• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek Için Yeterlimi Sizce Bunlar? 1 Hafta Içinde Cevap Vermek Zorundayim Yardimm

• Konu Sahibi Konu Sahibi can00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kara verirken iyi düşün....
verdiğin karar hayatının karaı olcak sadece canın annesi görsün diye alel acele karar verme...
bu tür bi şeyi benim çok yakın arkadaşım yaşadı ve halen yaşamakta....
ben iyi düşün derim.......

hepinize binlerce tteşekkür edrim. ben alcagım yorumları fazlasıyla aldım. biz canla birbirimizi seviyoruz 2 sene kadar birlikteliğimizde hep birbirimize destek olduk ben onla olmak istiyorum onsuz olmak istemiyorum ondan bi cocuk sahibi de olmak istiyorum parası yok varsın olmasın .. o calısıyosa bende calısırım yapmadıgım bir şey değill. ama karsındaki insan iyiyise seni hakediyosa deger veriyosaa bende de karsılıgını görür. bizim niyetimiz seneye evlenmekti borc yapmadan evlenmekti ama kısmet böyle olcak annesi ölüm döseğinde evlenmenizi görmek istiyorum demiş vardır bunda da bi hayır diyorum ailemlede konustum. istemye gelcekler herseyin hayırlısı diyorum . allah sükür sağlıgımız var elimiz ayagımız tutuyor birlikte calısırsak yapamayacagımız sey yoktur diyorum sonucta nice cok zenginler vardıı bir anda tepetaklak düşen nice fakirler vardı azimle zengine dönen diyerekten gerisini allaha havale ediyorumm...

rabbim mutlu etsin tatlım.....allah gönüne göre versin.....a.s.

bsvr ask diye bsy yok sen kendine ve ona guveniosan onu bunu takma
kalbin ne diosa onu yap bugun baskalarinin akliyla is yapipta pisman olacagina
kendi duygularinla yola cikki ilerde en azindan kendi yaptiklarin icin pismanlik duy
baskalarini dinledim diye degil...

anlıyorum senı bende çok sevdım bırını işi yoktu aılem vermek istemedı ıkımızde bırakmadık bırbırımızı ben hergece dua edıyordum ona kavuşmak için hatta babamın karşısına geçıp sevıyorum bab dedımkı bu benım için en son yapacagım şeydı baktılar olmuyo benı ankaraya yolladılar ama olmuyodu ne yemek ne su bogazımdan hiçbışi geçmıyodu onsuz gezmeler elbıseler gozumu boyamak için ama yıne bırakmadım sonuş nemı oldu kısacası ben çok azmettım o ise başaramadı benı aldattı mafoldumben yan arkadaşlar aılenızın sozunu dınleyın derım ben ben dınlemedım çok acı çektım senı sevıyorsa eyer çok emınsen sevdıgıne ve kuru ekmek yemeye ragzıysan evlen ama unutma en fazla 3 sene sonraaşk bitiyor onemlı olan sakın sevgı ve saygını yıtırmemenız inşallah ıkı cıhanda mutlu olursun bacım :Saruboceq:a.s.

Back
X