Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba :) Yıllarca sevgililikten sonra evlenenler bile evlilikte birbirlerine davranışlarına tahammül edemeyebiliyorlar..Öncelikle sevgi sadakat ama evliliğin sağlam olabilmesi için evlenmeden önce mutlaka şu konuda konuşulmalı anlaşılmalı dedikleriniz nelerdir?
Merhaba :) Yıllarca sevgililikten sonra evlenenler bile evlilikte birbirlerine davranışlarına tahammül edemeyebiliyorlar..Öncelikle sevgi sadakat ama evliliğin sağlam olabilmesi için evlenmeden önce mutlaka şu konuda konuşulmalı anlaşılmalı dedikleriniz nelerdir?
Teşekkür ederim kızlar :) kitabı da okuyucam inşallah sevgilimi çok seviyorum ama bunlarda önemli.. Gelecekle ilgili hayal kurarız plan yaparız ama uzun uzun bu tür şeyleri konuşmayı sevmez seviyoruz birbirimizi geleceğimizde inşallah güzel olur der hemen ama ikna edip konuşucam bir şekilde artık :)
Düzletme: Kitabın yazarı Gary Chapman....
John Gray Kadınlar Venüsten Erkekler Marstan kitabının yazarıydı, bu kitabı da mutlaka okuyun derim ben
rica etsem bu kitabı bana satabilir misiniz, intte bulamadım, kitap kurdu ve nişanlı bi kız olarak okumak isterim mulaka ; lütfen lütfen lütfenJohn Gray'in "Konuşmamız Lazım" isimli kitabını mutlaka ama mutlaka okuyun, nişanlınız, erkek arkadaşınız bile okumalı.. Çok faydasını görürsünüz...
Orada neleri nasıl konuşmanız gerektiği konusunda çok faydalı bilgiler mevcut...
Başucu kitabımdır zorlandığım her an ilk başvurduğum kitaptır.