- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ciddi hatalar yapmış kabul ediyorum,zaten kendisi de kabul ediyor.ama çok genç yaşta ,olgunluğa ermemiş yaşlarda,psikolojik sıkıntılarla büyümüş insanların böylre gençlik hataları yapabileceklerini düşünüyorum.o kadar yumuşak düşünemiyorum. hata 1 kere olurki,hoş bunuda hata olarak görmem.
2 kere yapmış mı. evet.
bunlardan birinin sevgilisi var mıymış evet.
sevgilisi olan adamla çıkmış mı evet.
ayrılın diye baskı yapmışmı. evet. birde o sevgilide değil nişanlıymış.
bende söyleme diyorum ama empati yapıyorum bir yandan. bunu yaşayan adamın bunu bilmeye hakkı yokmu. var.
ama evliliğin bitmesi için sebep bu. söyleme dedim sırf bunun için, ama ben bilmek isterdim şahsen.
ben bu tarz olaylarda hiçbir cinsin üste tutulmasını istemem.
ağabeyim var. bunu yaşamasını istemezdim şahsen.
çifte standartada ok asla demem
Zor seyler yasamissiniz belli ama bu aldatmanizi mesrulastirmaz.
Ondan ayrilmaliydiniz siz yan cebimde dursun demissiniz. Niye ayrilip yapmadiniz anlamadim?
Neyse gecmis gitmis tövbe edin, bundan sonra acmayin bu konuyu eger evliliginizin bitmesini istemiyorsaniz.
Cok vicdan azabi cekerim dayanamam diyorsaniz da baska bir sebepten dolayi bitirin evliliginizi. Adama bunu söyleyerek bütün insalara güvenini kaybetmesini saglamayin.
şimdi şu mesajlara bakınca şaşırdımmı evet. geçenlerde evli bir üye nişanlıyken aldatıldığını öğrenmişti. boşan dendi,adamı yerden yere vurdular burada. ama bakıyorum kadın olduğumuz için daha bir yumuşağız . arada bizde çifte standart yapmıyor değiliz demek
Sevgilisinden ayrılması için baskı yaptığıniz adamın kız arkadaşının ahı tuttu belki de ? Ne dersiniz.
bakın hata var hata var. nişanlısı olan biriyle görüşmüşmüsünüz. bilerek. nişanlı olduğunu bilmeseniz bile sevgilisi olduğunu biliyordunuz. ve kızla ayrıl diye baskı yapmışsınız.erkeklerin aldatmasının farkı ne bunu anlamıyorum. aldatma aldatmadır.flört döneminde tanır tabii. ama biriyle beraberken diğerlerinide tanıyım demez.erkeklerin aldatması farklı oluyor biliyorsunuz. ben bunu aldatmadan çok aptallık olarak görüyorum aslında. bu tecrübeyi gençken yaşamasaydım evlilik hayatımda ciddi hatalar yapabilirdim diye avutuyorum kendimi. aslında çok da haksız değilim ki? insan flört döneminde tanımaz mı karşısındakini? benim tüm sırlarım içimde gömülüyken bunu paylaşacak birilerini ararken sevgilimle paylaşamamam, ona bu durumdan rahatsız olduğumu söylediğimde ayrılacağımı söylediğimde bile beni anlayamayan biriydi o zamanlar. ailecek kriz geçirdiğimiz bir dönem... gençbir kız olarak türlü rezillikler hatalar yapabileceğim bir dönemdi. o zaman sevgilimi gözden çıkarmışken hayat bana adil davranmadı ben neden adil davranayım diye öfke duyduğum bir dönem.
Gerçekten pisman olduğunu düşündüm ... ama umarım bu pismanlik geçici değildir. Ama suna inanıyorum birgün bir şekilde yapılanlar ortaya çıkıyor ... hani tesadüf dediğimiz şeyler aslında öyle olmayabiliyor.
Bence eşinize soylemeyin sonuçta evlilik yapıldı imzalar atıldı bu güven sarsar içine düşeceğiniz durum şimdi ki vicdan azabından bile daha kötü olur ..
aklınızı başınıza alıp eşinizi mutlu etmeye bakın derim umarım hiçbir zaman önünüze gelmez yaptıklarınız
bakın hata var hata var. nişanlısı olan biriyle görüşmüşmüsünüz. bilerek. nişanlı olduğunu bilmeseniz bile sevgilisi olduğunu biliyordunuz. ve kızla ayrıl diye baskı yapmışsınız.erkeklerin aldatmasının farkı ne bunu anlamıyorum. aldatma aldatmadır.flört döneminde tanır tabii. ama biriyle beraberken diğerlerinide tanıyım demez.
sevgililinizle anlaşamıyorsanız bitirirdiniz.
ama onlayken ,2 kişiyle görüşmenizin bana göre haklı yanı yok.