Evlenmeden Önce Cinsellik

Şey dese mesela, ben de karşımdaki kişiyi çekici buluyorum. Ama hassasiyetim var, evlilik öncesi düşünmüyorum.
Ama ne kendisi istiyor ne de karşıdakinin istemesini kabul ediyor. Arzulanmak dahi istemiyor. Kendi de karşıdakini zerre istemiyor zaten.
Esco, evlenince evcilik oynamayacaksın canım. İş seni arzuluyorumdan çoook daha ötelere gidecek. Sen cinselliği geçtim, adamı nasıl öpeceksin mesela? Senden hiç bu yönde bir enerji gelmiyor. İlkokul aşkı gibi takılalım, teneffüslerde kol kola girip gezelim gibi bir bakış açın var.
O benim hassasiyetlerimi bildiği halde böyle davrandığı için beni kaybetme korkusu olduğunu düşünmüyorum.

Karşıtlığımın sebepleri ne size göre ?
Kafanda oluşmuş, oluşturulmuş yargıların. Seven insan arzulamaz gibi çıkarımlarin.
Ve bunlarin sonunda evlenince hepsinin geçeceğini düşünmen, en ütopikte burası geliyor.
Cinsellik yaşamamak ayrı ama fikrinin bile seni bu kadar rahatsız etmesi normal değil.

Öyle erkekler vardır da pipileri yoktur bence. Biriyle sevgili olsam evlilik düşünsem ama cinselliğin konusu bile geçmese kontrol ederim herşeyi yerli yerinde mi diye. Cinselliğine bakışınız çok hastalıklı.
Hoşlandığım erkek beni ne kadar arzulasa ben mutlu olurum sizin hiç cinsel istediğiniz yok mu mesela? Normal zamanda cinsel istek duyuyor musunuz?

Öyle erkekler vardır da pipileri yoktur bence. Biriyle sevgili olsam evlilik düşünsem ama cinselliğin konusu bile geçmese kontrol ederim herşeyi yerli yerinde mi diye. Cinselliğine bakışınız çok hastalıklı.
Hoşlandığım erkek beni ne kadar arzulasa ben mutlu olurum sizin hiç cinsel istediğiniz yok mu mesela? Normal zamanda cinsel istek duyuyor musunuz?
Nasıl düzeltebilirim kendimi?

Merhaba, umarım iyisinizdir.Konularımı takip üedip tanıyanlar için belirteyim Yusuf ile ayrıldım.Daha önce uyarma rağmen dün yine beni arzuladığına dair şeyler söyleyince bitirdim.Ben evlenmeden cinsellik istemiyorum,hatta arzulandığımı bile duymak istemiyorum.Kendi içinde bu tarz şeyleri yaşasın ama bana söylemesin istiyorum.Evlenmeden önce cinsellik istemeyen,bunu belirtmeyen adamlar var mıdır sizce?
Arzulandığımı duyunca mutlu olan biri değilim,aksine beni sevmiyor mu diye düşünüyorum.Seni arzuluyorumdan ziyade seni özlüyorum,seni seviyorum sözlerini duymayı daha çok istiyorum.Önce büyük bir sevgi,ardından cinsellik gelmeli diye düşünüyorum.
İyi de istemediğiniz şeylere biz ne yapabiliriz?
Birlikte olmazsınız,konuşursa terlikle yada kürekle patlatıp dersini verirsiniz olur biter sanki ölüyorlar aşkınızdan

Ben annem ve babamı küçükken görmüştüm,acaba ondan mı kaynaklı diye düşünüyorum.Çünkü:Her zaman uzak durdum,erkeklerden ve cinsellikten.
Mümkün. Sende travma yaratmış olabilir bu durum.

Hiç bişeyden tahrik olmuyor musun mesela? Ya da kendine dokunuyor musun?

Kafanda oluşmuş, oluşturulmuş yargıların. Seven insan arzulamaz gibi çıkarımlarin.
Ve bunlarin sonunda evlenince hepsinin geçeceğini düşünmen, en ütopikte burası geliyor.
Cinsellik yaşamamak ayrı ama fikrinin bile seni bu kadar rahatsız etmesi normal değil.
Ne yapacağımı bilmiyorum.

