- 11 Haziran 2024
- 46
- 13
- 8
- 36
- Konu Sahibi guvercin34
-
Uygulamalar var yani bence teknoloji bir nimet ilk buluşmada eve arabaya girmezseniz bişeycik olmaz çevremde artık herkes uygulamadan koca buluyor Dmden falan ... ama halka açık yerlerde buluşmak ve ilk 6 ay eve gitmemek önemli bence etraf manyak da dolu .. 6 ay boyunca hiçbir sosyopat seninle uğraşmaz başka ava yönlenir aman böyle işte kafede buluş arabaya binme uygulamadan yazış derim
Oncelikli is konularini halletmeye bakin, evlilik nusan vb konular maddi birikim istiyor gunumuzde. Gordugum kadariyla da erkekler de mutlaka calisan kadin istiyor/tercih ediyor. Buzamana kadar da calistiginiz icin bu saatten sonra ev hanimi olma(cocuk durumu harici) dusunceniz olacagini sanmiyorum.Merhabalar , yaşım 37 . Ortalama bir kadınım . 10yıldır ailemden ayrı büyükşehirde yaşıyorum. . Evlenmek istiyorum ama kimseyi bulamıyorum . Sevdiğim biri olsun istiyorum . Çalıştığım yer kadın ağırlıklıydı . Kimse olmadı. İki kişiyle sevgili oldum onlar da 6 ay bile sürmedi yaknızlıktan girdiğim ilişkilerdi. Üniversite zamannındaki erkek arkadaşımla da maalesef olmadı.Artık bulamaz mıyım ne yapmalıyım fikir verir misiniz ? Çalıştığım yer kadın ağırlıklıydı . Kimse olmadı. İki kişiyle sevgili oldum onlar da 6 ay bile sürmedi yalnızlıktan girdiğim ilişkilerdi. Üniversite zamannındaki erkek arkadaşımla da maalesef olmadı. işten de çıktım şimdi iş arıyorum onu da bulamıyorum ama başka bir konu… Ailemin yanına küçük şehire dönme planım var çünkü bu yaşta halen kiralardan dolayı paylaşımlı evde yaşıyorum o da artık beni çok üzüyor. Memleketimde de iş konuları sıkıntı . Tanıdık vs yok zaten o yüzden büyükşehire iş için gelmiştim . Ama burada hiçbir şey yapamıyorum hayatım ilerlemiyor gibi hissediyorum .
Valla bu konularda yapacak hiçbir şey yok bence.bu yaşta paylaşımlı ev gerçekten insanlara hakaret ya.keşke bu durumda olmasaydık.Merhabalar , yaşım 37 . Ortalama bir kadınım . 10yıldır ailemden ayrı büyükşehirde yaşıyorum. . Evlenmek istiyorum ama kimseyi bulamıyorum . Sevdiğim biri olsun istiyorum . Çalıştığım yer kadın ağırlıklıydı . Kimse olmadı. İki kişiyle sevgili oldum onlar da 6 ay bile sürmedi yaknızlıktan girdiğim ilişkilerdi. Üniversite zamannındaki erkek arkadaşımla da maalesef olmadı.Artık bulamaz mıyım ne yapmalıyım fikir verir misiniz ? Çalıştığım yer kadın ağırlıklıydı . Kimse olmadı. İki kişiyle sevgili oldum onlar da 6 ay bile sürmedi yalnızlıktan girdiğim ilişkilerdi. Üniversite zamannındaki erkek arkadaşımla da maalesef olmadı. işten de çıktım şimdi iş arıyorum onu da bulamıyorum ama başka bir konu… Ailemin yanına küçük şehire dönme planım var çünkü bu yaşta halen kiralardan dolayı paylaşımlı evde yaşıyorum o da artık beni çok üzüyor. Memleketimde de iş konuları sıkıntı . Tanıdık vs yok zaten o yüzden büyükşehire iş için gelmiştim . Ama burada hiçbir şey yapamıyorum hayatım ilerlemiyor gibi hissediyorum .
Teşekkür ederim güzel dileriniz için36 yaşında evlendim :) ve inanın eşimle evlenmek aklımda bile yoktu daha doğrusu evlilik düşünmeyen biriydim)
Hani derler ya vakti geldiğinden önünde hiç bir şey duramaz diye aynen de öyle oldu.
Yani hiç üzülmeyin her rüzgar vaktinde eser bunu unutmayın
Rabbim karşınıza mutlu ve sağlık bir ömür geçireceğiniz eş çıkarsın
AminOncelikli is konularini halletmeye bakin, evlilik nusan vb konular maddi birikim istiyor gunumuzde. Gordugum kadariyla da erkekler de mutlaka calisan kadin istiyor/tercih ediyor. Buzamana kadar da calistiginiz icin bu saatten sonra ev hanimi olma(cocuk durumu harici) dusunceniz olacagini sanmiyorum.
