Evlenmeden Önce Cinsellik

Merhaba, umarım iyisinizdir.Konularımı takip üedip tanıyanlar için belirteyim Yusuf ile ayrıldım.Daha önce uyarma rağmen dün yine beni arzuladığına dair şeyler söyleyince bitirdim.Ben evlenmeden cinsellik istemiyorum,hatta arzulandığımı bile duymak istemiyorum.Kendi içinde bu tarz şeyleri yaşasın ama bana söylemesin istiyorum.Evlenmeden önce cinsellik istemeyen,bunu belirtmeyen adamlar var mıdır sizce?
Arzulandığımı duyunca mutlu olan biri değilim,aksine beni sevmiyor mu diye düşünüyorum.Seni arzuluyorumdan ziyade seni özlüyorum,seni seviyorum sözlerini duymayı daha çok istiyorum.Önce büyük bir sevgi,ardından cinsellik gelmeli diye düşünüyorum.
konu sahibi, burada her fikirden insan var, o yuzden sen kendi isteklerine gore gozden gecir. herkes arzu ediyor diye cinsellike konusacak bir sey yok. ozellikle sen hazir hissetmeden opmeye calismasi vs cok itici. hem seni sevdigini belli edip, hem de sana evlilik oncesi cinsel yoldan yaklasmaya calismayacak cok fazla erkek var. boyle olmasi da evlenince cinselligin kotu olacak demek degil. oyle olsa muhafazakar herkes cinsel problemler yasardi. eger karsina oyle erkekler cikmiyorsa, o zaman arkadas cevreni, takildigin insanlari degistir. gercekten duzgun bir erkek senin rahatsiz hissedecegin bir sey yapmaz. zaten iyi niyetli, merhametli erkekler cok ince davraniyorlar.

Evet çok hak veriyorum yorumunuza
Daha önce de paylaştım burda
Samimi bir kiz arkadaşım nişanlısı ile cinsellik hakkında konuşmak istemiş ama nişanlısı çok ayıp hiç yakıştıramadım deyip konuyu kapatmış
Evlendiklerinde yoneliminin başka olduğunu öğrendiğinde arkadaşımı ölümle bile tehdid edip denizde boğmaya bile çalışmış
Tabi herkesin kendi kararı ama en azından arzulanip istendiğini duymadiktan sonra şüpheli bakarım bende
Aklıma Sezercik'in Bitirimler Sınıfı filmindeki cinayet sahnesi geldi; herif kadını boğarak öldürüp sonradan denize atıyordu, çocukluk travmamız resmen.

Bahsettiğiniz kadın da belki de karşısındakini çok edepli ve masum zannetti bu konudan böyle uzak durunca, bana kıyamıyor dedi belki de ama mevzunun sonu felaket olmuş işte. Neyse ki kurtulmuş, mutluymuş, sevindim.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Konularımı takip üedip tanıyanlar için belirteyim Yusuf ile ayrıldım.Daha önce uyarma rağmen dün yine beni arzuladığına dair şeyler söyleyince bitirdim.Ben evlenmeden cinsellik istemiyorum,hatta arzulandığımı bile duymak istemiyorum.Kendi içinde bu tarz şeyleri yaşasın ama bana söylemesin istiyorum.Evlenmeden önce cinsellik istemeyen,bunu belirtmeyen adamlar var mıdır sizce?
Arzulandığımı duyunca mutlu olan biri değilim,aksine beni sevmiyor mu diye düşünüyorum.Seni arzuluyorumdan ziyade seni özlüyorum,seni seviyorum sözlerini duymayı daha çok istiyorum.Önce büyük bir sevgi,ardından cinsellik gelmeli diye düşünüyorum.
Çok haklısınız fakat artık zaman içinde insanlar, özellikle erkekler çok değişti. Şimdi direkt sex yapmak istiyorlar..

Zaman içinde öpmeleri, karşılıklı çekimi beklemeden sonuca ulaşmak istiyorlar..

İstediğiniz gibi insanlarda var mutlaka..

Çok haklısınız fakat artık zaman içinde insanlar, özellikle erkekler çok değişti. Şimdi direkt sex yapmak istiyorlar..

Zaman içinde öpmeleri, karşılıklı çekimi beklemeden sonuca ulaşmak istiyorlar..

İstediğiniz gibi insanlarda var mutlaka..
Burda sorun zaman içinde ilerleme, karşılıklı çekim falan değil ki. Escobar evlenene kadar hiç bir cinsel duygu hissetmeyi ya da karşı tarafın hissetmesini istemiyor. Bu süreç de öyle bir iki ay değil yıllarca sürecekmiş. Uzun süreli ilkokul aşkı kıvamında ilişki yaşamak istiyor. O imza atılana kadar aseksüel olacak iki taraf da ama imza atıldıktan hemen sonra içlerinden seks uzmanları çıksın, muhteşem bir cinsel hayatları olsun istiyor. Bu hayalindeki adamı ve ilişkiyi de sosyal medyada arıyor. İstedikleri tamamen ütopik şeyler. Hayatın olağan akışına aykırı.