Arzulanmayı istemiyorum,sanki seven insan arzulamaz gibi bir yargim var ve bu yargı da beni itiyor,bir tarafım beni sevsin arzulamasın istiyor.Arzulanmak sanki kötü bir şeymiş gibi geliyor.Evlenmeden önce arzulamasın ama evlendikten sonra çok arzulasın.

Aslında arzulaması da evlilik için bir neden oluşturuyor ki hem seviyor hem arzuluyor bunun için evleniyor zaten bunu engelleyemezsin ki. İradesel olarak kendine hakim olabilir ama o isteğinin de olmaması imkansız.
O sebeble sevgili iken bir birleşme olmasa bile sarılarak, öperek temasla sözle ilgisini belli eder ima eder. Bu sağlıklı birşey biryandan. Ten uyumu olup olmadığını anlamak cidden sizin için zor olacak. Evlendikten sonra da sarpa sarabilir.

Aslında arzulaması da evlilik için bir neden oluşturuyor ki hem seviyor hem arzuluyor bunun için evleniyor zaten bunu engelleyemezsin ki. İradesel olarak kendine hakim olabilir ama o isteğinin de olmaması imkansız.
O sebeble sevgili iken bir birleşme olmasa bile sarılarak, öperek temasla sözle ilgisini belli eder ima eder. Bu sağlıklı birşey biryandan. Ten uyumu olup olmadığını anlamak cidden sizin için zor olacak. Evlendikten sonra da sarpa sarabilir.
Umarım böyle bir şey olmaz.

Kendi vücudunuzla ve cinselliğinizle barışmanız lazım konu karşı cins değil burda sizin aşmanız gereken şeyler var. Tahrik olup etkilendiğiniz şeyler var mı, kendinize dokunuyor musunuz? Etkilendiğiniz birşey yoksa aseksüel de olabilirsiniz.
Etkilendiğim seyler var tabiki,cinsellikte evlenince olması gereken bir şey.

Ya hoşlandığın biri olunca hiç gözünü kapatıp şöyle öpüşürüz böyle sevişiriz diye hiç hayal kuruyor musunuz? Yani aşk falan bir yere kadar, bu kadar isteksizlik durumunda eşin büyük hayal kırıklığı yaşar. Ya ayrılık ya aldatma olur. Bu kadar insan gelip bir şey yazıyor ama sen hiçbir şekilde ikna olmuyorsun. Kimse sana seviş demiyor zaten, sadece baştan isteksizligin varsa bunu kabullen diyoruz. Sen öylesin diye karşındakinden doğasına aykırı davranmasini, herkesin yaptığı bir şeyi yapmamasını yani arzulamamasini istiyorsun. Evlenince de hoop tuşa basıp arzulasın mi🙄 yani bu arada emin ol sevismek öyle romantik bir şey değil her zaman, neler neler dönüyor yani işin içinde 😅 ben senden o ışığı da alamadım.

Ya hoşlandığın biri olunca hiç gözünü kapatıp şöyle öpüşürüz böyle sevişiriz diye hiç hayal kuruyor musunuz? Yani aşk falan bir yere kadar, bu kadar isteksizlik durumunda eşin büyük hayal kırıklığı yaşar. Ya ayrılık ya aldatma olur. Bu kadar insan gelip bir şey yazıyor ama sen hiçbir şekilde ikna olmuyorsun. Kimse sana seviş demiyor zaten, sadece baştan isteksizligin varsa bunu kabullen diyoruz. Sen öylesin diye karşındakinden doğasına aykırı davranmasini, herkesin yaptığı bir şeyi yapmamasını yani arzulamamasini istiyorsun. Evlenince de hoop tuşa basıp arzulasın mi🙄 yani bu arada emin ol sevismek öyle romantik bir şey değil her zaman, neler neler dönüyor yani işin içinde 😅 ben senden o ışığı da alamadım.
Beni arzuluyorsa beni sevmiyordur diye düşünüyorum,insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz gibi bir yargım var.Ondan o beni arzuladığını vs.söylediğinde geriliyorum,beni sevmediğini düşünüyorum.Bir de daha önce birkaç kere uyarmıştım bazı seyleri içinde yaşa,bana söyleme diye.Şimdi tekrar söyleyince benim hassasiyetlerime dikkat etmiyor, öyleyse beni kaybetmekten korkmuyor.Öyleyse beni de sevmiyor diye düşündüm.

Back
X