Rabbim karsimiza gonlumuzdeki gibi bizi sevip sayacak hayirli kismetler cikarsin
Dating app 5 yıl önce denedim cinsellik peşinde olanlar geldi. Geçen aylarda yine açtım kullandım . Birisiule buluştuk bile ama bebim niyetim ciddi . Karşımdaki de yaşıtım olmasına rağmen evlilik filan düşünmediğini anladım konuşmayı cinselliğe getirdiUygulamalar var yani bence teknoloji bir nimet ilk buluşmada eve arabaya girmezseniz bişeycik olmaz çevremde artık herkes uygulamadan koca buluyor Dmden falan ... ama halka açık yerlerde buluşmak ve ilk 6 ay eve gitmemek önemli bence etraf manyak da dolu .. 6 ay boyunca hiçbir sosyopat seninle uğraşmaz başka ava yönlenir aman böyle işte kafede buluş arabaya binme uygulamadan yazış derim
Çok teşekkür ederim.Teşekkür ederim güzel dileriniz içinAllah mutluluğunuzu daim etsin Aklınızda bile yokken nasıl oldu merak ettim eğer paylaşmak isterseniz
Ben denk gelemedim . Birisi iyi gibi diye bulultum o da sonradan konuyıu cinselliğe getirdi . Ben de engelledim. Bıktım bu yüzden erkeklerden soğucamBen is yerinde biriyle veya sosyal hayatta biriyle tanisma imkani olmayanlar icin dating appleri mantikli buluyorum. Ama orda yillanmış kurtlardan vs korunmak lazim bu da birakin dijital flortu genel olarak kadin erkek iliskilerinde cok deneyimi olmayan biri icin kotu sonuclar dogurabilir.
Bence evlilikten
Söyleyeceğim de bu saatten sonra çıkar mı kiAnnenlerde yok mu aday sağa sola bakinsalar? Belki anlaşıp sevebileceğin birisi ile tanisirsiniz
Evlenmeden de sevişiyor artık insanlar.koskoca 30 yaşın üstündeki insanları konuyu cinselliğe getiriyor diye suçlayamazsin.demek istediğin laubali, sana değer vermeyen tavırlar eşliğinde bu konular önüne geliyorsa işte o zaman haklısın.ama sırf evlenmeden sevişirsem benimle evlenmezler diye düşünüyorsan yanlış yoldasın.devir artık çookkk değişti.Ben denk gelemedim . Birisi iyi gibi diye bulultum o da sonradan konuyıu cinselliğe getirdi . Ben de engelledim. Bıktım bu yüzden erkeklerden soğucam
İnsan daha 100 yüze bile gelmeden konu nasıl cinselliğe gelebilir yaEvlenmeden de sevişiyor artık insanlar.koskoca 30 yaşın üstündeki insanları konuyu cinselliğe getiriyor diye suçlayamazsin.demek istediğin laubali, sana değer vermeyen tavırlar eşliğinde bu konular önüne geliyorsa işte o zaman haklısın.ama sırf evlenmeden sevişirsem benimle evlenmezler diye düşünüyorsan yanlış yoldasın.devir artık çookkk değişti.
Bir kere bir saat oturduğum adam sonra mesajlaşmalarda cinsellik diyor . Ben bunu normal karşılayamam . Ortada daha bir ilişki yok ki cinsellik olsun . Zaten amacının o olduğunu anladım . Genelde de böyle çıktılar .Evlenmeden de sevişiyor artık insanlar.koskoca 30 yaşın üstündeki insanları konuyu cinselliğe getiriyor diye suçlayamazsin.demek istediğin laubali, sana değer vermeyen tavırlar eşliğinde bu konular önüne geliyorsa işte o zaman haklısın.ama sırf evlenmeden sevişirsem benimle evlenmezler diye düşünüyorsan yanlış yoldasın.devir artık çookkk değişti.
Yüzyüze bile gelmedim mi demiş?İnsan daha 100 yüze bile gelmeden konu nasıl cinselliğe gelebilir ya
Eee o zaman haklısın.bazilarinin çok tabuları oluyor o konuda.Bir kere bir saat oturduğum adam sonra mesajlaşmalarda cinsellik diyor . Ben bunu normal karşılayamam . Ortada daha bir ilişki yok ki cinsellik olsun . Zaten amacının o olduğunu anladım . Genelde de böyle çıktılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?