldatmış? ben eşiyle tanışmadan önce yaşandı zannettim eğer öyleyse tabii ki çok kötü bir şey ne olursa olsun hayatındaki insanı aldatıyor ve konu sahibinin başına gelse affedebileceğini sanmam ki yazmak istemedim ama parasal sıkıntılarım vardı filan bunların bahane olduğunu düşünüyorum her maddi yönden sıkıntıda olanlar aldatsın o zaman böyle bir şey yok ayrıca tacize fian nasıl geldi konu anlamadım ben yaşamadım ama korkutuyor beni demiş sonra zorla oldu demiş orasını hiç anlamadım ama elbette gözünün içine baka baka aldatmak hoş değil keşke ayrılsaymış o zaman.
. sevgilimleyken 1 yıl içinde 2 kişiyle yakın temasım oldu. birisi beni kandırdı - sevgilisinden ayrılması ve beraber olmak için baskı yapıyordum - nişanlı çıktı. bir diğeri arkadaş ortamındandı duygusal olarak beni anladığını düşünüyordum, bir iki buluşup sohbet ettik. bir gün bir şişe almak için evine girdiğimde biraz saldırganca beni öptü, zorladı. bu tam şerefsizlikti.
ayrıca onlardan birininde sevgilisi varmış. empati yaparsak o sevgilinin yerine koyduğumuzda kendimizi hoş değil görünen şey
Merhaba, ben aile içi şiddet (bana uygulanmadı ama), taciz, korku ile büyüdüm. üstüne parasızlık geçim sıkıntısı (zaten hep vardı arttı) halimi tahmin edin. biriyle tanıştım onu çok sevdim ama hep beni anlamıyor olmasından dert yandım. içimdeki sırlar, duygusal paylaşımda bulunamama beni boğuyordu. onun muhteşemdi hayatı bense külkedisi. kıskanıyor ve bu duruma öfke duyuyordum. 22-23 yaşıma geldiğimde ondan ayrılmaya karar verdim hep tartışıyordum. gençtim, çok ağır şeyler yaşamıştım, yaşıyordum, bunalımdaydım. yalnızlıktan yakınıyordum. sevgilimleyken 1 yıl içinde 2 kişiyle yakın temasım oldu. birisi beni kandırdı - sevgilisinden ayrılması ve beraber olmak için baskı yapıyordum - nişanlı çıktı. bir diğeri arkadaş ortamındandı duygusal olarak beni anladığını düşünüyordum, bir iki buluşup sohbet ettik. bir gün bir şişe almak için evine girdiğimde biraz saldırganca beni öptü, zorladı. bu tam şerefsizlikti.
Ben yaşanan hiçbir şeyi haketmedim, hayat bana acımasız oldu ben neden istediğim birini öpemeyeyim ki diye düşündüm aldatma yaşanırken. Ama kimseyle beni taciz eden adamdan daha fazla ileriye gitmedim. birden dank etti, aslında bana zarar vermeyen tek kişiyle beraberdim ve aşk, paylaşım yaşadığımı sandığım insanlar beni kullanmıştı.
o erkek arkadaşımla nişanlandım, onu ölene kadar sevmeye yemin ettim, sadık kalmaya... evlendim. gözlerinin içine bakamıyorum. anlatsam ona ızdırap vereceğim, anlatmasam kendim yanıyorum. cahillik, yalnızlk, saflık, bıkkınlık, depresyon doluydum o zamanlar. eşimle aram öyle muhteşem ki yeni evliyiz ve söylesem mi yolun başındaykn diyorum ama o da beni deliler gibi seviyor ben de. utanıyorum...
bunları yazarken elim titriyor yorumlarıızdan sonra konuyu sildirebilirim. teşekkür ederim.
oky aslında konu sahibi eşine söylese adam da boşar büyük ihtimalle zaten,en iyi ihtimalle boşamaz da süründürür...yorum yapanlar da bunu bildiğimiz için söyleme diyoruz..evet sorunlu bir geçmişi var ,kendince bazı sebeplerden yanlışa düşmüş..bu konuda kadınlara daha çok güveniyorum ben..bu vicdan azabını erkek yaşamıyor.yaşarsa kadın yaşıyor,konu sahibi gibi..o sebeple tekrar yapacağını düşnmüyorum ben arkadaşın..şimdi şu mesajlara bakınca şaşırdımmı evet. geçenlerde evli bir üye nişanlıyken aldatıldığını öğrenmişti. boşan dendi,adamı yerden yere vurdular burada. ama bakıyorum kadın olduğumuz için daha bir yumuşağız . arada bizde çifte standart yapmıyor değiliz demek
o kadar yumuşak düşünemiyorum. hata 1 kere olurki,hoş bunuda hata olarak görmem.oky aslında konu sahibi eşine söylese adam da boşar büyük ihtimalle zaten,en iyi ihtimalle boşamaz da süründürür...yorum yapanlar da bunu bildiğimiz için söyleme diyoruz..evet sorunlu bir geçmişi var ,kendince bazı sebeplerden yanlışa düşmüş..bu konuda kadınlara daha çok güveniyorum ben..bu vicdan azabını erkek yaşamıyor.yaşarsa kadın yaşıyor,konu sahibi gibi..o sebeple tekrar yapacağını düşnmüyorum ben arkadaşın..
ama erkekler öyle mi ;aldatıp bir de gelip aynı yatağa girer,vicdan da sıfır..kadın öğrenmedikten sonra bunu söyleyebilecek kaç erkek var? ya da tek seferde pişman olan?
o yüzden evet kadınların biraz daha üstte tutulması taraftarıyım..çifte standartsa da "evet"..
oky aslında konu sahibi eşine söylese adam da boşar büyük ihtimalle zaten,en iyi ihtimalle boşamaz da süründürür...yorum yapanlar da bunu bildiğimiz için söyleme diyoruz..evet sorunlu bir geçmişi var ,kendince bazı sebeplerden yanlışa düşmüş..bu konuda kadınlara daha çok güveniyorum ben..bu vicdan azabını erkek yaşamıyor.yaşarsa kadın yaşıyor,konu sahibi gibi..o sebeple tekrar yapacağını düşnmüyorum ben arkadaşın..
ama erkekler öyle mi ;aldatıp bir de gelip aynı yatağa girer,vicdan da sıfır..kadın öğrenmedikten sonra bunu söyleyebilecek kaç erkek var? ya da tek seferde pişman olan?
o yüzden evet kadınların biraz daha üstte tutulması taraftarıyım..çifte standartsa da "evet"..