Evlenmeden once sevgiliye yapilmasi gerekenler

merhaba kızlar:) ben ilk erkek arkadaşımda bu konuyla alakalı çok üzüldüm o yüzden 2. erkek arkadaşımda daha temkinliyim:)neler neler yapıyorum canına okuyorum resmen:) ama gerçekten hiç saygısızlığını ses tonunu yükselttiğini görmedim kaçan kovalanıyomuş demekki:) bazen başkasını örnek veriyomuş gibi deneyebilirsiniz o zaman tepkisini görebilirsiniz benim aynı evde kalıp tatile gitme gibi bir şansım yok o yüzden ipleri sıkı tutuyorum bırakmıyorum:) bir de her dediğine tamam demeyin evlenince hiç başa çıkamazsınız yakın çevremden gözlemlediğim kadarıyla bu böyle gerektiğinde hayır cevabınıda almalı hayatınıza çok müdahale ettirmeyin;)

Cok kisiye yardimi olur diye dusunuyorum ins guzel paylasimlar cikar. Ben gecen yil soyls birsey yapmistim konusurken cok uzgun oldugumu cok eskilerden bi arkadasimin bosandigini sebebinin siddet oldugunu soylemistim oda sinirlenip erkeklige sigmaz bir kadina el kaldirmak fln demisti. Simdi sacma gelebilir herkese ama gecen yil yapmistim ben boyle birsey
hangı erkege sorsan aynısını der zaten ben sıddetı desteklıyorum dıyen gormedım zaten ama pekı neden kadına sıddet ve cınayetler bıtmek bılmıyor anlamadım gıttıçe.e dılın kemıgımı var degılmı......ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyorum sadece...

merhaba kızlar:) ben ilk erkek arkadaşımda bu konuyla alakalı çok üzüldüm o yüzden 2. erkek arkadaşımda daha temkinliyim:)neler neler yapıyorum canına okuyorum resmen:) ama gerçekten hiç saygısızlığını ses tonunu yükselttiğini görmedim kaçan kovalanıyomuş demekki:) bazen başkasını örnek veriyomuş gibi deneyebilirsiniz o zaman tepkisini görebilirsiniz benim aynı evde kalıp tatile gitme gibi bir şansım yok o yüzden ipleri sıkı tutuyorum bırakmıyorum:) bir de her dediğine tamam demeyin evlenince hiç başa çıkamazsınız yakın çevremden gözlemlediğim kadarıyla bu böyle gerektiğinde hayır cevabınıda almalı hayatınıza çok müdahale ettirmeyin;)

Neler yapiyorsun canim peki ornek veirsen bizede yardimci olabilirsin belki:)

İşte bunu hiç sağlıklı bulmuyorum.
"Ben kendimi ezdirmem, her dediğini yapmam." tavrı içinde olanların ilişkileri düzgün yürümüyor bir süre sonra.
Sizin için demiyorum tabii, ama benim de çevremde gördüğüm bu.
İnsan ödün vermeden içinden geldiği gibi davranmalı...

İşte bunu hiç sağlıklı bulmuyorum.
"Ben kendimi ezdirmem, her dediğini yapmam." tavrı içinde olanların ilişkileri düzgün yürümüyor bir süre sonra.
Sizin için demiyorum tabii, ama benim de çevremde gördüğüm bu.
İnsan ödün vermeden içinden geldiği gibi davranmalı...

kendimi ezdirmem kesinlikle ama her dediğini yapmam demiyorum makul olanları tabiki yapıyorum ama hayatıma çok karışmasını istemiyorum her yaşın ayrı bir güzelliği var çünkü sevgilisinin her dediğini yapan biri değilim yapanların da çoğunu görüyorum erkekleri şımartmaya gelmiyor inan bana.tabi eğer bu şımarıklık boyutuna gelirse o zaman dediğin doğru bir süre sonra kabak tadı vermeye başlar:)

