merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senelik birlikteliğim var.birlikte olduğum kişinin öncedende bana karşı ilgisi vardı.aynı mahalledeyiz çıkmaya başlamadan öncede benim ciddi bir birliktelik istediğimi biliyordu.Sevgilimin tekel dükkanı var ve haftanın tüm günü çalışıyor gece 12 de 1 de çıkabiliyor.Arada 8-9 da çıktığı zamanlarda oluyor nadirde olsa.Bu zamanlardada onun arkadaşlarıyla geçiriyoruz yalnız bi yere gitmiyoruz bu durumdan sıkıldım ve geçenlerde ayrılmıstık tekrar barıstık.aynı zamandada çok ilgisiz günde 1 kere konusuruz o da saniyeler sürer.sordugumda seni seviyorum ama telefonda konusmayı sevmiyorum pek diyor.sevgi sözcükleri söylemiyor.bazen arkadasımmı sevgilimmi ayırt edemiyorum kafam karısıyor o zamanda ayrılıyorum benim yapım bu diyor bende özlüyorum seviyorum saçmalama diyor.ben aramızda soğukluk oldugunu hissediyorum o yok bi problem çok fazla takıyorsun diyor.beni görmek istemediğini düsünüyorum haliyle.sonradanda arkadaslarından ailesinle geleceğimiz hakkında konustugunu hatta ceyizlik bisiler aldıgını arkadaslarından öğreniyorum bana hiç bir seyini anlatmıyor.bütün gün dükkanda oldugunu düsündüğümde psikolojisi bozulur normaldir desemde bi insan 1 saatte olsa sevgilisinle beraber olmak bisiler paylasmak dertlesmek istemez mi?bu arada o boğa burcu benden 9 yaş büyük..ben aslan burcuyum 23 yaşındayım ...onunla 2.evliliğimi yapıcam sayet olursa onun ilk evliliği olcak