Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yıl geçmiş üstünden bu kadar onemsemezdim üstelik nişanlılık dönemi birbirini tanıma dönemidir anlasamamis bitirmisler. Eşinizin ailesi falan değil ama eşiniz soyleyebilirdi. Eğer zamanında siz sordunuz ama o yalan söylediyse o bir sorun . Ben olsam yine de bu kadar buyutmezdim onu biraz sarsardim hatasını anlamasını sağlar sonra hayatıma bakardım22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
22 yıl öncesinden öğrendiğiniz bir şey için güveniniz mi sarsıldı? Bence sorun bu değil. Sizin eşinizle başka sorunlarınız var. Bu sadece bahanesi22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
Evet sorun kıskançlık aptal yerine konulma ailesinin aileni hesaba almaması kendi yanlışlarını paylaşmayarak kendilerini dört dörtlük göstermeleri.....22 yıl öncesinden öğrendiğiniz bir şey için güveniniz mi sarsıldı? Bence sorun bu değil. Sizin eşinizle başka sorunlarınız var. Bu sadece bahanesi
Kaynananın yuzune vur.Unutamıyorum.Ailesi sırf kendini mükemmel göstermek için bunu yaptı.Resmen sahtekarlık söyleselerdi, dürüst olsaylardı ben kendisini yine severdim.Keşke başkasının değil, kendisinin ağzından duyaydım aptal durumuna düşmezdim
Nişan atmak yanlış mı oluyor? Kendi yanlışlarını paylaşmamaktan kastınız nedir? Nişan atmak bazen yapılan en mantıklı şey. Nişanlılık birbirini tanıma süresi değil midir? Evliliğe uygun olmadığını gördüğünüz ve anlaşamadığınız biriyle ayrılmanın neresi yanlışlık oluyor?Evet sorun kıskançlık aptal yerine konulma ailesinin aileni hesaba almaması kendi yanlışlarını paylaşmayarak kendilerini dört dörtlük göstermeleri.....
Evet sorun kıskançlık aptal yerine konulma ailesinin aileni hesaba almaması kendi yanlışlarını paylaşmayarak kendilerini dört dörtlük göstermeleri.....
Abartmayin yıllar yıllar geçmis....Guvenilmeyecek adam olsa 20 yılda görür bu yillara gelmezdiniz22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
mükemmel olmakla nişan atmanın alakasi ne ki?Unutamıyorum.Ailesi sırf kendini mükemmel göstermek için bunu yaptı.Resmen sahtekarlık söyleselerdi, dürüst olsaylardı ben kendisini yine severdim.Keşke başkasının değil, kendisinin ağzından duyaydım aptal durumuna düşmezdim