Neler yapiyorsun canim peki ornek veirsen bizede yardimci olabilirsin belki:)

mesela her zaman tavrım nettir pek şımartmıyorum çünkü erkeğin şımarığı hiç çekilmiyor :) ve bazı kızlar vardır ya sevgilisi ne derse desin yapar ağzının içine bakar asla öyle şeyler yapmıyorum çünkü öyle olursa biliyorumki herşey farklı olur. erkeğin üstüne ne kadar düşersen o kadar şımarır bunu bütün bayanlar bilir çok üstlerine düşmeyin:) benim 2. ilişkim ama ilkinden öyle dersler aldımki kesinlikle söylediğin gibi davranmaya başladım ve şu an el üstünde tutuluyorum:)

degisiyolardir evet ama benimki negatif degisti...askerligi bitmedn 1 ay once ayrildi...bi yakaladim askerlik yaptigi yerde bi kizin evine gitmis.simdi onla beraber hala..okizda liseden arkadasi karsilasmislardi orda..onun icin fare gibi falan dmisti ama fare gibi olmasi yeterli degil kiz olsun yeter erkek icin...evlenicektik seneye hepsi suya dustu..zamanimida aldi 3.5 sene....he pisman olucakmi...snmiyorum 5 ay gecti hala ses yok..

askerden gelenleri kesin test edin...daha cok baglanicagina sevgisi bitmis beyefendinin...hergun aradigim icin heralde bitti...bilseydim surundururdum

hmm var öyleleride doğru biliyorum gördüm bizzat :31: biz 5,5 yılın üstüne ilk kez ayrıldık bu kadar. hep yanındaydım ilk kez uzak kaldık bu kadar ve o zaman çok daha iyi anladığını söylemişti sen olmadan hayat çekilmiyo herşeyi sen tamamlıyosun diyince dedim tamam bu özlem iyi gelicek :1: :38:

mesela her zaman tavrım nettir pek şımartmıyorum çünkü erkeğin şımarığı hiç çekilmiyor :) ve bazı kızlar vardır ya sevgilisi ne derse desin yapar ağzının içine bakar asla öyle şeyler yapmıyorum çünkü öyle olursa biliyorumki herşey farklı olur. erkeğin üstüne ne kadar düşersen o kadar şımarır bunu bütün bayanlar bilir çok üstlerine düşmeyin:) benim 2. ilişkim ama ilkinden öyle dersler aldımki kesinlikle söylediğin gibi davranmaya başladım ve şu an el üstünde tutuluyorum:)

Benimde ilk iliskim ve 5 yil oldu bizim onun icinde ben ilkim :) bende her dedigini asla yapmiyorum kesinlikle ama bazi seylere ywri geldiginde peki senin istedigin olsun diyorum boyle gecinip gidiyoruz simdilik :) ama burdaki yazilari okuyunca evlilik beni gercekten cok korkutuyor uzun sureli flort yasayan arkadaslar bile taniyamamisim felan diyor ya:(

Benimde ilk iliskim ve 5 yil oldu bizim onun icinde ben ilkim :) bende her dedigini asla yapmiyorum kesinlikle ama bazi seylere ywri geldiginde peki senin istedigin olsun diyorum boyle gecinip gidiyoruz simdilik :) ama burdaki yazilari okuyunca evlilik beni gercekten cok korkutuyor uzun sureli flort yasayan arkadaslar bile taniyamamisim felan diyor ya:(

benimde 6.senede bitti ilk ilişkim çok hatalar yapmışım çok yumuşak davrandım affettim ondan oldu galiba ama 1buçuk senedir hala yalvarıyor hayatımda biri olduğunu bile bile. Erkek milletini şımartmayacaksın ben bunu bilir bunu söylerim:) her ilişki aynı olacak diye birşey yok canım seninki inş böyle devam eder

Benimde 4 senem olucak birlikteyiz, sevgiliyizz. Ama 8 ay ayrı kaldık ve sonra ben ünversiteyi kazanınca aramaya başladı hep ilgilendi ve kendi ayrılmıştı sonrada hata yapmışım meger sensiz hayatın bi anlamı yokmuş sen yokken çok düşündüm dedi o zaman çok mutlu olmuştum ama fazla belli etmiyerek,, 8 ay içinde de hep aradı msjlar attı gece yarıları , şükür şimdi çook iyiyizz.. Eskiden çok yüz verdigimi üstüne düştügümü kendimden bile ödün verdigimi şimdi görüyorumm artık daha temkinliyim , düşünerek hareket ediyorum ama iyiki düşmüşüm üstüne öle yapmasaydım oda kendını çekerdi oda farketmiş zaten senn sevgını bu kadr hissedince daha çok baglandım diyo yani bazende işe yarıyorr =))) tabi kaçan kovalanırr tabiridee gerçekten çok dogru yeri geldiginde burnundan kıl aldırmıcaksınn :)) yerine ve zamanına göre davranıcaksın herşey senin elinde , ve karşındakinin dürüstlügü .. SmHkn.