Ay evet ya düşünsene hakkında herşey sır. Evlenirken hiç konuşmamışsın falan. Enazından Zorunlualan test etti öğrendi küçük olduğunu 🤣🤣 boyuna kadar bilmenin nesi kötü bazısı var küçücük avantaj bence valla sürpriz yumurta gibi şapkadan ne çıkarsa olayı biraz ürkünç geliyor. Cinsellik olmasa bile fikirlerini bilmek lazım fiziksel özelliklerini yansıtmalı ya korkunç şiddetsel fantezileri varsa ve kadın sevmiyorsa ya adam aseksuelse cam seslerini duyarsın hayallerinin kırılmasının... Velhasıl iletişim bile bence çok önemli seksüel yönden.
Arzulanmayınca insan küplere biner tam tersi.
Vücutta bütün organlar boyla orantılı ölüp sadece erkeklerin cibsel organının tam bir sürpriz yumurta olması size de çok garip gelmiyor mu? Neden bir tek orası boyla orantılı yaratılmamış ki?

Vücutta bütün organlar boyla orantılı ölüp sadece erkeklerin cibsel organının tam bir sürpriz yumurta olması size de çok garip gelmiyor mu? Neden bir tek orası boyla orantılı yaratılmamış ki?

Ay evet ya kısa boylu adam da haliyle kısadır diye düşünürsün mesela tam tersi çıkar. Ayak ve el boyla orantılıdır ama cinsel uzuv neden öyle enteresan. 🤣🤣

Ay evet ya düşünsene hakkında herşey sır. Evlenirken hiç konuşmamışsın falan. Enazından Zorunlualan test etti öğrendi küçük olduğunu 🤣🤣 boyuna kadar bilmenin nesi kötü bazısı var küçücük avantaj bence valla sürpriz yumurta gibi şapkadan ne çıkarsa olayı biraz ürkünç geliyor. Cinsellik olmasa bile fikirlerini bilmek lazım fiziksel özelliklerini yansıtmalı ya korkunç şiddetsel fantezileri varsa ve kadın sevmiyorsa ya adam aseksuelse cam seslerini duyarsın hayallerinin kırılmasının... Velhasıl iletişim bile bence çok önemli seksüel yönden.
Arzulanmayınca insan küplere biner tam tersi.
Valla görmeden evlenmem ben test sürüşü yapmak lazım😅 Sürpriz yumurta gibi yani insan merak eder yahu. Cinsellik konuşmamak zaten şaka gibi cinsellik yoksa bir erkekle beraber olmanın bir önemi de kalmıyor.

Valla görmeden evlenmem ben test sürüşü yapmak lazım😅 Sürpriz yumurta gibi yani insan merak eder yahu. Cinsellik konuşmamak zaten şaka gibi cinsellik yoksa bir erkekle beraber olmanın bir önemi de kalmıyor.

Bir komşu vardı yaşı geçkince biri cinsellik olmasa arkadaşı gibi mi olucam ya da hasta bakıcısı peh demişti yani erkeklere neden katlanılsın ya hahah. Zaten bu konudan müzdarip ve sorunlu erkekler oldukça huysuz oluyor kavgaya meyilli oluyor iktidarsızlığın onların otoritesini sallayacak birşey olarak buluyorlar.
Zaten kadın da mutsuz oluyor çünkü cinselliğin ilişkiler de iyileştirici ve motivasyon arttırıcı özellikleri var. 🤣 Cinsellik ilişki dinamiğinin tepesinde aslan payını alıyor.
Kesinlikle bütün bilgiye hakim olmak lazım katılıyorum sana🤗 deneme sürüşü her zaman avantaj.

Bir komşu vardı yaşı geçkince şey dedi cinsellik olmasa arkadaşı gibi mi olucam ya da hasta bakıcısı peh demiş yani erkeklere neden katlanılsın ya hahah. Zaten bu konudan müzdarip ve sorunlu erkekler oldukça huysuz oluyor kavgaya meyilli oluyor iktidarsızlığın onların otoritesini sallayacak birşey olarak buluyorlar.
Zaten kadın da mutsuz oluyor çünkü cinselliğin ilişkiler de iyileştirici ve motivasyon artırıcı özellikleri var. 🤣 Cinsellik ilişki dinamiğinin tepesinde aslan payını alıyor.
Kesinlikle bütün bilgiye hakim olmak lazım katılıyorum sana🤗 deneme sürüşü her zaman avantaj.
O komşu çok haklı cinsellik olmasa erkeklere katlanmak zor olur geriye ne kalıyor ki! E onun için de denemek lazım çıplak halini görmediğim insanla evlenmem valla millet çok libidosuz heralde benim anladığım 🤣

