Evlenmek için Ramazanda Yapılacak ibadet...

arama motoruna yazıp bakın isterseniz tekrar.

kılınan namaz ne farz nede nafile bir ibadet ,kişinin haceti için kıldığı bir namaz ve özel günü olduğu için başkasının yapmasında bir yanlışlık yoktur diye biliyorum nacizane...

yazıyı tam da bugün görmüş olmam bir tesadüf mü acaba :)) hayırlısı olsun herkes için..

Son düzenleme:
Ramazanın 11 ve 12 inci gecesi.( temmuz'un 19'da)Yatsı namazından sonra 12 rekaatlık nafile namaz kılınır.12 rekaatlık namazı kılarken toplam 6 selamlı olacak yanı 2 rekaat 2 rekaat şeklinde kılınacak.Her rekaatta fatihadan sonra 1 defa ihlas okunacak.Toplam 12 rekaatlık namaz kılındıktan sonra pergamber efendimize 100 defa selavat okunacak ve kılınan namazın hasıl olana sevabını peygamber efendimizin mübarek ruhlarına bağışlanacak ve en az 15 dakika hayırlı bir eş için ALLAH cc hazretlerine niyazda bulunulur.Inşallah 1 dahaki ramazana girmeden ALLAH size hayırlı bir eş nasip edecek.

Not:Kadınların muayyen zamanları bu günlerde olması durumunda onun yerine anne veya babası veya başkası onun yerine kılabilir.Namaza başlamadan önce mutlaka geçmiş günahlara tövbe edelim.Çok denenmiş bir uyglamadır,bunu ramazan gelmeden paylaşmadım lütfen bu konuda müzdarip olan tüm kardeşlerimize iletelim.

Öncelikle Allah razi olsun. Ben birsey sormak istiyorum cünkü anlamadim :14:

...sonra pergamber efendimize 100 defa selavat okunacak ve kılınan namazın hasıl olana sevabını peygamber efendimizin mübarek ruhlarına bağışlanacak...

Kirmizili yeri anliyamadim :(

Öncelikle Allah razi olsun. Ben birsey sormak istiyorum cünkü anlamadim :14:

...sonra pergamber efendimize 100 defa selavat okunacak ve kılınan namazın hasıl olana sevabını peygamber efendimizin mübarek ruhlarına bağışlanacak...

Kirmizili yeri anliyamadim :(

kılınan namazın sevabını peygamber efendimizin ruhuna bağışlanacak ( peygamberimizin yüzü suyu hürmetine hacetimiz kabul olması için )mevla cümlemizden razı olsun ..

Back
X