evlenmek çok güzel,çünkü...

evlenmek çok güzel çünkü sabah gözlerini sevdiğin adamla birlikte açarsın
çünkü gece uyurken onun göğsünde uyursun
çünkü artık o senin bir yarın olur onsuz ne yiyebilir ne uyuyabilirsin
çünkü sende önce işe gittiğinde onun pijamalarını katlarken pijamalarına sinen kokusunu içine çekersin
çünkü işten çıkıp eve giderken sevdiğin insana kavuşabilmek için 2 kat hızlı yürürsün
çünkü onun sevdiği yemekleri yapmak insana ayrı bir mutluluk katar
çünkü sevdiğin adamın kıyafetlerini yıkamak ütülemek bile insana mutluluk verir
çünkü onunla alışverişe gidip evinize birşeyler almak bile harikadır
ve birgün onun çocuğunu taşımak dünyalara bedeldir.......

Ne güzel anlatmiszin :asigim::asigim:
Söylencek baska söz bulamiyorum :nazar:

evlilik güzeldir çünki.
"ben" ken "biz" olmak güzeldir
siz mutfakta bişeylerle uğraşırken pat die arkanızdan birinin sarılması öpmesi harikadır.
küslüklerden sonra barışmanın tadı bir başkadır
beraber uyumanın uyanmanın,naz yapmanın,naz çekmenin tadı başkadır
diğer arkadaşlar çok güzel anlatmış.bana bişi kalmamış ki:)

sen yeni evlisin galiba muhahahahahahaha:roflol::roflol::roflol:

canim hangimiz icin yazdigini cözemedim ama senin yazin hemen benimkinden sonra geldigi icin bana olabilirmi acaba:uhm:
eger öyleyse yeni evli diilim gecen ay sonu 7yilimizi bitirdik ve tanisip birlikteligimize 10 yil oldu allahin izniyle ve inan bana biz her anin tadini doyasiya cikariyoruz ve sükr ediyoruz kaderin bizi bi araya getirdigine karsilasdigimiza birbirimizi buldugumuza :Saruboceq::nazar::asigim:
allahim hic bozmaz insallah ve herkezin gönlüne göre verir insallah:Saruboceq:
tabiiki hergün güllük gülistanlik yada lay lay lom diil onlarda tuzu biberi zaten ama dogru insani bulduysan eger evliligin okadar artilari varki o birkac eksileride silip süpürüyo cünkü artisi daha cok agir basiyo en azindan kendi adima bu böyle egerki saglam temel atdiysan ve tohumunu güzel secip ektiysen öyle bi yeserir ki dallanir budaklanir yesillenir ve günün birindede meyvelerini verir(evlatdir en güzel meyve)ve sen meyvelerini toplamayya baslarsin:asigim:

bunları okumak çok iyi geldi...özlemin dediği gibi etrafda o kadar çok eblilik ile ilgili olumsuz şeyler duyuyoruz ki artık evlilik denilince küçük çocuğun iğne denmesinde nasıl irkiliyorsa öyle oldum....

evli olmak güzel
eğer mutluluğu yakalar ve elinden kaçırmazsan ömür boyu bir can yoldaşın olucak yanında
başın sıkıştığında dara düşütüğünde fikre ihtiyaç duyduğunda ilk başvuracağın eşin olucak
beraber çok şeyler paylaşmak acısıyla tatlısıyla her anıyla yaşanmaya değer bir hayatın olucak
sabahları seni öpmeden işine gidemeyen sensiz kendini eksik hisseden ve aynı şekilde onsuz kendini eksik hissedeceğin bi can olucak
aynı çatı altında aynı havayı soluyacaksın
kimse seni sevmesede seni seven biri olduğunu her daim bileceksin
sanacaksınki sanki en iyi eş senin eşin
herzaman olmasada mutlaka arada sana 1 gül dahi getirip seni mutlu edicek
senin mutlu olman onun da mutlu olması demek
onun mutlu olması senin de mutlu olman demek
onu mutlu etmek için karşılıksız harcadığın çabaların sonucunda bunların farkında olmasının keyfini çok yoğun yaşıyacaksın
yeri gelicek sarılıp beraber ağlıyacak
yeri gelicek beraber gülüp eğleniceksin
bazen evde içme suyu bittiğinde kalan son 1 bardak suyu onla paylaşmadan içemiceksin
aynı tabaktan yemek yemek bile zevk vericek
özgürce günahsızca herşey paylaşabileceksin
kimselerle konuşamadıklarını onunla konuşucaksın
sen ben değil "BıZ" olucaksınız
yediğiniz içtiğiniz ayrı düşmicek
sımsıkı sarılıp sıcacık uyucaksın
hamile kaldığında seni gözü gibi kollayıp sakınıcak
hep bebeğinin hareketlerini hissetmek için eli sevimli göbişinde olucak
bebeğiniz dünyaya geldiğinde onun gözlerindeki mutluluk gözyaşlarını görmek sana tüm acılarını unutturucak
bebeğinize her bakışınızda aşkınız aklınıza gelicek
bebeğiniz size oyunlar yaptığında daha bi mutlu olucaksınız
küçük bir çekirdek aile olmanın keyfini tadıcaksınız