Nasil ve ne kadar denerseniz deneyin sevgilinizi ayni evi paylasana kadar tam anlamiyla taniyamazsiniz, hatta bazen öyle oluyorki 10 yildir evli ve ayni evi paylasan ciftler bile birbirlerinin yeni yeni huylarini felan farkediyorlar, bazende bundan rahatsizlik duyuyor.. Ama yinede siz denemeye devam edin, fazla bilgi, daha yakindan tanimak kimseye zarar vermez dimi:9:Fakat tam anlamiyla taniyabileceginizide sanmayin:44:

Nasil ve ne kadar denerseniz deneyin sevgilinizi ayni evi paylasana kadar tam anlamiyla taniyamazsiniz, hatta bazen öyle oluyorki 10 yildir evli ve ayni evi paylasan ciftler bile birbirlerinin yeni yeni huylarini felan farkediyorlar, bazende bundan rahatsizlik duyuyor.. Ama yinede siz denemeye devam edin, fazla bilgi, daha yakindan tanimak kimseye zarar vermez dimi:9:Fakat tam anlamiyla taniyabileceginizide sanmayin:44:

Haklisin tabikide yuzde yuz taniyamayiz. Ama bazi seyleride iyi analiz etmek gerekiyor ne kadar iyi tanirsak o ladar iyi diye dusunuyorum:)

benimde 6.senede bitti ilk ilişkim çok hatalar yapmışım çok yumuşak davrandım affettim ondan oldu galiba ama 1buçuk senedir hala yalvarıyor hayatımda biri olduğunu bile bile. Erkek milletini şımartmayacaksın ben bunu bilir bunu söylerim:) her ilişki aynı olacak diye birşey yok canım seninki inş böyle devam eder

İnsallah cnim ya :)

Ben sevgilime bu ilişki çok sıradan oldu artık eskisi gibi değil her şey demiştim, ne demek istiyosun bitsin mi dedi, evet dedim. Tamam o zaman demişti:S bende seni denemek için yapmıştım ama aklına ilk gelen şey ayrılık oldu zaten bundan sonra bu ilişki hiç yürümez şu an gerçekten ayrılıyorum senden demiştim. Adamın ekmeğine bal sürmüşüm de haberim yokmuş deneyeyim derken ayy:D:D:5:

Ben sevgilime bu ilişki çok sıradan oldu artık eskisi gibi değil her şey demiştim, ne demek istiyosun bitsin mi dedi, evet dedim. Tamam o zaman demişti:S bende seni denemek için yapmıştım ama aklına ilk gelen şey ayrılık oldu zaten bundan sonra bu ilişki hiç yürümez şu an gerçekten ayrılıyorum senden demiştim. Adamın ekmeğine bal sürmüşüm de haberim yokmuş deneyeyim derken ayy:D:D:5:

Ayrilmismiydiniz canim peki:/

imkanınız varsa onunla aynı evde kalın, aynı yatakta uyuyun...başka türlü yakından tanıyamazsınız:6:

böyle zamanlarda romantiğe bağlıyolar sende hep öyle olcak diye kanıyosun. bu erkekler anlaşılmaz. değişken dengesizler. herşeyini çözdüm desen gene biyerdn patlak verir.

bence evlenmeden önce iyi bi arastirmak lazim aslinda bu cocuk evlimi ve cocugu varmi diye..cünkü ben biriyle beraberim suan..arastirmis arkads ayni calistigi yerde olan bi tanidigi var ona sormus oda demis o cocuk evli ve birde cocugu var...ama nekadar dogru bilmioyrum...arastirmalara devam..dikkat ettimde evet benim icin zamani yok..evdeyken beni aradigini görmedim..ama bikere evdeyken telime cevap verdi ailesi yanimdaydi..bana ahlaktan bahsediyordu.yok bakiremiyim degilmiyim..vay be senin gibi kizlarda varmis..inan cok sevindim icim rahatladi falan diyordu..ama simdi evli oldugunu ögreniyorum...zaten dogru düzgünleri beni bulmuyo..ama az kaldi kötüleri eleye eleye iyileride kkarsima cikicak insallah ...

Back
X