evlenmeden önce sizin nasıldı?

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Evlendikten önce sorunları olupta evlendikten sonra aşan varmı??ne gibi sorun derseniz benim sorunum şu:Erkek arkadaşım iyidir hoştur yanımda çok ilgilidir ama günlük yoğun çalışıyor dolayısıyla akşamları kendisine özel zaman ayırmak istiyor oyun tv vs. Bende bi akşamımız var onunla sürekli konuşmak istiyorum..Evlenince yanında olduğu zaman geçer takma kafana diyorlar..Kavga çıkarasım geliyor sabredemiyorum oda biz zaten istediğimiz zaman yüzyüze görüşüyoruz mesajlaşmayı sevmiyorum diyor..Nasıl bi yol izlesem bilemedim..

Evli değilim ama evlenince sorunların düzelmediğini aksine daha da kötüleştiğini duymuşumdur her zaman.

Bu arada ben eski sevgilimle beraberken onu gayet de severdim ama akşam olunca "oofff yine mi uzunca konuşucaz, keşke yazmasa" diye düşünürdüm.
Bana da çok sıkıcı geliyor. Gün içinde de biraz muhabbet yetiyordu. Bazen uzun uzun yazarsınız belki tamam ama her gün istersen olmaz ki. İşten sonra dinlenmek kafa dağıtmak varken mesajlaşmak cazip değil.
Evlenince yanında oturur. Değişen şey bu olur bence. Sohbet muhabbet olayı da duruma göre değişir. Evliyken mesajlaşma mevzusu daha da azalır. Zaten akşama beraber olacağınız için gerek yok.

Akşamları birlikte tabiki vakit geçireceksiniz....Yemek yiyeceksiniz ,tv izleyeceksiniz bak vakit geçti gitti :KK47::KK48: Şaka bir yana evlenmeden önce nasıl ilgiliyse evlndikten sonrada o şekilde olur daha da azalabilir ama artma ihtimali yok...:KK43::KK50: Çünkü sen onun hatunu olmuş olacaksın artık kaçış yok :KK69::KK15:

Evlendikten sonra erkeklerin ilgisinin % 50 azaldığı kesin. Hiç birşey sevgili olduğunuz dönemlerde ki gibi cicim ayları olarak geçmiyor. kadınlar evlenince ev temizlik yemek bulaşık kocada işe gelip yemeğini yer sonra gecer tv karşısına konuşursan konuşur konuşmazsan konuşmaz. birde şu açıdan bakalım seninki belki böyle olmaya bilir ama sen yinede çok beklenti içinde olma ozaman mutsuz olursun ne demişler '' İNSAN BEKLENTİSİ KADAR MUTLUDUR, FORMÜL; SIFIR BEKLENTİ SONSUZ MUTLULUK ''

Biraz karamsar oldum kurusa bakma ama gerçekler bu

Akşamları birlikte tabiki vakit geçireceksiniz....Yemek yiyeceksiniz ,tv izleyeceksiniz bak vakit geçti gitti :KK47::KK48: Şaka bir yana evlenmeden önce nasıl ilgiliyse evlndikten sonrada o şekilde olur daha da azalabilir ama artma ihtimali yok...:KK43::KK50: Çünkü sen onun hatunu olmuş olacaksın artık kaçış yok :KK69::KK15:
yanımdayken ilgili evlenince nasıl olur bilemem ama şimdilik öyle..ama mesaj yazmayı sevmiyor :KK43:

Evlendikten sonra erkeklerin ilgisinin % 50 azaldığı kesin. Hiç birşey sevgili olduğunuz dönemlerde ki gibi cicim ayları olarak geçmiyor. kadınlar evlenince ev temizlik yemek bulaşık kocada işe gelip yemeğini yer sonra gecer tv karşısına konuşursan konuşur konuşmazsan konuşmaz. birde şu açıdan bakalım seninki belki böyle olmaya bilir ama sen yinede çok beklenti içinde olma ozaman mutsuz olursun ne demişler '' İNSAN BEKLENTİSİ KADAR MUTLUDUR, FORMÜL; SIFIR BEKLENTİ SONSUZ MUTLULUK ''

Biraz karamsar oldum kurusa bakma ama gerçekler bu
haklısın canım akşamları daha çok konuşmak istiyorum oda oyun oynamak akvaryumla ilgilenmek istiyorum evlenince yanyana olunca böyle olmaz diyo ama bana biraz yetersiz geliyo bu yüzden ayrılmakta ne kadar dogru bilmiyorum

Evli değilim ama evlenince sorunların düzelmediğini aksine daha da kötüleştiğini duymuşumdur her zaman.

Bu arada ben eski sevgilimle beraberken onu gayet de severdim ama akşam olunca "oofff yine mi uzunca konuşucaz, keşke yazmasa" diye düşünürdüm.
Bana da çok sıkıcı geliyor. Gün içinde de biraz muhabbet yetiyordu. Bazen uzun uzun yazarsınız belki tamam ama her gün istersen olmaz ki. İşten sonra dinlenmek kafa dağıtmak varken mesajlaşmak cazip değil.
Evlenince yanında oturur. Değişen şey bu olur bence. Sohbet muhabbet olayı da duruma göre değişir. Evliyken mesajlaşma mevzusu daha da azalır. Zaten akşama beraber olacağınız için gerek yok.
evliyken(evlenirsek tabi) zaten ikimizde çalışırız mesajlaşma sıfır gibi bişey olur akşam birlikte vakit geçircegimiz için ama şimdi bana bazen yetersiz geliyo ilgisi..evlilige ne kalıcak mantıgı var onda..sen bile akşam olunca off diyosan benimki erkek haliyle neler diyodur kimbilir :)

Evlilik oncesi nasilsa, evlendikten sonrada oyle .. Kendini Bosuna umitlendirme canim karakter meselesi ..
haklısın canım telefonu sevmiyo ama yanımda ilgilidir napsam nasıl dikkat çeksem bilemedim

Nasıl başlarsa öyle gider kötü giden bi ilişkimi ewliliğe döndürmedim ama eşimde oyun oynarken mesj atmak teelfnla konuşmak istemezdi şimdi ewliyiz ben dizinde yatarken oda oyun oynuyor hala oynuyor yani :KK70:

buyuk sorunlar yoktu cok sukur fakat sorunlar bekarken cozulemıyorsa evlıken daha buyuk kavgalar oluyor

evliliktede aynı olur demiş bazı arkadaşlar ama genelde evlilikten sonra erkekte daha bir rahatlama oluyor.
o yüzden düzelmesini beklemek yerine içine sinmiyorsa yönünü değiş.

Bence bunu fazla sorun yapma.. hic bir erkek oyun oynarken vs tlfla ugrasmak istemez. Dene sende istemezsin. Erkekler bizim kadar bagli olamiyorlar. Biz nisanliylende ayni snn durumundaydik. Ama ben sorun yapmiordum cunku onunda braz kafa dagtmaya ihtiyaci vr diye dusunuodm. habire canim cicim de olmuyo. 10 aylik evliyiz ve emin ol evlendikten snra ilgisi azalio ama seni uzecek kadar deil. Cunku seninde beklentilern azalio hergun beraber olacagniz icin. Smdi icinde olan heyecan sevgi vs. Evlenince cok degisecek. Gerci bu konularda genelleme yapmak ne kdr dogru onuda bilemiorum cnku kisiden kisiye degisir bu konullar bence canim. Ama takma kafaya yani. Sonucta sana yalan konusmuo sevgisindende eminsen bu kdr sorun yapip kendini hirpalama bence.

X