Evlenmeden önce birlikte olmak istemezseniz...

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
Kızlar yeni bir konu açmıştım. Konumla alakası olmasada merakımdan soruyorum.
Çok uzun yıllar birlikte olduğunuz erkek arkadaşınız/sevgilinizin başka kadınlara gitmesini nasıl karşılardınız ? Çevremde 9-10 senelik birliktelik sonrası evlenen arkadaşlarım kuzenim var.
Hiç yaşamadığını söyleyende var yaşayıp çocuk aldıranda.. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Dipnot : Konu doğru yerdemi bilmiyorum değilse yetkili arkadaşlarım taşıyabilir mi?

ya da şu şekilde sorayım.
-Birlikte olmak isteyen -uzun yıllardır çıktığınız-erkek arkadaşınıza red cevabı verince o bu işi ihtiyaç bahanesiyle -para vererek- başkasıyla yapmak istese ne cevap verirdiniz.
Benimde 3 yıllık bir ilişkim var. Böyle bir istekte bulunsa kafasını kopartırdım herhalde. :47:

canım çok zor soru bu:44:
sen izin vermesende gider,ruhun duymaz:50:.erkeklerin çok kötü alışkanlığı bu:47:

Canım elbette bundan asla emin olamayız. Ben zaten bilerek gönderirmisiniz diye soruyorum. Babam sevgilm hatta kardeşimde dahil olmak üzere ben hiçbir erkeğe güvenmiyorum bu konuda.
Yakın kız arkadaşlarımın bu soruma cevabı "biz yapamayız parasıyla başka kadınla yapsın" dediler :53:

Şimdi ben şöyle derim,
Sen ben herşeyi onunla yaşıyorum dersen,o zaman eline sopayı almalısın evet,
Ama sen hiçbişey yaşamıyorsan da ha bi de başkalarıyla da olmasın diyorsan o biraz hikaye..
Eşin de senin bu duruma bu kadar tepki vereceğini bildiği için sana söylemeden yapuyordur,
Para verip yapsa ne ala,en azından gece evine döner,takıntısı olmaz,
Bir de başka ortamlarda arkadaşlıkla oluyorsa o zaman arkasından aşk da doğabilir..

Şimdi ben şöyle derim,
Sen ben herşeyi onunla yaşıyorum dersen,o zaman eline sopayı almalısın evet,
Ama sen hiçbişey yaşamıyorsan da ha bi de başkalarıyla da olmasın diyorsan o biraz hikaye..
Eşin de senin bu duruma bu kadar tepki vereceğini bildiği için sana söylemeden yapuyordur,
Para verip yapsa ne ala,en azından gece evine döner,takıntısı olmaz,
Bir de başka ortamlarda arkadaşlıkla oluyorsa o zaman arkasından aşk da doğabilir..

Aldatmak artık ihtiyac mı oldu ?
o veya bu şekilde.. başkasının kollarında avunmaya ihtiyacı olanın benim yanımda yeri zaten olamaz :34:

Canım elbette bundan asla emin olamayız. Ben zaten bilerek gönderirmisiniz diye soruyorum. Babam sevgilm hatta kardeşimde dahil olmak üzere ben hiçbir erkeğe güvenmiyorum bu konuda.
Yakın kız arkadaşlarımın bu soruma cevabı "biz yapamayız parasıyla başka kadınla yapsın" dediler :53:

yok artık:53::53:

Böyle şeyler çok fena yahu "gitsin başka kadınla birlikte olsun" ne demek. Benim midem kaldırmadı. İnsan evlenmeden birlikte olmak istemeyebilir ama buna razı olmak hem çok kötü hem de başka şeyleri beraberinde getirir. Mesela birlikte olduğu kişiyle görüşmeye başlayabilir ve bunu sürdürebilir de

Var artık maalesef :30: Hani önceden eğreti gelinler olurmuş ya. Bizim kızlar da o misali düşünüyor :31:
Böyle şeyler çok fena yahu "gitsin başka kadınla birlikte olsun" ne demek. Benim midem kaldırmadı. İnsan evlenmeden birlikte olmak istemeyebilir ama buna razı olmak hem çok kötü hem de başka şeyleri beraberinde getirir. Mesela birlikte olduğu kişiyle görüşmeye başlayabilir ve bunu sürdürebilir de
:46: kesinlikle katılıyorum sana.
Bilmiyorum ya gerçekten sevmek ne demektir bilmiyorlar ya da biraz fazla genişler bu konuda.. Cinsellik arka planı atılacak iş değil..

Kızlar yeni bir konu açmıştım. Konumla alakası olmasada merakımdan soruyorum.
Çok uzun yıllar birlikte olduğunuz erkek arkadaşınız/sevgilinizin başka kadınlara gitmesini nasıl karşılardınız ? Çevremde 9-10 senelik birliktelik sonrası evlenen arkadaşlarım kuzenim var.
Hiç yaşamadığını söyleyende var yaşayıp çocuk aldıranda.. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Dipnot : Konu doğru yerdemi bilmiyorum değilse yetkili arkadaşlarım taşıyabilir mi?

ya da şu şekilde sorayım.
-Birlikte olmak isteyen -uzun yıllardır çıktığınız-erkek arkadaşınıza red cevabı verince o bu işi ihtiyaç bahanesiyle -para vererek- başkasıyla yapmak istese ne cevap verirdiniz.
Benimde 3 yıllık bir ilişkim var. Böyle bir istekte bulunsa kafasını kopartırdım herhalde. :47:

Güle güle.:3::3::3:

Mikrop peşinde koşan herifi neyleyim.:27:

Ben de şöyle bir sorayım;

4 senelik bir ilişkiniz var ve erkek kişisi bakir...
Bir sorun bakalım, ihtiyaçtan başka bir erkekle beraber olabilir miyim diye...

İki durum arasında hiç bir fark yoktur.
Aşk; sevdiğinden başkasına dokundurtmaz.

Cinsellik dürtüsü gayet doğal bir dürtüdür, varolmanın bir gereğidir. Bizde tabu şeklinde hala, özellikle de kadınlarda. "Erkek isterse yapar ruhun duymaz" gibi şeylere diyerek zaten kadınlar kendileri için tabu haline getiriyorlar. Ya da şöyle söyleyim, kadın da isterse yapar erkeğin ruhu duymaz. Kadın-erkek diye ayırmaya gerek yok, aynı istek ve ihtiyaç kadınlarda da var, olmalı zaten, ülkemizde "kadınlar istemez" demeye getiriliyor.

Belli bir yaşa gelmiş erkek ve kadın, taraflardan biri istediği halde eğer birliktelik yaşamıyorsa bu bir sorun olabilir. Yemek içmek kadar doğal olması gerekiyor bunun. Evlenmeden önce birliktelik yaşamak istenmemesi de gayet normal bir bakıma. Fakat sizin canınız yemek yemek istemiyor diye karşınızdaki kişiyi de aç bir şekilde kafese hapsetmenin gereği yok. Belki ben geniş düşünüyorum ama böyle olması gerektiği kaanaatindeyim. Gayet açık ve net bir şekilde konuşulmalı ve karara varılmalı karşınızdaki ile.

Back
X