- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
bence evlenmeden önce iyi bi arastirmak lazim aslinda bu cocuk evlimi ve cocugu varmi diye..cünkü ben biriyle beraberim suan..arastirmis arkads ayni calistigi yerde olan bi tanidigi var ona sormus oda demis o cocuk evli ve birde cocugu var...ama nekadar dogru bilmioyrum...arastirmalara devam..dikkat ettimde evet benim icin zamani yok..evdeyken beni aradigini görmedim..ama bikere evdeyken telime cevap verdi ailesi yanimdaydi..bana ahlaktan bahsediyordu.yok bakiremiyim degilmiyim..vay be senin gibi kizlarda varmis..inan cok sevindim icim rahatladi falan diyordu..ama simdi evli oldugunu ögreniyorum...zaten dogru düzgünleri beni bulmuyo..ama az kaldi kötüleri eleye eleye iyileride kkarsima cikicak insallah ...
mrb cnm bana özel mesaj atmışsın ama 100 olmadı mesaj hakkım henüz ondan cvp veremedim en kısa zamanda 100e tamamlayıp cevap vericem sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum mesajda yazdığın konuyla ilgili... bu konu hakkında da bişeyler söylemek istiyorum arkadaşın aynı yerde çalıştığı kişiye sorduysa doğru olabilir evdeyken de aramıyor diyosun ben senin yerinde olsam devam etmem çocuk da varmış ortada sen de bir araştır doğruluk payı varsa eminim sende uzak duracaksındır..ailesi yanındayken sana nasıl özel hayatınla ilgili şeyler sorabiliyor o da ilginç