Kiskanmasi mi? Tamam insan sevdigini kimseyle paylasamaz da ben kadinlarin erkekte kiskanmayi begenmesini yanlis bulurum erkegin kiskanmasi demek guven sorunudur benim icin. Ya kendine güvenmiyordur kadini elimde tutamam diye ya da hayatindaki insana güvenmiyordur beni aldatir diye. Ikisi de hastalikli bence.
Ilgili olmasi merak etmesi guzel de boyle bir adamin sevgililik suresince evlilik.olana kadar hic cinsellik konusmamasi, seni arzulamamasi falan cok uç istekler
Ülkemizdeki neredeyse tüm kadın katilleri kıskanan erkekler.

Normal şartlar altında birine ilgin, alakan, hislerin olunca otomatik olarak istiyorsun dokunmayı, sarılmayı, öpmeyi koklamayı. Dini hassasiyeti olan yaşamamayı tercih edebilir, saygı duyulur ama hassasiyet de olsa, uzak da dursa o insanlar da sevdiği kişiyi arzuluyor içten içe, anormal değil bu, yaradılışımızda var.
Sen takmışsın, "gezelim, Türk filmlerindeki gibi muhallebi yiyelim, elele dolaşalım ama bana cinsel yönden içsel olarak yükselirse kesin beni sevmiyodur" gibi bi tabun var, bence derinlerinde bi travma var, önce bunu çözmen lazım. Evlilik öncesi cinsellik yaşamak istememek çok normal, herkesin kendi tercihi ama senin beklenti ve düşüncelerin çok değişik.

Haa bak, şu da var, senin korkuların var ya, beni arzuluyorsa sevmiyodur şeklinde; bu Yusuf falan tam olarak bu senaryoya uygun davranıyor bence. Tanımadan öpüşme pazarlığı, istemediğin muhabbetlere ısrarla girmesi, hayt huyt hâlleri, değer verdiğini hissettirmeden habire cinsellik mevzusu falan, böyle şeylerden zaten kaç, uzak dur. Yusuf tam olarak senin rahatsız olduğun tip aslında; direkt cinsellik peşinde, anında def etmen gerekirdi senin kafa yapına tamamen ters olduğu için ama sen ısrarla görüştün bu herifle, hâlâ da savunuyorsun. O hayalindeki "masum" aşkı Yusuf gibilerle yaşayamazsın zaten ama sen "kimseyi bulamam" kafasıyla oldurmaya çalıştın, sanki bulunmaz Hint kumaşı gibi. Yani burada da büyük çelişki var.

Dediğim gibi, kesinlikle uzman yardımı tavsiye ediyorum, direkt cinsellik üzerine terapi yapanlar var, iyice araştırıp görüşebilirsin, lütfen erteleme.
Konu sahibinin özendiği Türk filmlerinde bile kamera kayar, oralar gösterilmez ama aşıklar öpüşür sevişir. Muhallebicide evlenme hayalleri kurarken sabırsızlanmaları beraber bulaşık makinesi yerleştirmek değildir, bir an önce sevişebilmektir.

Evlenince adamı otomatikman çekici bulacağını sanıyor ya da cinselliği de bir görev olarak görüyor konu Escobar.

Görücü usulü birileriyle görüş, dene o zaman asla cesaret edemiyorlar sormaya da teklif etmeye de. Hem çok da güzel oluyor enerjin tutar, aşık olacağın biri mutlaka çıkabilir.

O komşu çok haklı cinsellik olmasa erkeklere katlanmak zor olur geriye ne kalıyor ki! E onun için de denemek lazım çıplak halini görmediğim insanla evlenmem valla millet çok libidosuz heralde benim anladığım 🤣

Aksine libidosuzlar azınlıkta normalde kadınlar karşı cinsi bile katlıyor. Hadi çıplak halini görmüyorlar bari dokunarak kafasında taslağı çizsinler. Herşey üzülmemeleri için.. 🤣

Cinsellik istememeyi anlayabilirim ama arzulandığını duymaktan rahatsız olmayı anlamam. Sizin kafanızda şöyle bir durum var sanırım cinsellik pis, kötü. Eğer sevgi varsa saflık temizlik olmalı cinsellik olmamalı. Bu dediğiniz Yeşilçam filmleri için geçerli ancak. Gerçek hayatta geçerliliği yok. Cinsellik ilişkinin bir parçası. İstemiyorsanız sebebi sanırım dini hassasiyet olabilir saygı duyarım o zaman ona göre muhafazakar yapıda birini bulur evlenirsiniz ki yaşınız kaç bilmiyorum ama o tarz erkekler genelde erken evleniyorlar. Özellikle belli bir yaşın üzerinde bir erkeğin liseli gibi el ele parkta, pastanede oturacak hali yok bence.

Back
X