Evlenmeden önce Nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizleyen eş

Size bunu söyleyen kadının yalan söylemiş olma ya da eşinizi başka biriyle karıştırmış olma ihtimali yok mu?
Yani 22 sene boyunca maddi sebeplerle hem sizi hem ailenizi ezmişler ve tepki vermemişsiniz, bu duruma tepkiniz biraz garip geliyor.

Yerinizde olsam bunun bardağı taşıran son damla olup olmadığını sorardım kendime. Yani 22 sene boyunca bana hiç yalan söylememiş veya güvenimi sarsacak bir şey yapmamış eşimi sadece ve sadece 22 sene önceki bir olayla yargılamazdım ben olsaydım. Evlilik süresince başka şeyler oldu mu güveninizi sarsacak???
Olduysa direkt eşinize sorun. Sen nişanlandın mı benden önce deyin. Belki olaylar sizin sandığınız/kurduğunuz gibi değil.

Bana evliliğinizde başka sorunlar var bu tuzu biberi olmuş gibi geliyor.

22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
22 yıl geçmiş üstünden bu kadar onemsemezdim üstelik nişanlılık dönemi birbirini tanıma dönemidir anlasamamis bitirmisler. Eşinizin ailesi falan değil ama eşiniz soyleyebilirdi. Eğer zamanında siz sordunuz ama o yalan söylediyse o bir sorun . Ben olsam yine de bu kadar buyutmezdim onu biraz sarsardim hatasını anlamasını sağlar sonra hayatıma bakardım

bence burda sorun esınızın daha once nısanlanıp ayrılması degıl esınızın ve aılesının maddı anlamda sızı ezmeye calısması ve sızın buna musaade ederek bıle bıle evlılıkle taçlandırmanız oh ıyı yaptıgınız bızı ezerek deyıp odul verır gıbı

22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
22 yıl öncesinden öğrendiğiniz bir şey için güveniniz mi sarsıldı? Bence sorun bu değil. Sizin eşinizle başka sorunlarınız var. Bu sadece bahanesi

Nişanlanıp ayrılsa ne ayrılmasa ne ablacm? 22 yl geçmiş şimdi bunu mu dert edeceksin Allah aşkına. Senden öncesi seni bağlamaz sanane senden eskisinden? Evlenip ayrlmış olsa tamam ama nışanı söylemesine gerek yok bence de. Belki de unutmak istiyordu hatrlamak istemiyordu geçmişin geçmşte kalp o sayfaların birdaha açlmasını istemiyordu.. Ne diye söylesin bu durumda.. 22 yl olmuş el insaf

Kimse nişanlandığını anlatmak zorunda değil denmiş burda ama bence nişanlandığını söylemek zorunda, söylemezse saklamak oluyor. Sevgililik değil bu, nişan, gidilmiş, kız istenmiş, evlilik yolunda ilk adım atılmış. Ben de sonradan öğrensem güvenim sarsılırdı. Ama 22 yıl geçmiş konu saihibi, yapacak bir şey yok fakat şaşırmak da , güveninizi kaybetmek de haklısınız. Yeni duyduğunuz için şuan kötü hissediyorsunuz, zamanla soğur içiniz.

Siz daha önce nişan yaptın mı diye sordunuz da hayır mı dedi? Nişanlılık gözde çok abartılan bir durum bence. Tamam ailecek görüşülüyor ama sevgiliyken de ailecek görüşülebilir. Evlenip boşanmışsa söylemek zorunda evet ama eski nişanlım eski sevgilimdir yani her eski sevgilinizi anlatıyor musunuz?
Mesela ben de söz attım. Ondan sonra iki kişiyle flört dönemimiz oldu. Biri eski sözlümü tanımıyordu ona bahsetmedim ama diğeri tanıyordu ve söyledim. İleride asla görmeyeceğimiz bir insanı daha en başında anlatıp da ilişkinin baş köşesine oturtmanın anlamı yok bence.

Onların acısını sizden çıkarmışlar. Bu da eşinin ve ailesinin ne kadar zavallı olduğunu gösterir. Sinirlenme bence bu hallerine acı:(

Bence 22yıldır kötü giden evliliğiniz var
Bunu öğrenince de bunu kullanip ayrilmak mi istiyorsunuz bana yalan söyledi diye.

22 yıl öncesinden öğrendiğiniz bir şey için güveniniz mi sarsıldı? Bence sorun bu değil. Sizin eşinizle başka sorunlarınız var. Bu sadece bahanesi
Evet sorun kıskançlık aptal yerine konulma ailesinin aileni hesaba almaması kendi yanlışlarını paylaşmayarak kendilerini dört dörtlük göstermeleri.....

Unutamıyorum.Ailesi sırf kendini mükemmel göstermek için bunu yaptı.Resmen sahtekarlık söyleselerdi, dürüst olsaylardı ben kendisini yine severdim.Keşke başkasının değil, kendisinin ağzından duyaydım aptal durumuna düşmezdim
Kaynananın yuzune vur.
Ogrendıgını bılsın

Evet sorun kıskançlık aptal yerine konulma ailesinin aileni hesaba almaması kendi yanlışlarını paylaşmayarak kendilerini dört dörtlük göstermeleri.....
Nişan atmak yanlış mı oluyor? Kendi yanlışlarını paylaşmamaktan kastınız nedir? Nişan atmak bazen yapılan en mantıklı şey. Nişanlılık birbirini tanıma süresi değil midir? Evliliğe uygun olmadığını gördüğünüz ve anlaşamadığınız biriyle ayrılmanın neresi yanlışlık oluyor?

İyi de nişan atmak bir yanlış değil ki
Anlaşamazsın ayrılırsın, hiç bir anlamı da yok, izahat gerektiren bir durum da değil. Ha aileyle başka sorunlar vardır orasını bilmem ana 22 yıl önceki nişan söz konusu bile edilemez

E 22 yıl geçmiş daha ne geçmesi gerekiyor ki şimdiye dek bide sizinle evlenmiş kader kısmet onunla olmamış altı üstü Boşanmış da olabilirdi bunlar normal şeyler abartmayın yani

Abartmayin yıllar yıllar geçmis....Guvenilmeyecek adam olsa 20 yılda görür bu yillara gelmezdiniz

Unutamıyorum.Ailesi sırf kendini mükemmel göstermek için bunu yaptı.Resmen sahtekarlık söyleselerdi, dürüst olsaylardı ben kendisini yine severdim.Keşke başkasının değil, kendisinin ağzından duyaydım aptal durumuna düşmezdim
mükemmel olmakla nişan atmanın alakasi ne ki?
nişan atan insanlar mukemmeliyetsiz kusurlu falan mi oluyormuş?
size soyleselerdi siz kabul etseydiniz de size ayni sekilde davranmaya devam ederdi onlar.

Back
X