- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İleride ruh ve beden sağlığından olmak istemiyorsan bır an önce kurtulman lazım gelen kişi bunun gibiler ile hayat geçmezbi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
Arkadaş su an evli ve hamile ....hemen hemen her ay konu açıyor mutsuzluğunu ifade edebilmek içinAman kardeş uzak dur :)
Hadi yaArkadaş su an evli ve hamile ....hemen hemen her ay konu açıyor mutsuzluğunu ifade edebilmek için![]()
Arkadaş su an evli ve hamile ....hemen hemen her ay konu açıyor mutsuzluğunu ifade edebilmek için![]()
Bu adamla mı evlenmiş? Bile bile ladesArkadaş su an evli ve hamile ....hemen hemen her ay konu açıyor mutsuzluğunu ifade edebilmek için![]()
Mesela diyelim eve bir yardimci ariyorsunuz. Sizin yemeginizi yapacak evi temizleyecek utu yapacak. Ama bunlar bedava olur mu ?bi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
Otuz yaşına girince dünyanın sonu geldi ,hemen evlenmeliyim diye düşünmüş sanirimneden evlenmis?
Anladığım kadarıyla arkadaş eşi ile çok kısa sürede tanışıp " dogru duzgun tanımadan " evlenmiş.Bu adam olduğunu sanmiyorumBu adamla mı evlenmiş? Bile bile lades![]()