Son düzenleme:
çünkü sende önce işe gittiğinde onun pijamalarını katlarken pijamalarına sinen kokusunu içine çekersin
çünkü işten çıkıp eve giderken sevdiğin insana kavuşabilmek için 2 kat hızlı yürürsün

bayıldım ya.bunların üzerine söylenecek bişey kalmamıştır kardeşim.tek şey,
onun çocuğunu doğurup da,yine onun çocuğuna bakışını,sevip koklayışını gör,işte bu tüm dünyaya bedeldir.:1hug:

evlenmek cok guzel cunku....
kendıne aıt bır evın var
sevdıgın ınsanla hayatı paylasıyorsun
ıstedıgın an ıstedıgın seyı yapabılıyorsun esınle tabı sana ayak uyduran bırıyse

canım sen yenımı evlısın.bende evlılıgımın ılk yılında senın yazdıklarını yasıyordum.ama zamanla hayat kosturmacasından unuttum bunları.senın yazdıklarını okuyunca hatırladım.bana hatırlattıgın ıcın tesekkur ederım

yalnizlik zor
allah herkese hayirli es nasip etsin
yalniz hayat sorunsuz ama paylasimsiz

bencede evlenmek çok güzel bir olgu hayata bambaşka bir pencereden bakıyosun.babamın evinde sadece giysi dolabım varken şimdi benim koskaca bir evim ve içinde bana ait olan bir sürü eşyam var.insan bide sevdiği gerçekten anlaştığı biriyle birlikte oldu mu daha ne ister ki..

güzel bir konu başlığı olmuş,sağolasın açan arkadaşım..evli değilim nişanlıyım ama tek dileğim cümlemizin bu duygulardan mahrum olmaması..evlilikden güzel şeyler umuyorum güzel şeyler bulucam Allahın izniyle işte o zaman bende gelir döktürürüm..

nişanlı olmakdan bezdim burayı okuyunca yani :))

Doğru insanla olursa güzeldir bana göre... O doğru insanı bulmak da eminim çok zordur. Neyse... Doğru insanla olduğunu düşünerek söylüyorum: "Evlilik güzeldir çünkü yalnız uyuduğun geceler o doğru insan sayesinde yok olur..."

Sonunda kkda evlilikle ilgili güzel iç açıcı bir konuya rastlayabildim çok şükür :nazar::68:

hahahhaa başlığı gördüğümde inanamadımmm :)))
tekrar tekrar okudum, cidden ilk defa evlilik ile ilgili düzgün bir başlığa rastladığıma ben de inanamamıştım.
evlenmeyi düşünmüyorsam, yüzde 50 sebebi de kk dır hahahhahaa :D :D

Son düzenleyen: Moderatör:
hahahhaa başlığı gördüğümde inanamadımmm :)))
tekrar tekrar okudum, cidden ilk defa evlilik ile ilgili bir başlığa rastladığıma ben de inanamamıştım.
evlenmeyi düşünmüyorsam, yüzde 50 sebebi de kk dır hahahhahaa :D :D

:1::1::1: haklısın:D

Bu siteye yeni uyeyim ama yillardan beri takip ederim, gerçekten boyle konulara hasret kaldim... Hep uzuntu hep keder, insan evli olmadigi halde bunaliyor ya :37:
Haydiiii devam devammmmmmm :kkk:

Bence evlenmek guzeldir cunku: "ben" + "sen" = "biz" :69:

evlilik çook çookk güzeldir çünkü en ufak bir sıkıntında bile bunu seninle paylaşacak biri oluyor,mutlulukta da, sağlıkta da, iyi günlerde de, kötü günlerde de tabiiii...sabah gözlerimi açtığımda onu görüp yalnız olmadığımı bilmek harika bir duygu...allahım herkese güzel evlilikler,mutlu yuvalar nasib etsin...

evlilik çook çookk güzeldir çünkü en ufak bir sıkıntında bile bunu seninle paylaşacak biri oluyor,mutlulukta da, sağlıkta da, iyi günlerde de, kötü günlerde de tabiiii...sabah gözlerimi açtığımda onu görüp yalnız olmadığımı bilmek harika bir duygu...allahım herkese güzel evlilikler,mutlu yuvalar nasib etsin...

Aminnnnnnnnnn :69:

Back
X